2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2017.11.13.

November végén jön a fintech-tsunami! Erre vártál egész évben: HWSW mobile!

Szerző:

Kategóriák:

Kíváncsi vagy, hogyan lehet tehenet fejni mobilappal? Megtudhatod az idén már két napos HWSW mobile! mobiltermék-fejlesztési, fintech és IoT konferencián. 2017. november 29-én terítékre kerül a fintech, 30-án pedig belecsöppenhetsz a banki API fejlesztő workshopba.

 

Mi lesz idén a motorház alatt? 80 előadó, 5 szekció, a második napon mélyvizes blokkok workshopokkal. És közel 1000 ember. Felsorakozik az összes bűvös betűszó: a UX-től az IoT + VR + AI hármason át az API-ig, és persze lesznek nemzetközi előadók is.

HWSW mobile! fintech konferencia

HWSW mobile! mobiltermék-fejlesztési, fintech és IoT konferencia. Kép: HWSW

 

Mire számíthatunk a Fintech szekcióban?

Érdekesnek ígérkezik már a nyitás is: vajon mi rejtőzik a Google, Apple, Facebook, Amazon trójai falovában? Számukra a mobilfizetés nem cél, csak eszköz, amivel tovább hízlalhatják saját bizniszüket, digitális ökoszisztémájukat – a bankok rovására. Összeesküvés elméletek kergetése és spekulációk terjesztése helyett várhatóan megtudhatjuk, melyik szereplő hol tart a bankká válás folyamatában.

A nagykutyák mobilfizetési stratégiájának feszegetése után kiderülhet, milyen a hazai fintech piac dinamikája. Az elmúlt 1 évben a hazai nagybankok többsége kialakított valamilyen fintech „stratégiát”, megjelentek a fintech akcelerátorok, és biztosítói kezdeményezést is látni a startupok felkarolására. Egyre több kapu nyílik a digitális pénzügyi technológiákat fejlesztők számára nem csak itthon, hanem a régióban is. A szabályozó is kedvező környezetet és infrastrukturális feltételeket teremt az új megközelítéseknek, amiket hamarosan a szabályozói sandbox is segíteni fog.

De ami talán sokkal fontosabb kérdés mindannyiunk számára, jobb lesz-e nekünk, felhasználóknak? Szép dolog az ügyfélélmény, de gyorsabban fogunk-e hitelhez jutni? Képes lesz-e a mesterséges intelligencia valóban hozzájárulni a vagyonunk növekedéséhez?

November 29-én várhatóan sok kérdésre választ kapunk a HWSW mobile! szakmai hagyományainak megfelelően.

HWSW mobile! fintech es IoT konferencia

HWSW mobile! 2017. november 29-30. Kép: HWSW

 

API workshop: a fintech-tsunami háttere

Ilyen sem volt még itton! Tankönyvi példák helyett most megtanulhatsz „legózni” az API-kkal. Aki a fintech-tsunami hátterét is meg akarja érteni és konkrét alkalmazás-fejlesztésekben elmélyedni, az november 30-án három órán át ismerkedhet a banki API hozzáférések lehetőségeivel. Segítségükre a hazai piac egyik legígéretesebb fintech csapata, az Aggreg8.io siet majd. Ők építették fel Magyarország első banki API sandboxát is, illetve raktak össze több fintech projektet. Tőlük biztosan valami újat tanulsz, hallasz.

 

Ha nem kapott el a fintech-láz, akkor networkölhetsz a közel 900-1000 látogató hullámában. Mindenesetre 80 előadó azon fog serénykedni a két napos konferencián, hogy a szürke állomány ne maradjon parlagon.

Címkék:
blank
blank