FINTECHSHOW

2019.04.25.

A JÖVŐ PÉNZÜGYEI, A PÉNZ JÖVŐJE

JEGYEKNEVEZÉS

RÉSZTVEVŐ*

ELŐADÓ*

SZEKCIÓ*

*FinTechShow 2018. adatok

Mi a FinTechShow?

A technológiára, a szabályozói kihívásokra, a felhasználói igényekre reflektáló legújabb digitális pénzügyi megoldások, véleményvezér víziók és szakértői mélyfúrások színtere. Azoknak ajánljuk, akik a szponzorált előadások helyett hasznosítható tartalomra és tudásra vágynak.  

2018 előadói között voltak

Bartha Lajos
MNB, ügyvezető igazgató

Kada Zsolt
GIRO, ügyvezető igazgató

Andrius Biceika
Revolut, üzletfejlesztési vezető

Lars Markull
Figo, API evangelista

Rasmus S. Eskestad
Nets A/S, üzleti vezető

Fáykiss Péter
MNB, igazgató

Koczka Dániel
MKB Bank, CDO

Kurtisz Krisztián
UNIQA, elnök-vezérigazgató

Gémes Tamás
FintechBlocks, társalapító

Szota Szabolcs
Insurtech nagykövet

Faluvégi Balázs
Blueopes, társalapító

Némethi Balázs
Taqanu, alapító

FinTechShow 2019

ELŐADÓ

FINTECH PITCH

GYAKORLATI WORKSHOP

KIEMELT TÉMÁK

#1 AZONNALI FIZETÉS

  • Kinek, miért és mire lesz jó az azonnali fizetés, a fizetési kérelem, a kiegészítő szolgáltatások
  • Startup megoldások
  • Gyakorlati workshop

#2 OPEN BANKING

  • Hol tart a nyílt bankolás a világon és Magyarországon?
  • Startup megoldások

#3 MAGYARORSZÁG FINTECH STRATÉGIÁJA

  • Magyarország fintech stratégiájának részletei

#4 TECHNOLÓGIAI JÖVŐKÉPEK

#5 BLOCKCHAIN

#6 DIGITÁLIS TÁRSADALOM

#7 MESTERSÉGES INTELLIGENCIA

#8 TOKEN GAZDASÁG

A FINTECHSHOW MEGFELELŐ ALKALOM:

TANULÁSRA

NETWORKINGRE

BRANDÉPÍTÉSRE

NEVEZÉS A FINTECHSHOW-RA

Keressük a digitális pénzügyek leginnovatívabb megoldásait! Ha megoldásotokat bemutatnátok a hazai pénzügyi szektor krémje előtt, tőkefinanszírozásra és/vagy banki/inkubációs partnerre lenne szükségetek, akkor a FinTechShow megfelelő alkalom lehet számotokra.

Nevezni 2019. április 5-ig lehet a digitális pénzügyi megoldás újdonságtartalmát és működését bemutató anyaggal. Rátok bízzuk a formátumot és a terjedelmet. Küldhettek prezentációt, videót, vagy mockupokat a [email protected] e-mail címre a megadott határidőig. Legkésőbb 2019. április 12-ig értesítünk Titeket, bekerültetek-e a FinTechShow-n bemutatkozók közé.

PARTNER PROGRAM

A jövő pénzügyeivel, a pénz jövőjével foglalkozó társaságok számára a FinTechShow Partner Program keretében külön megjelenési lehetőséget biztosítunk. Partnereinkkel közösen kialakítjuk azt a megjelenési eszköztárat, amely összhangban van az esemény tartalom politikájával és hozzájárul a Partner Programban résztvevők céljainak teljesüléséhez.

JEGYEK

h

SUPER EARLY

34.900 Ft + ÁFA

2018.12.31-ig

h

EARLY BIRD

39.900 Ft + ÁFA

2019.01.31-ig

h

ELŐVÉTELI

54.900 Ft + ÁFA

2019.04.10-ig

h

CSOPORTOS*

44.900 Ft + ÁFA

2019.04.15-ig

h

HELYSZÍNI**

65.000 Ft + ÁFA

2019.04.15. után

FIZETÉS ÁTUTALÁSSAL

ÁTUTALÁSOS SZÁMLAIGÉNYÉT kérjük, hogy az alábbi adatokkal együtt: résztvevő(k) neve, e-mail címe(ik), számlázási adatok, adószám jelezze a [email protected] e-mail címen! A jelentkezést követően 3 munkanapon belül díjbekérőt küldünk. A számlát az ellenérték beérkezését követő 15 napon belül kiállítjuk és a megadott postai, vagy e-mail címre megküldjük! A számla közvetített szolgáltatást tartalmaz.

FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL

Bankkártyás fizetésre a Tixa.hu weboldalon van lehetőség. A Tixa.hu külön kezelési költséget számít fel a bankkártyás vásárlás során. A jegy megvásárlásával az esemény résztvevői hozzájárulnak az adataik, úgy mint a résztvevő neve, e-mail címe, a megvásárolt jegyek száma a rendezvényszervező, a FinTech Group Kft. részére történő átadásához. Az átadott adatok kizárólag az esemény megszervezésével és az esemény témáiban friss információkat tartalmazó hírlevél kiküldésével kapcsolatban kerülnek felhasználásra.

*CSOPORTOS KEDVEZMÉNY

A csoportos kedvezményt minimum 8 db jegy vásárlása esetén biztosítjuk. Csoportos regisztrációját kérjük, jelezze a [email protected] e-mail címen!

**HELYSZÍNI JEGYVÁSÁRLÁS

A 2019.04.15. után beérkező jegyigények esetén a helyszínen biztosítunk lehetőséget a jegyvásárlásra készpénz ellenében. A helyszínen pénztárbevételi bizonylat kerül kiállításra, a számlát a megadott postai és/vagy e-mail címre 10 napon belül elküldjük.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A jelentkezés 2019.04.10-ig díjmentesen, írásban lemondható. A lemondást követő 10 munkanapon belül a kifizetett részvételi díj teljes összege visszautalásra kerül. A 2019.04.11. és 2019.04.18. között történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-a kerül visszatérítésre. 2019.04.18. napját követő lemondás esetén a részvételi díj visszatérítésére nincs lehetőség.

SZÁMLA TARTALMA

A jegy ára a rendezvény ideje alatti étel-, és italfogyasztást tartalmazza. A számla közvetített szolgáltatást tartalmaz, amelyek a számlán megbontva kerülnek feltüntetésre.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Számlaigénnyel, számlapótlással, csoportos regisztrációval kapcsolatban kérjük, írjon a [email protected] e-mail címre!

HELYSZÍN

BUDAPEST KONGRESSZUSI KÖZPONT

Cím: XII. kerület, Budapest, Jagelló út 1-3.

A szervezők az időpont- és a helyszínváltozás jogát fenntartják! Szerencsére ezzel a jogunkkal eddig nem kellett élnünk. Bármilyen változásról azonnal értesítjük az érdeklődőket valamennyi csatornánkon (Facebookon, Linkedinen, Twitteren,  és hírlevélen) keresztül.