PAYTECHSHOW 2019

STARTUP ARÉNA

AZONNALI FIZETÉS. MOBILFIZETÉS. APPLE PAY.
ERŐS ÜGYFÉL-HITELESÍTÉS.
PAYMENT DESIGN SPRINT.

FŐOLDALPROGRAM

KIEMELT PARTNERÜNK:

TÁMOGATÓ PARTNEREINK:

SZAKMAI PARTNEREINK:

MEGOLDÁSOK:

MÉDIA:

POWERED BY AZONNALI FIZETÉS SZOLGÁLTATÓ CENTRUM & FINTECH GROUP

KIEMELT PARTNERÜNK:

TÁMOGATÓ PARTNEREINK:

SZAKMAI PARTNEREINK:

MEGOLDÁSOK:

MÉDIA:

POWERED BY AZONNALI FIZETÉS SZOLGÁLTATÓ CENTRUM & FINTECH GROUP

STARTUP MEGOLDÁSOK BEMUTATÁSA

mobilfizetés terjedése, a 2019. szeptember 14-én – a Módosított Pénzforgalmi Irányelvnek (PSD2-nek) köszönhetően – megnyíló banki API hozzáférések, a 2020. március 2-án induló azonnali fizetési rendszer számos új elektronikus fizetési megoldást eredményezhetnek Magyarországon.

Keressük az újító, innovatív digitális fizetési megoldásokat, amelyek hozzájárulhatnak a készpénzes tranzakciók csökkentéséhez, az azonnali fizetés terjedéséhez!

A legígéretesebb új elektronikus fizetési megoldások 2019. október 15-én a fizetési értéklánc kulcsszereplői előtt debütálhatnak Magyarországon.

A PAYTECHSHOW-N BEMUTATKOZÓ LEGINNOVATÍVABB MEGOLDÁSOK GYORSABB PIACI BEVEZETÉSRE SZÁMÍTHATNAK*. 

*A 2017, 2018 és 2019 FinTechShow tapasztalatok alapján

MILYEN MEGOLDÁSOKKAL LEHET JELENTKEZNI?

#1

ÜGYFÉLÉLMÉNY

Ügyfélélményt növelő készpénz-helyettesítő (mobil)fizetési megoldások a webshopok és/vagy a fizikai kereskedők számára.

#2

ÉRTÉKNÖVELT

Fizetési tranzakciókra épülő kiegészítő szolgáltatások (pl. fizetési tranzakciókkal összekötött hűségprogramok).

#3

PSD2

A nyílt bankoláshoz, a Módosított Pénzforgalmi Irányelvhez (PSD2) kapcsolódó fizetés-kezdeményezési (PISP) megoldások.

#4

VÁLLALATI

A vállalati fizetési tranzakciókhoz kapcsolódó megoldások.

#5

FRAUD

A tranzakció monitoringot, csalásmegelőzést támogató új megközelítések (pl. gépi tanulás).

#6

EMBEDDED

A fizetési tranzakciókba ágyazható, további pénzügyi szolgáltatások értékesítését támogató megoldások, pl. a részletfizetés, az áruhitel, a hitelkihelyezés keresztértékesítési lehetőségei a fizetési tranzakció során.

#7

RECURRING

Az ismétlődő fizetésekhez (recurring payment) kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások pl. előfizetés-menedzsment.

#8

MOBILTÁRCA

Kereskedői mobiltárca megoldások.

#9

KÖZIGAZGATÁS

A központi közigazgatás fizetési folyamatait támogató fintech megoldások (pl. adófizetés, adó visszaigénylés stb.).

#10

YOUTH

Youth banking” megoldások.

#11

TOKEN

Elosztott főkönyvi technológián alapuló fizetési megoldások.

#12

KÜTYÜK

Minden egyéb, ami a fentiekbe nem illeszkedik bele és újraértelmezi a fizetés folyamatát, tartalmát, formáját.

FELKÉSZÍTÉS

A fejlesztők, startupok felkészülését a PayTechShow-ra az Azonnali Fizetés Szolgáltató Centrum, a FinTech Group és a GIRO Zrt. szakemberei is segítik. Az azonnali fizetéshez kapcsolódó fejlesztésekhez javasoljuk a Magyar Nemzeti Bank átal kiadott QR-kódos mobilfizetési ajánlás, továbbá a GIRO szabálykönyvek áttekintését.

NEVEZÉS

Nevezni 2019. szeptember 25-ig lehet a digitális fizetési megoldás újdonságtartalmát és működését bemutató anyaggal. Rátok bízzuk a formátumot és a terjedelmet. Küldhettek prezentációt, videót, vagy mockupokat a hello@fintechzone.hu e-mail címre a megadott határidőig.

A beérkezett dokumentumokat üzleti titokként kezeljük, kizárólag a legígéretesebb megoldások kiválasztásához használjuk fel.

Nálunk nincs nevezési díj, a PayTechShow-ra beválasztott startupoktól 1 fő díjmentesen, további kollégák pedig startup jeggyel (29.900 Ft +ÁFA) jöhetnek be.

Legkésőbb 2019. szeptember 30-ig értesítünk Titeket e-mailben, bekerültetek-e a PAYTECHSHOW-n bemutatkozók közé.

Addig is kérdéseitekkel keressetek minket bátran az alábbi űrlapon keresztül, vagy a hello@fintechzone.hu e-mail címen!

4 + 15 =

JEGYEK

h

SUPER EARLY

44.900 Ft
+ÁFA

2019.05.20.-06.30.

h

EARLY BIRD

49.900 Ft
+ÁFA

2019.07.01.-08.31.

h

ELŐVÉTELI

59.900 Ft
+ÁFA

2019.09.01.-10.10.

h

CSOPORTOS*

49.900 Ft
+ÁFA

2019.07.01.-10.10.

h

EWPN JEGY**

39.900 Ft
+ÁFA

2019.09.10.-10.10.

**EWPN jegy: kizárólag a European Women Payments Network tagok számára átutalásos fizetés esetén. Kérjük, az “EWPN jegy” rendelését a jegy@fintechgroup.hu e-mail címen jelezze! Kérjük, a levélben külön jelezze, hogy az EWPN tagja!

h

Ecommerce***

39.900 Ft
+ÁFA

2019.07.20.-10.10.

***Ecommerce jegy: kizárólag az Ecommerce Hungary tagok számára átutalásos fizetés esetén. Kérjük, az “Ecommerce jegy” rendelését a jegy@fintechgroup.hu, vagy a hello@fintechgroup.hu e-mail címen jelezze! Kérjük, a levélben külön jelezze, hogy az Ecommerce Hungary tagja!

FIZETÉS ÁTUTALÁSSAL

ÁTUTALÁSOS SZÁMLAIGÉNYÉT kérjük, hogy az alábbi adatokkal együtt: résztvevő(k) neve, e-mail címe(ik), számlázási adatok, adószám jelezze a jegy@fintechgroup.hu e-mail címen! A jelentkezést követően 3 munkanapon belül díjbekérőt küldünk. A számlát az ellenérték beérkezését követő 15 napon belül kiállítjuk és a megadott postai, vagy e-mail címre megküldjük! A számla közvetített szolgáltatást tartalmaz.

FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL

Bankkártyás fizetés a Tixa.hu weboldalon érhető el. A Tixa.hu külön kezelési költséget számít fel a bankkártyás vásárlás során. A jegy megvásárlásával az esemény résztvevői hozzájárulnak az adataik, úgy mint a résztvevő neve, e-mail címe, a megvásárolt jegyek száma a rendezvényszervező, a FinTech Group Kft. részére történő átadásához. Az átadott adatok kizárólag az esemény megszervezésével és az esemény témáiban friss információkat tartalmazó hírlevél kiküldésével kapcsolatban kerülnek felhasználásra.

*CSOPORTOS KEDVEZMÉNY

A csoportos kedvezményt minimum 8 db jegy vásárlása esetén biztosítjuk. Csoportos regisztrációját kérjük, jelezze a jegy@fintechgroup.hu e-mail címen!

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A jelentkezés 2019.09.05-ig díjmentesen, írásban lemondható. A lemondást követő 10 munkanapon belül a kifizetett részvételi díj teljes összege visszautalásra kerül. A 2019.09.06. és 2019.09.30. között történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-a kerül visszatérítésre. 2019.10.01. napját követő lemondás esetén a részvételi díj visszatérítésére nincs lehetőség.

SZÁMLA TARTALMA

A jegy ára a rendezvény ideje alatti étel-, és italfogyasztást tartalmazza. A számla közvetített szolgáltatást tartalmaz, amelyek a számlán megbontva kerülnek feltüntetésre.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Számlaigénnyel, számlapótlással, csoportos regisztrációval kapcsolatban kérjük, írjon a jegy@fintechgroup.hu e-mail címre!

HELYSZÍN

BUDAPEST KONGRESSZUSI KÖZPONT

Cím: XII. kerület, Budapest, Jagelló út 1-3.

A szervezők az időpont- és a helyszínváltozás jogát fenntartják! Szerencsére ezzel a jogunkkal eddig nem kellett élnünk. Bármilyen változásról azonnal értesítjük az érdeklődőket valamennyi csatornánkon (Facebookon, Linkedinen, Twitteren,  és hírlevélen) keresztül.