CIB Google Pay

CIB Google Pay

A Billingo és a nemzetközi fintech szupersztár, a Wise új pénzügyi megoldást mutattak be

írta | 2021.11.10. | Digitális pénzügyek, Fintech szolgáltatások, Összes hír

billingo wise digitalis okoszisztema

GIRO Fizetési kérelem

A Billingo online számlázó és a világszerte olcsó és gyors utalásairól híres fintech szupersztár, a Wise bejelentették, mostantól a Billingóból azonnali átutalásokat is lehet indítani a Wise-nak köszönhetően. Ezzel a lépéssel a Billingo felhasználók a beérkező számlákat közvetlenül a Billingo felületéről is kifizethetik, így nem kell külön belépni a netbankba, mobilbankba. A leginnovatívabb hazai online számlázó újabb funkcióval bővítette a digitális cégvezetéshez kapcsolódó ökoszisztémáját.

A Wise (korábban Transferwise) neve mára egyet jelent az olcsó és gyors nemzetközi utalásokkal. A Wise szolgáltatásaival világszerte 10 millió és Magyarországon is egyre több magánszemély és vállalkozás intézi utalásait. A Wise 2020 óta magyar bankszámlaszámot is biztosít ügyfeleinek, amelynek alapja, hogy az MNB által biztosított elszámolási számlán keresztül a szolgáltató hozzáfér a bankközi klíring rendszerhez.

A Billingo és a Wise együttműködése keretében mostantól a Billingo felületéről azonos pénznemben akár csoportosan is indíthatók a számlázóba beérkező számlák kiegyenlítését célzó utalások. A Wise – a Global Payments Europe-hoz hasonlóan – harmadik feles szolgáltatóként csatlakozik a Billingo digitális ökoszisztémához. A Wise és a Billingo közös fejlesztése fontos mérföldkő a két társaság életében, miközben új szintre emeli az országokon átívelő szolgáltatási lehetőségeket is.

Hogyan működik a Wise utalás a Billingóból?

  1. Kösd össze a Billingót a Wise fiókoddal!
  2. A Kiadások között kattints egy vagy több számlára, amelyeket Wise-zal szeretnél kifizetni. Csoportos átutalást csak azonos devizanem esetén tudsz indítani.
  3. Válaszd ki a Wise számlát, amiről utalni szeretnél és indítsd el az utalást!
  4. Ellenőrizd a kedvezményezettet és az utalási adatokat!
  5. Az utalás elindításához kattints a Kifizetés gombra. A rendszer átirányít a Wise felületére, itt lépj be és add meg az utalás hitelesítéséhez SMS-ben küldött jelszót. Az SMS-t a Wise regisztrációd során megadott telefonszámra küldi a Wise rendszere.
  6. A sikeres utalásról azonnali visszajelzés érkezik.
  7. A Billingo automatikusan fizetettre állítja a Kiadások között a teljesített számlát, amit a könyvelő is azonnal lát a Könyvelői fiókján keresztül.
  8. A tranzakciókat a Bankszinkron menüben később is bármikor ellenőrizheted.

Átlátható Vezérlőpulton minden adat

Az elmúlt hetekben érkezett meg a Billingo új Vezérlőpultja, amelyen keresztül egyszerűen és gyorsan átláthatók a digitális cégvezetéshez szükséges legfontosabb információk. A belépést követően már az új Vezérlőpult fogadja a felhasználókat, ami az egyre bővülő widgetek segítségével modulárisan testreszabható. Hamarosan itt jelennek meg többek között a harmadik feles szolgáltatóktól származó adatok és információk is.

“Jól látszik, hogy az épülő Billingo digitális ökoszisztéma a harmadik feles szolgáltatóknak óriási lehetőség a vállalkozások eléréséhez, ugyanakkor hasznos és teljesen személyre szabható információs rendszer a vállalkozásoknak”

– mondta el Sárospataki Albert, a Billingo vezérigazgatója, társalapítója.

Címlapfotó forrása: Billingo

Itt követhetsz minket:

BUPA

BUPA
Tudósítás

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

GOOGLE PAY A CIB BANKNÁL

CIB Bank, Google Pay
Fizessen egyszerűen és biztonságosan a Google Pay használatával!

WEBINÁRIUM: FIZETÉSI KÉRELEM

GIRO, Fizetési Kérelem, webinárium
2021. december 14-én a GIRO Zrt. és a FinTechZone közös webináriumán górcső alá vesszük a fizetési kérelem terjedését segítő új eszközöket.

BUPA: PÉNZÜGYI ASSZISZTENS

BUPA
Ismerd meg vállalkozásod teljes értékű pénzügyi asszisztensét, a BUPA-t.

KIBERBIZTONSÁG

clico paloalto networks it-biztonsag
A FinTechShow résztvevőinek díjmentes fenyegetettségi felmérést ajánlott fel a Palo Alto Networks.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI TÉRKÉP

“elektronikus fizetesi terkep
Betekintést adunk az elektronikus fizetési piac átalakulásába, az új fizetési megoldások világába.

HUNFINTECH 20/20

“HUNFINTECH FINTECH BOOK
A Magyar FinTech Book: A 20 legígéretesebb magyar fintech.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!

Azonnali Fizetési Megoldások

“simplepay azonnali fizetési kiadvanyok
Új lehetőségek az elektronikus fizetésben. Azonnali fizetési megoldások kereskedőknek, bankoknak, technikai aggregátoroknak.