Új lehetőségek az elektronikus fizetésben

SIMPLEPAY KIADVÁNYOK
 

AZONNALI FIZETÉSI MEGOLDÁSOK

letöltöm
simplepay-white-paper-logo

A kiadványt ajánljuk:

azonnali fizetes mikro-es-kisvallalkozasoknak
azonnali fizetes kereskedoknek
  • egyéni vállalkozásoknak, mikro- és kisvállalkozásoknak
  • 2021.01.01-től elektronikus fizetés biztosítására kötelezett online kasszásoknak
  • alacsonyabb forgalmú üzleteknek
  • hagyományos és online kereskedőknek
simplepay kiadvanyok azonnali fizetes

TARTALOM

  1. Instant Transzfer: QR-kód és deeplink alapú azonnali fizetés bemutatása
  2. SimpleBusiness: bankkártyaelfogadás  és azonnali átutalás egyetlen alkalmazásban
  3. Kiknek ajánljuk?
  4. Miért jó?
  5. Mennyibe kerül?
  6. Hogyan igényelhetem?

Instant Transzfer

Az MNB szabványra épülő, további biztonsági megoldásokkal erősített QR-kód és mélyhivatkozás (azaz deeplink) alapú azonnali átutalási szolgáltatás, amelyhez szabadon csatlakozhatnak bankok, kereskedők és fizetési szolgáltatók egyaránt.

Az instant transzfernek köszönhetően nincs szükség az átutalási adatok manuális rögzítésére, a tranzakció végrehajtása mindössze a fizető fél jóváhagyását igényli.

QR-kódon alapuló fizetés

Az instant transzfer a szolgáltató által kialakított felületen megjelenített, a felhasználó által – mobilbanki applikációval – beolvasott QR-kódon alapul.

Deeplink alapú fizetés

A mobiltelefonról kezdeményezett tranzakciók esetében QR-kód beolvasására sincs szükség. A deeplink (mélyhivatkozás) alapú megoldásnak köszönhetően a felhasználó automatikusan átirányításra kerül a mobilbanki applikációjába, ahol már csak a tranzakció jóváhagyására van szükség.

Netbank alapú fizetés

A kényelmi funkciók (QR-kód és Deeplink alapú megoldás) mellett biztosított a hagyományos utalási tranzakciók kezelése is, így a fizető félnek lehetősége van netbanki/mobilbanki felületén keresztül is utalást végrehajtani.

Az utalás végrehajtható az OTP Mobil másodlagos számlaazonosítójával is (pl. e-mail címével). 

SimpleBusiness

A SimpleBusiness egy magyar fejlesztésű alkalmazás, amely a kártyaelfogadás és az azonnali átutalás előnyeit ötvözi POS terminál fejlesztése nélkül, így segítve a kereskedők és egyéb szolgáltatók munkáját, akik szeretnének elektronikus fizetési lehetőséget biztosítani vásárlóiknak.

A SimpleBusiness a terminállal nem rendelkező vállalkozások számára elhozza az elektronikus fizetés kényelmét, bárhol is folytassák üzleti tevékenységüket. A szolgáltatás használatához csupán okostelefonra és egy gyors szerződéskötésre van szükség.

simplebusiness kartya es azonnali fizetes

“Fontos, hogy a kereskedők megtalálják és beépítsék a vásárlói igényeknek megfelelő fizetési opciókat.

Dr. Al-Absi Gáber, OTP Mobil, ügyvezető igazgató-helyettes

simplepay-white-paper-logo

Közel 10 ezer webshop csatlakozik az azonnali fizetéshez

A SimplePay a napokban kezdte el bekapcsolni közel 10 ezer webáruháznál az azonnali fizetést. A webáruházak külön fejlesztés nélkül, ugyanazon a felületen keresztül tudják kínálni ügyfeleiknek a bankkártyás fizetést és az azonnali átutalást a SimplePay új funkciójának, a fizetési előválasztó oldalnak köszönhetően....

SimpleBusiness: bankkártyás fizetés és azonnali fizetés egyben. Megoldás az online kasszásoknak.

A mai napon debütált a SimpleBusiness, az OTP Mobil új elektronikus fizetési megoldása, ami egyetlen alkalmazásban kínál bankkártyás fizetést és azonnali fizetést. A SimpleBusiness 60 ezer online kasszát működtető vállalkozásnak segíthet az új törvényi kötelezettség teljesítésében. Leteszteltük a SimpleBusiness...

Leteszteltük! Így működik a QR-kódos azonnali fizetés a SimplePay felületeken

Június végén mutatta be az OTP Mobil az OTP Bankkal közösen elindított QR-kód alapú azonnali fizetési megoldását, ami első körben online, a SimplePay felületeken vált elérhetővé. Az új azonnali fizetési QR-kódot biztonsági megoldásokkal látta el az OTP Mobil, amihez szabadon csatlakozhatnak bankok, kereskedők,...

Új lehetőségek az elektronikus kereskedelemben
című kiadvány letöltése

*A mezők kitöltése kötelező. A Hozzájárulás hiányában a SimplePay azonnali fizetési kiadványok nem érhetők el.

HOZZÁJÁRULÁS

4 + 9 =