Elektronikus fizetési megoldások kézikönyve

Aktuális verzió: 5. kiadás | Publikálva: 2024.06.20.

 

FIZETÉSI SZOLGÁLTATÓK,
MEGOLDÁSSZÁLLÍTÓK

mastercard
DJP-logo
OTP Bank
GIRO Zrt.
KH
SimplePay_by_OTP Mobil
ingenico-logo
Nexi
worldline
Global-Payments-logo
instacash

Fizetési szolgáltatók, megoldásszállítók

Mastercard

Mastercard

Globális fizetéstechnológiai társaság (kártyatársaság), amely a fizetési műveletek lebonyolításához és elszámolásához szükséges infrastruktúrát és fizetési megoldásokat biztosítja.

További részletek itt

GIRO Zrt

GIRO Zrt.

A Bankközi Klíring Rendszer (BKR) működtetője, melyet minden magyar pénzforgalmi szolgáltató és bank közvetve vagy közvetlenül igénybe vesz, hogy ügyfelei átutalásait gyorsan és olcsón végre tudja hajtani.

További részletek itt

OTP Bank

OTP Bank

A magyarországi POS-szolgáltatások meghatározó szereplője. A hitelintézet széleskörű POS-terminál kínálatával a kereskedői piac minden szegmensét ki tudja szolgálni, így a vállalkozások az igényeinek leginkább megfelelő eszközt kaphatják.

További részletek itt

globalpayments

Global Payments

Kereskedőknek, vállalkozásoknak, kártyakibocsátóknak nyújt online és fizikai fizetési megoldásokat a teljes fizetési értéklánc mentén globális szinten.

További részletek itt

KH

K&H Csoport

A lakosságnak, vállalkozásoknak és a vállalatoknak innovatív készpénz-helyettesítő fizetési megoldásokat nyújtó pénzügyi szolgáltató.

További részletek itt

OTP Mobil

OTP Mobil

Online és okoseszköz-alapú vásárlási megoldásokat nyújtó fizetési szolgáltató. Megoldásai a Simple, a SimplePay online fizetési megoldás és a kkv-szektornak létrehozott SimpleBusiness alkalmazás.

További részletek itt

Ingenico

Ingenico

Az elektronikus fizetési tranzakciók lebonyolításához szükséges technológiát és megoldásokat (pl. fizetési terminálokat) szállító, valamint fizetési szolgáltatásokat nyújtó globális társaság.

További részletek itt

nexi-SIA

Nexi | SIA

Bankoknak, kis- és középvállalkozásoknak, nagy nemzetközi vállalatoknak és közigazgatási szerveknek nyújt innovatív megoldásokat a digitális fizetéshez Európa-szerte.

További részletek itt

Wordline

Worldline Financial Services

Fizetési szolgáltatásokra szakosodott globális társaság, amely a teljes fizetési értéklánc mentén kínál fizetési megoldásokat pénzügyi szolgáltatóknak, bankoknak, kereskedőknek.

További részletek itt

instacash

instacash

Az instacash egy magyar alapítású fintech csapat, amelynek célja, hogy az e-kereskedőket, bankokat, pénzügyi vállalkozásokat segítse a „Vásárolj most, fizess később” (Buy Now, Pay Later, röviden: BNPL) szolgáltatás piaci bevezetésében a közép-európai régió vezető white-label BNPL platformszolgáltatójaként.

További részletek itt