FinTech verseny Magyarországon. FinTech Inkubációs Program. DigiBank, amely Veled épül. A “Digitális Vezér” emeli a lécet. A kocka el van vetve; itt egy bankár [Márk], aki nem a tranzakciós adó gittet rágja, nem azon gondolkodik, hogy derogációt kérjen a szabályozói kihívásokkal szemben. A retail üzletfejlesztés túlnőtt – végre – a hiteltermékek színezgetésén. Ausztriában, Németországban, Angliában disruptive technológiák segítségével bankok építenek új bankokat crowdsourcing keretében. A jövő bankjainál új értelmet nyer “az ügyfél az első” szlogen. 

 

 

Márk feldobta a labdát és teret nyit a crowdsourcing alapú banképítésnek. A jövő bankja most épül – Veled szlogen felhívás keringőre. Itt egy bank és egy bankár, amely lehetőséget ad Neked, hogy felépíthess egy új bankot. Ha Angliában ez működik, akkor miért ne működhetne itthon is?

Lássuk, hová juthat Magyarországon az a bank, amely a FinTech cégekkel való együttműködésre, az alternatív irányok megismerésére és kipróbálására helyezi a hangsúlyt.  

FinTechGroup“Az új digitális pénzügyi világot építjük”