2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2021.11.10.

A Billingo és a nemzetközi fintech szupersztár, a Wise új pénzügyi megoldást mutattak be

Szerző:

Kategóriák:

A Billingo online számlázó és a világszerte olcsó és gyors utalásairól híres fintech szupersztár, a Wise bejelentették, mostantól a Billingóból azonnali átutalásokat is lehet indítani a Wise-nak köszönhetően. Ezzel a lépéssel a Billingo felhasználók a beérkező számlákat közvetlenül a Billingo felületéről is kifizethetik, így nem kell külön belépni a netbankba, mobilbankba. A leginnovatívabb hazai online számlázó újabb funkcióval bővítette a digitális cégvezetéshez kapcsolódó ökoszisztémáját.

A Wise (korábban Transferwise) neve mára egyet jelent az olcsó és gyors nemzetközi utalásokkal. A Wise szolgáltatásaival világszerte 10 millió és Magyarországon is egyre több magánszemély és vállalkozás intézi utalásait. A Wise 2020 óta magyar bankszámlaszámot is biztosít ügyfeleinek, amelynek alapja, hogy az MNB által biztosított elszámolási számlán keresztül a szolgáltató hozzáfér a bankközi klíring rendszerhez.

A Billingo és a Wise együttműködése keretében mostantól a Billingo felületéről azonos pénznemben akár csoportosan is indíthatók a számlázóba beérkező számlák kiegyenlítését célzó utalások. A Wise – a Global Payments Europe-hoz hasonlóan – harmadik feles szolgáltatóként csatlakozik a Billingo digitális ökoszisztémához. A Wise és a Billingo közös fejlesztése fontos mérföldkő a két társaság életében, miközben új szintre emeli az országokon átívelő szolgáltatási lehetőségeket is.

Hogyan működik a Wise utalás a Billingóból?

  1. Kösd össze a Billingót a Wise fiókoddal!
  2. A Kiadások között kattints egy vagy több számlára, amelyeket Wise-zal szeretnél kifizetni. Csoportos átutalást csak azonos devizanem esetén tudsz indítani.
  3. Válaszd ki a Wise számlát, amiről utalni szeretnél és indítsd el az utalást!
  4. Ellenőrizd a kedvezményezettet és az utalási adatokat!
  5. Az utalás elindításához kattints a Kifizetés gombra. A rendszer átirányít a Wise felületére, itt lépj be és add meg az utalás hitelesítéséhez SMS-ben küldött jelszót. Az SMS-t a Wise regisztrációd során megadott telefonszámra küldi a Wise rendszere.
  6. A sikeres utalásról azonnali visszajelzés érkezik.
  7. A Billingo automatikusan fizetettre állítja a Kiadások között a teljesített számlát, amit a könyvelő is azonnal lát a Könyvelői fiókján keresztül.
  8. A tranzakciókat a Bankszinkron menüben később is bármikor ellenőrizheted.

Átlátható Vezérlőpulton minden adat

Az elmúlt hetekben érkezett meg a Billingo új Vezérlőpultja, amelyen keresztül egyszerűen és gyorsan átláthatók a digitális cégvezetéshez szükséges legfontosabb információk. A belépést követően már az új Vezérlőpult fogadja a felhasználókat, ami az egyre bővülő widgetek segítségével modulárisan testreszabható. Hamarosan itt jelennek meg többek között a harmadik feles szolgáltatóktól származó adatok és információk is.

“Jól látszik, hogy az épülő Billingo digitális ökoszisztéma a harmadik feles szolgáltatóknak óriási lehetőség a vállalkozások eléréséhez, ugyanakkor hasznos és teljesen személyre szabható információs rendszer a vállalkozásoknak”

– mondta el Sárospataki Albert, a Billingo vezérigazgatója, társalapítója.

Címlapfotó forrása: Billingo

Címkék:
blank