FinTechShow-7.0

Ajándékkártyákkal bővül a Revolut

Szerző: | 2021. 05. 19. | Hírzúzda, Összes hír, Revolut

FinTechShow-7.0
BankTechShow | A jövő digitális bankja

A Revolut felhasználók Európa nagy részén immár vásárolhatnak, ajándékozhatnak és kaphatnak ajándékkártyákat és digitális tartalmakat is a Revolut applikációban. A új szolgáltatást a fintech társaság számára az Euronet Worldwide biztosítja. A Revolut fintech alkalmazás jelenleg 15 millió felhasználóval rendelkezik világszerte.

Az Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ:EEFT) epay divíziója immáron globális partnere az ajándékkártyák és prepaid termékek értékesítésében az Egyesült Királyság vezető fintech applikációjának, a Revolutnak. A Revolut és a teljeskörű fizetési szolgáltatást nyújtó epay új partneri kapcsolata egy 36 országra kiterjesztett API integráció keretében valósul meg a Revolut három applikációjában (Consumer, Business and Junior).

Az epay 2021 áprilisában indított szolgáltatása hozzáférést biztosít az érintett országokban a Revolut felhasználóinak rengeteg jól ismert globális és lokális digitális tartalomhoz. Széles választékát kínálja az élelmiszerek, szórakozás, életmód, játékok, egészség és wellness, otthoni és irodai munkavégzéshez kapcsolódó termékekhez például a Twitch, IKEA, Nintendo, Spotify Premium márkákon át.

„A Revolut felhasználók előtt megnyílik a lehetőség, hogy vásároljanak, ajándékozzanak és ajándékot kapjanak ajándékkártyákkal és digitális tartalmakkal könnyedén, egyszerűen anélkül, hogy el kellene hagyniuk a Revolut applikációt”

– jelentette be a két társaság a közös közleményében.

A szolgáltatást első körben az Egyesült Királyságban és Európa nagy részén vezették be, de a következő hónapokban más országok és kulcsfontosságú piacok is sorra kerülnek, úgymint az Egyesült Államok és Ausztrália, valamint a Business applikáció kiterjesztése mely elsődlegesen az Egyesült Királyságban indult el.

Az ajándékkártya vonzó kiegészítő szolgáltatás lehet a Revolul felhasználóknak

Az epay integráció segít a Revolut küldetésének megvalósításában, hogy elsőként hozzanak létre egy olyan globális pénzügyi alkalmazást, ahol minden igényt ki tudnak elégíteni, és ezzel számtalan előnyhöz juttatják felhasználóikat.

Az, hogy a felhasználók kedvenc márkáiktól vásárolhatnak és továbbíthatnak ajándékkártyákat és prepaid termékeket közvetlenül az alkalmazásban, tovább szolgálják ezt a küldetést, növeli az ügyfélelőnyt, és egyben új ügyfélcsoportot is segít megnyerni az applikáció használatához.

„A mi felhasználóink főként Y generációs, digitalizáción szocializálódott fiatalok, akik elvárják, hogy egy pénzügyi alkalmazás vonzó kiegészítő szolgáltatásokat nyújtson és tökéletes felhasználói élményt kínáljon– mindkettőt lehetővé tesszük az epay rugalmas API integrációjával”

– fejtette ki Maisum Dairkee, Product Owner a Revolutnál.

Népszerű termékkategóriák márkáival bővülhet a Revolut

A partnerkapcsolat hamar kibővül: a jelenleg tervezett 36 ország mellett az epay értéknövelt szolgáltatásai a Revolut standard ajánlatát képezik majd minden jövőbeli nemzetközi piacra lépésénél. A már meglévő kategóriák mellett további bővítések várhatóak: az olyan népszerű új termékkategóriák mint például, wellness, szépség, egészség, fitness, divat mind két cég számára kulcsfontosságúak a jövőbeni növekedés érdekében.

„Technikai megoldásaink és eljárásaink lehetővé teszik számunkra, hogy egyetlen API-n keresztül teljeskörű fizetési szolgáltatóként támogassuk a a Revolutot értéknövelt szolgáltatások nyújtásában,”

– mondta Kevin Caponecchi, Executive Vice President és CEO az epay Software és EFT Asia Pacific Divíziójánál.

„Ez azt jelenti, hogy túllépünk a klasszikus értelemben vett ajándékkártya szolgáltató szerepén és ehelyett a világszerte történő bevezetés infrastruktúrális partnerévé válunk. Segíteni szeretnénk az olyan fintech cégeket, mint a Revolut, hogy felhasználóik számára elérhetővé tehessék pontosan azokat a termékeket és tartalmakat amiket elvárnak, vagy mindig is szerettek volna.”

„Mindemellett a már meglévő, több mint 2000 ajándékkártya és prepaid partnerünknek egy új lehetőséget kínálunk ügyfeleikkel való kapcsolattartásához, olyan új mobil és digitális csatorna megnyitásával, mint a Revolut”.

Címlapfotó forrása: epay

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow 1.0 | A jövő digital bankja

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

FINTECHSHOW 7.0

fintech fintechshow
Terítéken a legújabb fintech innovációk.

BANKTECHSHOW 1.0

banktech banktechshow
Megoldások a láthatatlan bankoláshoz.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!