FinTechShow-7.0

A Billingo és a nemzetközi fintech szupersztár, a Wise új pénzügyi megoldást mutattak be

Szerző: | 2021. 11. 10. | Digitális pénzügyek, Fintech szolgáltatások, Összes hír

FinTechShow-7.0
BankTechShow | A jövő digitális bankja

A Billingo online számlázó és a világszerte olcsó és gyors utalásairól híres fintech szupersztár, a Wise bejelentették, mostantól a Billingóból azonnali átutalásokat is lehet indítani a Wise-nak köszönhetően. Ezzel a lépéssel a Billingo felhasználók a beérkező számlákat közvetlenül a Billingo felületéről is kifizethetik, így nem kell külön belépni a netbankba, mobilbankba. A leginnovatívabb hazai online számlázó újabb funkcióval bővítette a digitális cégvezetéshez kapcsolódó ökoszisztémáját.

A Wise (korábban Transferwise) neve mára egyet jelent az olcsó és gyors nemzetközi utalásokkal. A Wise szolgáltatásaival világszerte 10 millió és Magyarországon is egyre több magánszemély és vállalkozás intézi utalásait. A Wise 2020 óta magyar bankszámlaszámot is biztosít ügyfeleinek, amelynek alapja, hogy az MNB által biztosított elszámolási számlán keresztül a szolgáltató hozzáfér a bankközi klíring rendszerhez.

A Billingo és a Wise együttműködése keretében mostantól a Billingo felületéről azonos pénznemben akár csoportosan is indíthatók a számlázóba beérkező számlák kiegyenlítését célzó utalások. A Wise – a Global Payments Europe-hoz hasonlóan – harmadik feles szolgáltatóként csatlakozik a Billingo digitális ökoszisztémához. A Wise és a Billingo közös fejlesztése fontos mérföldkő a két társaság életében, miközben új szintre emeli az országokon átívelő szolgáltatási lehetőségeket is.

Hogyan működik a Wise utalás a Billingóból?

  1. Kösd össze a Billingót a Wise fiókoddal!
  2. A Kiadások között kattints egy vagy több számlára, amelyeket Wise-zal szeretnél kifizetni. Csoportos átutalást csak azonos devizanem esetén tudsz indítani.
  3. Válaszd ki a Wise számlát, amiről utalni szeretnél és indítsd el az utalást!
  4. Ellenőrizd a kedvezményezettet és az utalási adatokat!
  5. Az utalás elindításához kattints a Kifizetés gombra. A rendszer átirányít a Wise felületére, itt lépj be és add meg az utalás hitelesítéséhez SMS-ben küldött jelszót. Az SMS-t a Wise regisztrációd során megadott telefonszámra küldi a Wise rendszere.
  6. A sikeres utalásról azonnali visszajelzés érkezik.
  7. A Billingo automatikusan fizetettre állítja a Kiadások között a teljesített számlát, amit a könyvelő is azonnal lát a Könyvelői fiókján keresztül.
  8. A tranzakciókat a Bankszinkron menüben később is bármikor ellenőrizheted.

Átlátható Vezérlőpulton minden adat

Az elmúlt hetekben érkezett meg a Billingo új Vezérlőpultja, amelyen keresztül egyszerűen és gyorsan átláthatók a digitális cégvezetéshez szükséges legfontosabb információk. A belépést követően már az új Vezérlőpult fogadja a felhasználókat, ami az egyre bővülő widgetek segítségével modulárisan testreszabható. Hamarosan itt jelennek meg többek között a harmadik feles szolgáltatóktól származó adatok és információk is.

„Jól látszik, hogy az épülő Billingo digitális ökoszisztéma a harmadik feles szolgáltatóknak óriási lehetőség a vállalkozások eléréséhez, ugyanakkor hasznos és teljesen személyre szabható információs rendszer a vállalkozásoknak”

– mondta el Sárospataki Albert, a Billingo vezérigazgatója, társalapítója.

Címlapfotó forrása: Billingo

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow 1.0 | A jövő digital bankja

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

FINTECHSHOW 7.0

fintech fintechshow
Terítéken a legújabb fintech innovációk.

BANKTECHSHOW 1.0

banktech banktechshow
Megoldások a láthatatlan bankoláshoz.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!