Jognyilatkozat

A fintechzone.hu oldalon elhelyezett fotók jellemzően free media inventory-kból származnak, illetve a Google képkeresőből, amelyek az “újrafelhasználható” kategóriába esnek. Minden esetben törekszünk a szerzői jogok maximális tiszteletben tartására. A stock előfizetések esetén (pl. Adobe Stock) az előfizetői szerződésben rögzítetteknek megfelelően hivatkozunk a fotóra. 

Függetlenül a törekvésünktől, előfordul, hogy a Google képkeresőben található “újrahasználható” kép, vagy a free media inventory-ban elhelyezett kép szerzői joggal védett.

Az előbbi okok miatt a fintechzone.hu oldalon elhelyezett képek 100%-os jogtiszta felhasználásáért nem tudunk felelőséget vállalni.

Ugyanakkor, ha a kép felett a szerzői jogokat gyakorló írásban jelzi felénk a jogosulatlan felhasználást, akkor a page url-ről és a szerverről 5 munkanapon belül véglegesen törlésre kerül a kép. A Cloudfare CND tárhelyről történő törlés is automatikusan megtörténik, ennek átfutása az üzemeltetőn múlik.

Amennyiben oldalunkon olyan tartalmat, képet, videot, audio anyagot észlel, amely szerzői joggal védett és a szerzői jogot gyakorolja az észlelt tartalom felett, akkor kérjük, jelezze ezt felénk a page url és az image url elküldésével!