2024. október 15.
FinTechShow
Terítéken a legújabb digitális pénzügyi szolgáltatások és megoldások

EARLY BIRD JEGYEK    2024. ÁPRILIS 30-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow
Megoldások a jövő digitális bankjához

EARLY BIRD JEGYEK    2024. ÁPRILIS 30-IG! 

2022.04.07.

Ügyfélajánlás 8 ezer forintot érő kattintással a GRÁNIT Banknál [x]

Szerző:

Kategóriák:

Egy digitális ügyfélajánlás akkor lehet sikeres, ha a felhasználó kevesebb, mint fél percen belül átlátja az összes olyan feltételt, amelynek teljesülnie kell az ajánlásért járó jutalomhoz. A GRÁNIT Bank mobilbanki applikációjának napokban élesített új funkciója ennek az elvárásnak tesz eleget egyszerű, átlátható és rövid időn belül gyorsan teljesíthető feltételekkel, hogy az ügyfélajánlás egyszerre legyen élményszerű és eredményes.

A cél az volt, hogy az ajánló és az ajánlott is a lehető leggyorsabban hozzájusson a meghirdetett 8 ezer forintos jutalomhoz, amit az ajánlott még további 10 ezer forinttal megtoldhat, ha az ajánlásra szelfis azonosítással nyit számlát a Banknál.

2 nap alatt közel 200 ajánlás

A fintech forradalom számos banki szolgáltatást, pénzügyi terméket egyszerűsített, többek között a szolgáltatások ajánlásának folyamatát is átszabta. Az új elvárásokhoz igazodva a GRÁNIT Bank is teljesen megújította a jóváírással honorált ügyfélajánlást.

„Egyértelmű volt, hogy az új ügyfélajánlási folyamatot a mobilbanki applikációba kell költöztetnünk, hiszen az okostelefon használata ugrásszerűen nő a bankolásban. A GRÁNIT Banknál ma már naponta csaknem háromszor annyian aktiválják az eBank mobilbanki applikációt, mint 2 évvel ezelőtt. A bank az új funkcióval egyben egy jelentős értékesítési csatornát is nyitott több tízezer, eBankot használó ügyfele számára.
Jendrolovics Péter

vezérigazgató-helyettes, GRÁNIT Bank

A napokban élesített új funkciót azonnal használni is kezdték a bank ügyfelei, két nap alatt már csaknem 200 kattintással indítottak el ajánlást, megosztva az ajánló kódjukat, hogy számlanyitásra ösztönözzék barátaikat, ismerőseiket.

Az ajánlások száma nincsen korlátozva, azonban egy kódot legfeljebb 10 számlanyitásra lehet felhasználni, azaz az ajánlók legfeljebb 10 sikeres ajánlás után kaphatnak jutalmat. A 8 ezer forintos jóváírás akkor kerül mindkét fél számlájára, ha az újonnan számlát nyitó ismerős háromszor vásárolt már a bankkártyájával.

Mivel a GRÁNIT Banknál a számlanyitásnál azonnal igényelhető digitális bankkártya, ez a feltétel egyszerűen és gyorsan teljesíthető. A digitális bankkártya a sikeres számlanyitás másnapján már használható vásárlásra online, vagy – érintéses mobilfizetéssel – az üzletekben, így a jutalom akár néhány napon belül rákerülhet a számlákra.

Az ajánlásnál megosztott 5 számjegyű kódot az ajánlottnak a szelfis vagy az online számlanyitásnál az „Ajánlókód” mezőbe kell beírnia. Videóbankos azonosításnál elegendő a megosztás keretében érkező linkre kattintva elindítani a számlanyitási folyamatot, személyes számlanyitásnál pedig (amire a GRÁNIT Bank két fiókjában van mód) csak be kell diktálni a kódot az ügyintézőnek.

„Ügyfeleink számára az ajánlásért elérhető összeg egyelőre 80 ezer forintban van maximálva, a tervek szerint azonban az ajánláshoz szükséges kódok félévente újra töltődnek, így a sikeres ajánlók további jutalomra tehetnek majd szert”

– jegyezte meg Jendrolovics Péter.

Forrás: GRÁNIT Bank PR cikk

Címkék: