2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024.03.11.

Megújult a FinTechZone!

Szerző:

Kategóriák:

A hónapok óta tartó kreatív munka és építkezés egy újabb fontos állomásához érkezett el a FinTechZone csapata. Megújult  a FinTechZone!

Építkezésünk egy kulcsfontosságú mérföldköve volt a TechShow család tavalyi bővítése. Idén februártól csapatunk is bővült, Urbán Anikó szerkesztő újságíróként tovább erősíti a FinTechZone tartalmi fejlesztését. Emellett szerkesztői tapasztalata és friss lendülete a brand váltást és a weboldal megújulását is támogatta – mondta el Egri Szilvia, a FinTech Group ügyveztető igazgatója.

Új arculat, nagyobb lendület

Arculatunk megújítása hét év után természetes lépés ebben a folyamatban, amelyhez a brand és weboldal tervezése szintén elkezdődött tavaly év végén.

Az új címlap kialakításának fő célja az volt, hogy könnyen és gyorsan tájékozódhasson minden olvasónk. A TechShow család eseményeinek átláthatóságát is szerettük volna fokozni, valamint a kezdőoldalon kiemeltük és tematizáltuk a FinTechZone szerkesztősége által fontosnak tartott témákat.

TechShow család bővülése

A változást nem ma kezdtük el.

2023-ban a TechShow család növekedésével elköteleződtünk az iparági mélyfúrás mellett.

A tavaly novemberben debütált BankTechShow-n elsődleges profilunkon túlmutatva kifejezetten a banki alaprendszerekkel, a banküzemet, az operációt és a fejlesztést támogató megoldásokkal, technológiákkal foglalkoztunk.

A bankszektor egy rendkívül összetett világ, amelynek szakértői igénylik a tematikus megközelítést. Erre az igényre reagálva kezdtük el szétválasztani a pénzügyi területeket és külön-külön vizsgálni a technológiai újdonságokat, a szabályozói kihívásokat és a legújabb megoldásokat, üzleti megközelítéseket.

Ennek eredményeként a FinTechShow az új innovatív digitális megközelítésekre, üzleti modellekre és front-end megoldásokra, a BankTechShow a banki rendszerekre, a motorház alatt található megoldásokra, és a most áprilisban megrendezésre kerülő PayTechShow kifejezetten a fizetési trendekre és újdonságokra fókuszál.

Hisszük, hogy a bővüléssel már három szakmai rendezvényünkön jelenthetünk igazodási pontot a hazai pénzügyi szektor szereplőinek.

,,A FinTechZone a kezdetektől elkötelezett a pénzügyi piac fejlődésének támogatása iránt edukációs tevékenységén keresztül. Ugyanakkor kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy a digitális pénzügyi technológiákban és megoldásokban rejlő lehetőségeket új stílusban, más megközelítésben mutassuk be. Részben ennek is köszönhető, hogy eseményeink teltházasak és számos partnerünk visszatér hozzánk évről évre.

A megkezdett úton tovább haladva egy új termékkel is készülünk idén, melyben ötvözve a piac edukációja iránti elkötelezettségünket és az általunk képviselt megkülönböztető látásmódot, célunk a tanácsadói tevékenységünk erősítése a piacon.”

– nyilatkozta Egri Szilvia, a FinTechGroup ügyvezető igazgatója.

Címkék:
blank