BankTechShow

Még gyorsabban, akár 30 perc alatt lehet Babaváró Kölcsönt igényelni online a Gránit Banknál

Szerző: | 2023. 10. 27. | Banki és fintech hírek, Hazai digitális bankolás, Összes hír

Igazolványok befényképezésével, automatikus adatkitöltéssel, személyre szabott dokumentumokkal, szelfi videós nyilatkozattétellel tette élményszerűbbé a Babaváró Kölcsön két éve élesített digitális igénylési folyamatát a Gránit Bank. Az egyszerűsítések eredményeképpen online akár 30 perc alatt megigényelhető a hitel, amelyre – a piacon egyedülálló módon digitálisan – VideóBankon, bankárok jelenlétében lehet szerződni. Az igénylés összes mozzanata otthonról elvégezhető – más bankokkal ellentétben – egyszer sem kell bankfiókba menni.

A Babaváró Kölcsön igénylése és a szerződéskötés a Gránit Banknál – a piacon egyedülálló módon – már két éve 100 százalékban online – számítógépen vagy akár mobiltelefonon is elvégezhető.

A bank a kölcsön digitális felvételét a napokban még élményszerűbbé, gyorsabbá és egyszerűbbé tette. A szükséges dokumentumok és igazolványok előkészítése és videós nyilatkozattétel esetén akár 30 perc alatt lebonyolítható a kölcsönigénylés. A szerződés aláírása előre egyeztetett időpontban, VideóBankon keresztül történik, amelyet követően akár 24 órán belül folyósításra kerül az igényelt hitelösszeg.

„A Gránit Banknál 2021 óta a Babaváró kölcsön igényléséhez – más bankokkal ellentétben – egyszer sem kell bankfiókba menni, minden elintézhető otthonról. Idén a folyamatot tovább gyorsítottuk és egyszerűsítettük, amivel akár 30 perc alatt beadható a kölcsönigény. Személyre szabtuk a benyújtandó dokumentumok körét és automatizáltuk a kölcsönigénylő nyomtatvány kitöltését, a KHR nyilatkozat pedig egy szelfi videó készítésével történik.”

– mondta Jendrolovics Péter, a Gránit Bank vezérigazgató-helyettese, a Lakossági Divízió vezetője.

A Bank szakértői az igénylés teljes folyamata alatt az ügyfelek rendelkezésére állnak akár telefonon, akár a Gránit VideóBankon keresztül, a személyes támogatás biztosítására. A Babaváró Kölcsönt bárki igényelheti, aki megfelel a jogszabályi feltételeknek, olyanok is, akik még nem ügyfelei a Gránit Banknak.

Sikeres folyósítás esetén 200 ezer forint egyszeri ajándék jóváírás érkezik a Banknál vezetett folyószámlára, új ügyfélként pedig a férj és a feleség is kaphat további 30-30 ezer forintot a számlanyitásért cserébe, így összességében 260 ezer forint jóváírás is elérhető.

[Gránit Bank sajtóközlemény] I Címlapfotó: Gránit Bank

BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
BankTechShow

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!