Digital First

Thales webinárium

2021. június 23. 15:00-17:00

RÉZ ANDRÁS, JAMES BOND FILMEK ÉS A FINTECH

Június végén rendhagyó módon, James Bond és további filmes példákon keresztül Réz András filmesztéta bemutatja, a fintech hogyan formálhatja át a digitális bankolást és a mindennapi pénzügyeket. A gyakorlati megoldásokat és a piaci lehetőségeket a Thales és a FinTech Group szakemberei közösen prezentálják.

thales-digital-first

Digital First

Anno csodálkozva néztük az 1967-es, 71-es, 81-es, 85-ös James Bond filmek futurisztikus, ultramodern kütyüit, amelyek a legváratlanabb helyzetekben mentették meg főhősünket, vagy segítettek azonnal megoldani lehetetlennek tűnő kihívásokat. Nem egy esetben a bankolás, a pénzügyek is sci-fi-szerű eszközökkel és módon kerültek bemutatásra.

Napjainkra a James Bond filmek digitális pénzügyi megoldásai realitássá és elérhetővé váltak. Ezeket mutatja most be a Thales a “Digital First” megközelítése alatt.

thales-digital-first-webinarium-illusztracio

Webinárium témái:

A digitális bankolás és az elektronikus fizetés három meghatározó területét vesszük górcső alá a Thales szakembereivel közösen:

  1. Ügyfélazonosítás és -hitelesítés
  2. Azonnali digitális fizetési élmény és instant virtuális kártyakibocsátás
  3. Biometrikus fizetési kártyák

Regisztráció a webináriumra

A közel 2 órás “Digital First” ingyenes webináriumon előzetes regisztrációt követően a bankok, fizetési és pénzügyi szolgáltatók munkatársai vehetnek részt.

A webinárium időpontja:
2021. június 23. 15:00-17:00

Thales webinárium regisztráció

thales

A Digital First webinárium szervezését, technikai lebonyolítását, a regisztrálók adatainak feldolgozását a Thales számára a fintechzone.hu oldalt üzemeltető FinTech Group Kft. végzi a Thales-szel kötött szerződés keretében. A regisztrálók adatait a regisztrálók hozzájárulását követően a FinTech Group Kft. a Thales számára továbbítja kapcsolattartási célú kezelés érdekében.

A regisztrációs oldalon található illusztrációk az Adobe Systems Software Ltd. licence alapján kerültek felhasználásra a FinTech Group Kft. és a licence jogot gyakorló társasággal kötött előfizetői szerződés alapján.