European Women Payments Network

KATAPULT

#INSPIRÁCIÓ

#EDUKÁCIÓ

#MENTORÁLÁS

MI AZ EWPN?

A European Women Payments Network (EWPN) az első és jelenleg egyetlen páneurópai szakmai platform. Célja, hogy az EU/EEA országokban a fizetési szolgáltatáshoz, digitális pénzügyekhez kapcsolódó területen dolgozó nőket összehozza, inspirálja és szakmai fejlődésüket támogassa programjain keresztül.

MI AZ EWPN KATAPULT?

Az EWPN KATAPULT egy formabontó meetup sorozat, ahol minden alkalommal a fizetési szolgáltatások és digitális pénzügyek legfelkészültebb női szakértői, új tehetségei tartanak előadásokat. Az előadásokat követően pedig egy mentor ad konstruktív visszajelzést számunkra, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a nyilvános szerepléseinkből.

A meetup célja az inspirálás, az edukáció, a tapasztalatcsere és a fiatal tehetségek szektorba “csábítása”. Számítunk az erősebb nemhez tartozó támogatóink csatlakozására, értékes tapasztalataira is!

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

Ismerős neked a “vasaló”? Na nem az vasaló, amire gondolsz, hanem a bankkártya “vasaló”. Ha a digitális pénzügyi és fizetési szolgáltatások területén dolgozol, Te már tudod, milyen izgalmas volt az elmúlt 20 év és a java még csak most jön!

Ha csatlakoznál a közösségünkhöz és részt vennél az eseményeinken, akkor kérd felvételedet a zárt Facebook csoportunkba! Ha nincs Facebook fiókod, akkor jelentkezz a hello@femtechlab.hu e-mail címen keresztül!

#1 KATAPULT: 2018.06.19.

Az EWPN KATAPULT nem a menekülőpálya!
Gyere és ismerkedj meg velünk!

PROGRAM

REGISZTRÁCIÓ

17:30-18:00

PREZENTÁCIÓ:
“THE FUTURE OF MONEY”

18:00-18:30

MENTORÁLÁS

18:30-19:00

NETWORKING

19:00-20:00

EGRI SZILVIA

MAGYARORSZÁG EWPN NAGYKÖVETE
A FEMTECHLAB ALAPÍTÓJA

HAJDU PÉTER

NYILVÁNOS BESZÉD MENTOR

MIÉRT LETTEM EWPN NAGYKÖVET?

  1. Mert hiteles szakmai közösségnek tartom, ahol lehet tanulni egymástól.
  2. Mert kevés női előadó van a pénzügyi konferenciákon, amin változtatni szeretnék.
  3. Mert tenni szeretnék azért, hogy láthatóvá váljon a jelenlegi és a jövőbeli női szakértői bázis.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

Az EWPN Katapult rendezvényen az EWPN Hungary tagjai vehetnek részt, akik az esemény Facebook oldalán jelezték részvételüket.

Ha szeretnél az EWPN Hungary közösséghez csatlakozni, akkor kérd felvételedet a zárt Facebook csoportunkba! Ha nincs Facebook fiókod, akkor jelentkezz a hello@femtechlab.hu e-mail címen keresztül!

HELYSZÍN

LOFFICE

Paulay Ede u. 55.
Budapest
1061