FintechFlow podcast #11: Azonnali fizetés egyszerűen – Neked

írta | 2019.04.09. | Összes hír, podcast

Minden, amit az azonnali fizetésről tudni érdemes. A FintechFlow vendége ezúttal Németh Monika, a FinTechGroup társalapítója, az MNB azonnali fizetési munkacsoportjának tagja. Kinek szól az azonnali fizetés? Hogyan készüljünk rá? Tippek, hasznos információk a podcastben Monikától.

FintechFlow podcast

FELIRATKOZÁS:

#11 Podcast:

Azonnali fizetés egyszerűen – Neked

2019. április 8.

2019. július 1-jén üzembe helyezik Magyarország új fizetési infrastruktúráját, az azonnali fizetési rendszert, amelyen keresztül minden belföldi 10 millió forint alatti fizetési tranzakció 5 másodpercen belül megvalósul a hét 7 napján, a nap 24 órájában. Az új infrastruktúrával egyidőben bemutatkozik egy új fizetési megoldás, a fizetési kérelem, amivel lehetővé válik a számlák egyetlen kattintással való kifizetése mobilról, tabletről, vagy a számítógépről.

Szintén új lehetőség, az ún. másodlagos azonosítók használata, ami azt jelenti, hogy bankszámlaszám helyett a mobiltelefonszám, e-mail cím, vagy adószám megadásával tudunk pénzügyi tranzakciókat végrehajtani.

Az azonnali fizetés hamarosan valósággá válik, ami várhatóan részben átveszi a bankkártya, vagy a készpénz szerepét. Mindez komoly lehetőségeket rejt a bankok, szolgáltatási szektor és a lakosság számára is. A FintechFlow-ban ezekről a lehetőségekről, és az új rendszerre való felkészülésről beszélgetünk.

Ha szeretnél időben értesülni a FintechFlow műsorairól, kövesd a FintechFlow-t a Twitter-en vagy a Facebook-on!

FintechFlow podcast

FELIRATKOZÁS:

A SZERZŐRŐL

SALLAI LINDA

#fintechflow

Még nem volt a diplomája a kezében, amikor már biztosítót alapított. Aktuáriusként kezdte, majd megjárva a ranglétrát 28 évesen az akkor már tőzsdén jegyzett biztosítótársaság, a CIG Pannónia Életbiztosító vezérhelyettesi székében találta magát. Erre a Forbes is felfigyelt, így került rá a Forbes 30 sikeres fiatal 30 alatt listájára.

Egy tradicionális iparágban az innováció megszállottja, így a fintech és insurtech szelleme nem sokáig kerülhette el. Amíg otthon babázik, addig sem tud ellenállni a szellemi fejlődésnek, és a kihívásoknak, inkább szült még egy szerelemgyereket, a FintechFlow podcastot.

Itt követhetsz minket:

LINDA SALLAI

LINDA SALLAI

Még nem volt a diplomája a kezében, amikor már biztosítót alapított. Aktuáriusként kezdte, majd megjárva a ranglétrát 28 évesen az akkor már tőzsdén jegyzett biztosítótársaság, a CIG Pannónia Életbiztosító vezérhelyettesi székében találta magát. Erre a Forbes is felfigyelt, így került rá a Forbes 30 sikeres fiatal 30 alatt listájára. Egy tradicionális iparágban az innováció megszállottja, így a fintech és insurtech szelleme nem sokáig kerülhette el. Amíg otthon babázik, addig sem tud ellenállni a szellemi fejlődésnek, és a kihívásoknak, inkább szült még egy szerelemgyereket, a FintechFlow podcastot.
A FinTechZone.hu kiadója a FinTech Group Kft.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI TÉRKÉP

“elektronikus fizetesi terkep
Betekintést adunk az elektronikus fizetési piac átalakulásába, az új fizetési megoldások világába.

HUNFINTECH 20/20

“HUNFINTECH FINTECH BOOK
A Magyar FinTech Book: A 20 legígéretesebb magyar fintech.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!

Azonnali Fizetési Megoldások

“simplepay azonnali fizetési kiadvanyok
Új lehetőségek az elektronikus fizetésben. Azonnali fizetési megoldások kereskedőknek, bankoknak, technikai aggregátoroknak.