Események

2023. évi eseményeink

FinTechShow 2023 - Mi jön a fintech után?

2023. október 11.

FINTECHSHOW 7.0:
Mi jön a FinTech után?

Terítéken a legújabb fintech innovációk

A FinTechShow Magyarország első eseménye, amelyen a legújabb hazai fintech megoldások, startupok debütálnak a pénzügyi iparág grémiuma előtt.

Az elmúlt 6 évben több mint 60 magyar fintech megoldás mutatkozott be a FinTechShow-n és kapott lehetőséget a kapcsolatépítésre bankokkal, biztosítókkal, fintech akcelerátorokkal, kockázati tőkebefektetőkkel.

Emellett a FinTechShow-n elismert hazai és nemzetközi előadók bemutatják a legújabb digitális transzformációs irányokat, technológiai trendeket és nemzetközi megoldásokat.

Napjainkra a FinTechShow a pénzügyi iparág és a digitális technológiákkal foglalkozó cégek egyik kiemelt találkozópontja lett.

Téma: új megközelítések, innovatív megoldások a digitális pénzügyekben

Formátum: konferencia

BankTechShow 2023 - Hogyan épül a jövő digitális bankja?

2023. november 23.

BANKTECHSHOW 1.0:
Hogyan épül a jövő digitális bankja?

Megoldások a láthatatlan bankoláshoz

A BankTechShow a bankok és az IT világ új találkozópontja, ahol megosztják, mely technológiákra, újgenerációs banki rendszerekre és megoldásokra épülhetnek a jövő digitális bankjai.

Hogyan válik láthatatlanná a bankolás? Mely technológiákra, megoldásokra épül a jövő digitális bankja? Hogyan alakítják át a banküzemet, az operációt a legújabb technológiák és a digitalizáció?

BankTechShow, ahol bepillantunk
a jövő digitális bankjának motorháza alá.

Téma: újgenerációs banki rendszerek és megoldások

Formátum: konferencia

Korábbi eseményeink

K&H webinárium - 2023

2023. szeptember 25.

Webinárium: Virtuális asszisztensek a jövő applikációiban

Úton a szuperintelligencia felé. Várakozások, realitások és jövőképek.

Melyek a mesterséges intelligencia alkalmazásának legjellemzőbb területei a pénzügyi szektorban? Melyek a legforróbb use case-ek? Milyen mértékben vagyunk hajlandók a virtuális asszisztensek tanácsaira hagyatkozni?

Ezekre a kérdésekre is kitérünk 2023. szeptember 25-én a K&H és a FinTechZone közös webináriumán.

PayTechShow 4.0

2023. április 20.

PAYTECHSHOW 4.0: Szupertárcák, digitális valuták, AFR2.0

Mi kerül a szupertárcába?

Elismert hazai és nemzetközi előadókkal közösen górcső alá vesszük az aktuális elektronikus fizetési trendeket, a legújabb paytech megoldásokat és a szabályozói iránymutatásokat.

A kormányzat új pénzügyi digitalizációs terve, az azonnali fizetési ökoszisztéma továbbfejlesztését szolgáló MNB intézkedéscsomag (AFR 2.0) megvalósítása, a digitális állampolgárság horizontján megjelenő elektronikus tárca, a fizetési és vásárlási szokások átalakulása, a fizetési megoldásokba beépülő hitel-, illetve megtakarítási termékek az idei év olyan meghatározó tényezői, amelyek újraírhatják a pénzügyi és fizetési iparág eddigi működési logikáját.

Téma: digitális fizetési trendek és megoldások

Formátum: hibrid konferencia