2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024.06.21.

Gyors és egyszerű befektetés a K&H mobilbank segítségével

Szerző:

Kategóriák:

A K&H mobilbankjában már több, mint 60 különféle szolgáltatás érhető el, ezek száma eggyel bővült, ugyanis elérhetővé vált az egyösszegű befektetés is, ami lehetőséget teremt befektetési alapok gyors és egyszerű megvásárlására.

Kis összeg, nagy lehetőségek

Ez a megoldás izgalmas lehet annak is, aki már belekóstolt a befektetések világába akár az ügyfélponti tanácsadókon, akár az e-bankján keresztül, de annak is, aki még csak most ízlelgeti a témát.

Ráadásul nem kell nagy összeget rááldozni, akár már 1000 forinttal is be lehet szállni a jelenleg kínált kilenc befektetési alap egyikébe.

A termékkínálatban válogathatunk kötvény-, vegyes, valamint részvény típusú alapok között, ráadásul a mobilbankban elérhető kilencből jelenleg öt úgynevezett „felelős befektetési alap”, amely kiemelten szem előtt tartja a környezeti, társadalmi és vállalatirányítási, röviden az ESG szempontokat.

Befektetési alapok a zsebedben

Amennyiben valaki még nem rendelkezik értékpapírszámlával, annak ebben a folyamatban külön adminisztráció nélkül, automatikusan megnyílik.

A mobilbankban elérhető befektetési alapok előnye többek között az, hogy a befektetési jegyek bármikor eladhatók, illetve vehetők, ugyanis nincs előre meghirdetett futamidő – célszerű azonban az ajánlott befektetési időtáv szerint benntartani a megtakarítást, hogy a kiválasztott termék a tőle elvárható teljesítményt nyújtsa.

A K&H-tól nem áll távol az innováció

A K&H Bank eddig is páratlan digitális megoldásokat vezetett be a hazai ügyfeleknek; a K&H nevéhez fűződik egy átfogó mobilalkalmazás, amely integrálja a banki és biztosítási szolgáltatásokat, illetve bevezette Magyarország első, beszédhanggal is, sőt magyarul kommunikáló digitális pénzügyi asszisztensét, amely a banki folyamatok teljes körű támogatását nyújtja.

Hazánkban közel 600 ezer ügyfél ismerkedett már meg Kate-tel, a K&H digitális pénzügyi asszisztensével. Az elért eredményekről, visszajelzésekről átfogó előadás keretében mesélt Németh Balázs, a K&H Bank innovációs vezetője a PayTechShow-n.

Fotón: Németh Balázs, a K&H Bank innovációs vezetője 2024. április 16-án a PayTechShow-n (forrás: FinTech Group, készítette: Kovács Dávid)

[Forrás: K&H Bank sajtóközlemény] | Címlapfotó: K&H Csoport

Címkék:
blank
blank