2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2023.10.27.

Még gyorsabban, akár 30 perc alatt lehet Babaváró Kölcsönt igényelni online a Gránit Banknál

Szerző:

Kategóriák:

Igazolványok befényképezésével, automatikus adatkitöltéssel, személyre szabott dokumentumokkal, szelfi videós nyilatkozattétellel tette élményszerűbbé a Babaváró Kölcsön két éve élesített digitális igénylési folyamatát a Gránit Bank. Az egyszerűsítések eredményeképpen online akár 30 perc alatt megigényelhető a hitel, amelyre – a piacon egyedülálló módon digitálisan – VideóBankon, bankárok jelenlétében lehet szerződni. Az igénylés összes mozzanata otthonról elvégezhető – más bankokkal ellentétben – egyszer sem kell bankfiókba menni.

A Babaváró Kölcsön igénylése és a szerződéskötés a Gránit Banknál – a piacon egyedülálló módon – már két éve 100 százalékban online – számítógépen vagy akár mobiltelefonon is elvégezhető.

A bank a kölcsön digitális felvételét a napokban még élményszerűbbé, gyorsabbá és egyszerűbbé tette. A szükséges dokumentumok és igazolványok előkészítése és videós nyilatkozattétel esetén akár 30 perc alatt lebonyolítható a kölcsönigénylés. A szerződés aláírása előre egyeztetett időpontban, VideóBankon keresztül történik, amelyet követően akár 24 órán belül folyósításra kerül az igényelt hitelösszeg.

„A Gránit Banknál 2021 óta a Babaváró kölcsön igényléséhez – más bankokkal ellentétben – egyszer sem kell bankfiókba menni, minden elintézhető otthonról. Idén a folyamatot tovább gyorsítottuk és egyszerűsítettük, amivel akár 30 perc alatt beadható a kölcsönigény. Személyre szabtuk a benyújtandó dokumentumok körét és automatizáltuk a kölcsönigénylő nyomtatvány kitöltését, a KHR nyilatkozat pedig egy szelfi videó készítésével történik.”

– mondta Jendrolovics Péter, a Gránit Bank vezérigazgató-helyettese, a Lakossági Divízió vezetője.

A Bank szakértői az igénylés teljes folyamata alatt az ügyfelek rendelkezésére állnak akár telefonon, akár a Gránit VideóBankon keresztül, a személyes támogatás biztosítására. A Babaváró Kölcsönt bárki igényelheti, aki megfelel a jogszabályi feltételeknek, olyanok is, akik még nem ügyfelei a Gránit Banknak.

Sikeres folyósítás esetén 200 ezer forint egyszeri ajándék jóváírás érkezik a Banknál vezetett folyószámlára, új ügyfélként pedig a férj és a feleség is kaphat további 30-30 ezer forintot a számlanyitásért cserébe, így összességében 260 ezer forint jóváírás is elérhető.

[Gránit Bank sajtóközlemény] I Címlapfotó: Gránit Bank

Címkék:
blank