WEBINÁRIUM | FAQ

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Webinárium résztvevőknek

Le kell töltenem külön plugint, alkalmazást, hogy csatlakozni tudjak a webinárium felületéhez?

 • Nem. A regisztrálók internetes böngészőn (pl. Chrome, Safari, Firefox, Edge) keresztül csatlakozhatnak a webinárium felületéhez külön plugin telepítése nélkül PC-ről, tabletről, vagy mobiltelefonról.

Hogyan csatlakozhatok a webinárium felületéhez?

A webinárium felületét kizárólag a regisztrált felhasználók érhetik el.

A regisztrált felhasználók az alábbi módokon csatlakozhatnak a webinárium felületéhez:

 1. A fintechzone.hu által az eseményt megelőző napokban kiküldött tájékoztató levélben elhelyezett egyedi linken keresztül.
  1. Az egyedi linkre kattintva a regisztrált felhasználó a webinárium felületére (StreamYard) érkezik. A belépéshez a regisztráció során megadott e-mail címet kell begépelni. Ha az e-mail cím nem lett regisztrálva a fintechzone.hu regisztrációs felületén, akkor a StreamYard rendszere elutasítja a belépést.
  2. Amennyiben az előzetesen regisztrált e-mail cím helyesen lett megadva, akkor a StreamYard rendszere automatikusan megküldi a regisztráló e-mail címére a 6 számjegyű egyszer használatos belépési kódot.
  3. A belépési kód megadásával léphet be a regisztráló a StreamYard felületére.
 2. Az eseményt megelőző napokban a StreamYard által a yourfriends@onair.streamyard.com e-mail címről kiküldött, a regisztrációt visszaigazoló (Confirmation) levélben elhelyezett “Joingombra kattintva azonnal elérheti az élő közvetítés felületét.
 3. Az eseményt megelőző napon és az eseményt megelőző órában a StreamYard által a yourfriends@onair.streamyard.com e-mail címről kiküldött emlékeztető (Reminder) levélben elhelyezett “Joingombra kattintva azonnal elérheti az élő közvetítés felületét.
 4. A StreamYardtól kapott levelekben (Confirmation, Reminder) található naptárbejegyzéshez hozzáadott deeplinken keresztül, amennyiben elmenti a StreamYardtól kapott naptárbejegyzést.
 5. Abban az esetben, ha a regisztráló elfelejtette, milyen e-mail címmel regisztrált és nem tud belépni a webinárium (StreamYard) felületére, akkor a fintechzone.hu által az eseményt megelőzően kiküldött egyedi StreamYard linken elérhető felületen keresztül hajtsa végre a regisztrációt.

Nem tudok csatlakozni a webinárium felületéhez. Mi lehet ennek az oka?

 • Amennyiben nem a StreamYard által kiküldött levelekben elhelyezett “Join” gombra kattintva kíván a webinárium felületéhez csatlakozni és a csatlakozás során a StreamYard kéri a regisztráció során megadott e-mail címét, ám ezzel sikertelen a belépés, akkor a regisztráló rossz e-mail címmel próbált csatlakozni.
 • Ha a regisztráló elfelejtette, milyen e-mail címmel regisztrált és nem tud belépni a webinárium (StreamYard) felületére, akkor a fintechzone.hu által az eseményt megelőzően kiküldött egyedi StreamYard linken elérhető felületen keresztül hajtsa végre a regisztrációt.

Beléptem a webinárium felületére, de nem indult el az élő közvetítés. Mit csináljak?

 • Amennyiben a webinárium megkezdődött és az élő közvetítés nem indult el, akkor kérjük, kattintson a képernyő közepén megjelenő “Click to watch live”, vagy a lejátszás gombra.

Szakadozik az élő közvetítés. Mit csináljak?

 • Kérjük, először kattintson a böngészőben az újratöltés gombra! Ha a böngésző ablak betöltését követően is tapasztal minőségi hibát, akkor kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatot és a sávszélességet!
 • Amennyiben vezetékes internetet használ, vagy 1-2 méteres távolságban helyezkedik el a wifi routertől és a letöltési sebesség eléri a minimum 10 megabit/secundumot és továbbra is érzékeli a minőségi hibát, akkor kérjük, a webinárium felületén a “Live chat” funkciót használva jelezze konstruktívan a hibát a szervezők felé.

Lehet kérdezni az előadóktól?

 • A webinárium programja szerint a nézőközönség kérdéseinek megválaszolására is sor kerül.
 • Amennyiben a néző kérdezni szeretne, akkor az élő közvetítés alatt a “Live chat” funkción keresztül küldheti be a kérdéseit. A webinárium moderátora a nézőközönség kérdéseinek megválaszolása blokkban fogja feltenni a kérdéseket a rendelkezésre álló idő függvényében.
 • A webináriumot megelőzően is beküldhetik kérdéseiket a regisztrált felhasználók a szervezők által megadott internetes űrlapon keresztül.

Visszanézhető lesz a webinárium felvétele?

 • A regisztrált felhasználók számára határozott ideig elérhetővé tesszük a webinárium felvételét a StreamYard platformon.
 • A webináriumot követően a StreamYard automatikus levelet küld a videófelvétel elérhetőségéről a regisztrált felhasználók számára.