FINTECHSHOW 20/20

LIVE STREAMING

FINTECHSHOW ONLINE

2020.10.13.

PLAYLIST

FINTECHSHOW ONLINE:

Felkészültünk az online formátumra is, így a FinTechShow a virtuális térben (is) elérhető lesz a résztvevők számára.

LIVE STREAMING

live-streaming-icon

ON-DEMAND

on-demand-icon

Az idei évi FinTechShow-n már online is részt vehetsz! Kövesd nyomon a FinTechShow előadásait az interaktív online video konferencia platformon! Nem maradsz le egyetlen előadásról sem, a konferencia platformon keresztül az eseményt követően is megnézheted az összes előadást, kerekasztal beszélgetést és a kiállítói tartalmakat.

FINTECHSHOW VIRTUÁLIS TÉR

ILYEN LESZ:

VIRTUÁLIS TEREM

FINTECH MEGOLDÁS

ELŐADÓ

EXTRA: 3 DIMENZIÓS VIRTUÁLIS KIÁLLÍTÓI TÉR

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

fintechshow-online

INTERAKTÍV FUNKCIÓK

FINTECHSHOW-ONLINE-2

INTERAKTÍV FUNKCIÓK

VIRTUÁLIS KIÁLLÍTÓI TÉR

FINTECHSHOW-ONLINE-3

ON-DEMAND ELÉRÉS

FINTECHSHOW-LIVE-STREAM

ON-DEMAND ELÉRÉS

FUNKCIÓK:

FINTECHSHOW-ONLINE-KONFERENCIA PLATFORM-LIVE-STREAMING
ADATLAPOM
ADATLAPOM: Lehetőséged van arra, hogy kialakítsd személyes profilod és így a többi résztvevő számára a platformon keresztül – a GDPR szerinti adatfelhasználási hozzájárulás megadását követően – közvetlenül elérhetővé válj. Csetelhettek, kicserélhetitek elérhetőségeiteket.
ADATLAPOM
PROGRAM: A FinTechShow 20/20 programját – beleértve az élő helyszíni, az online bejelentkező és az on-demand előadásokat is – itt tekintheted meg. Továbbá itt kattinthatsz át az adott előadó bemutatkozójára és akár az előadására is. A menüponton belül választhatsz az október 13-ai és az on-demand elérhető előadások videótartalmai között.
ADATLAPOM

ELŐADÓK: A FinTechShow 20/20 előadóit, szekcióvezetőit, a FinTechShow zsűritagjait itt ismerheted meg.

ADATLAPOM
ÉLŐ: Erre a gombra kattintva választhatsz a folyamatban lévő előadások között.
ADATLAPOM
PARTNEREK: Ők az idei évi inspiráció támogatói.
ADATLAPOM
KIÁLLÍTÓI TÉR: A virtuális kiállítói térben hasznos tartalmakat, bemutatókat találsz, valamint a kiállítóink virtuális standján megismerkedhetsz újdonságaikkal. Élőben is csetelhetsz a kiállítókkal, vagy otthagyhatod névjegyed és ekkor ők keresnek meg Téged.

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK:

  • Az online videókonferencia platformhoz a személyes hozzáférési linkkel lehet csatlakozni, amit e-mail-ben küldtünk meg a résztvevők számára.
  • A böngészőből (kivéve Internet Explorer, preferáltan Chrome, FireFox) külön alkalmazás letöltése nélkül lehet kapcsolódni az eseményhez.
  • A VPN-en keresztüli kapcsolódás nem támogatott.
  • Ugyanabban az időpontban ugyanazzal a linkkel csak egy eszközről lehet bejelentkezni!
  • Célszerű a háttérben futó, nem nélkülözhetetlen programo(ka)t az esemény idejére leállítani/kikapcsolni.
  • A stream követéséhez ajánlott legalább 5 Mbits elérhető/szabad sávszélesség, amennyiben ennél kevesebb állna rendelkezésre, úgy a közvetített képben akadások, rövid megállások is előfordulhatnak.
  • A csatlakozáshoz javasoljuk a vezetékes internet használatát. Ha ez nem kivitelezhető, akkor a lehető legközelebb célszerű elhelyezkedni a wifi-t szolgáltató router-hez!
  • Amennyiben a vállalati környezetben a csatlakozás nem lehetséges, akkor a személyes hozzáférési link továbbküldését javasoljuk a személyes (magán) email címre.
  • Ha a jegyvásárló lemaradna az előadásokról, akkor az eseményt követően 1 hónapig biztosítjuk számára az online videókonferencia platformon a hozzáférést a tartalmakhoz.

PARTNEREINK 2020-BAN:

TÁMOGATÓ PARTNEREINK:

GoodID_Logo_Blue-min
natrix-logo
Dynatrace_Logo
dmsone-logo
billingo
vodafone-business
konica-minolta

SZAKMAI PARTNEREINK:

MÉDIA:

FINTECHSHOW ONLINE:

rentit-logo

POWERED BY FINTECHGROUP

TÁMOGATÓ PARTNEREINK:

GoodID_Logo_Blue-min
natrix-logo
Dynatrace_Logo
dmsone-logo
billingo
vodafone-business
konica-minolta

SZAKMAI PARTNEREINK:

MÉDIA:

FINTECHSHOW ONLINE:

rentit-logo

POWERED BY FINTECHGROUP

*A szervezők az időpont-, a helyszín- és a programváltozás jogát fenntartják!

A magyar kormány 2020.03.11. napján vészhelyzetet hirdetett a koronavírus elleni intézkedések kapcsán. Ennek értelmében a 100 főnél több beltéri rendezvényeket a kormány határozatlan időre betiltotta. A kormány döntését is figyelembe véve a FinTechShow 20/20 időpontját 2020.04.21-ről 2020.06.23-ra módosítottuk.

A magyar kormány 2020.04.30-án tett bejelentése alapján a korlátozó intézkedések feloldására még nem kerül sor és 2020. augusztus 15-ig nem lehet rendezvényeket tartani Magyarországon. Ennek okán a FinTechShow 20/20 időpontját – támogatóinkkal és előadóinkkal egyeztetve – 2020. október 13-ra módosítottuk.

A fejleményekkel kapcsolatban a FinTechShow résztvevőit folyamatosan tájékoztatjuk valamennyi elektronikus csatornánkon – FinTechZone.hu, Facebook, Linkedin, Twitter, hírlevél – keresztül.

Közzétéve 2020.05.03. napján.