2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2019.08.22.

Ajánló: Még lehet jelentkezni a Business Days 2019 konferenciára

Szerző:

Kategóriák:

A Trade magazin, mint az FMCG-piac döntéshozóinak vezető b2b szaklapja, 2019. szeptember 16–20. között rendezi meg a szakma döntéshozóinak legnagyobb találkozóját, a Business Days 2019 konferenciát, Tapolcán, a Hotel Pelionban – Gazdasági vita a Parlamentben címmel.

Trade magazin: “Az idén már 13. alkalommal megszervezésre kerülő találkozót minden alkalommal egy új motívumra építjük, amely 2019-ben a Trade Parlament egy rendkívüli, egyhetes ülésszaka lesz, ahol az FMCG piac minden frakciójának képviselete mellett folynak majd a napirenden belüli és kívüli hozzászólások, interpellációk, viták, egyeztetések magyar és angol nyelven.

Bízunk benne, hogy idén is az egy hét alatt több mint 750 vendég fordul majd meg, akik több mint 100 előadót hallgathatnak a különböző előadások és kerekasztal-beszélgetések alatt.

Az eseményen az elmúlt egy év legfontosabb történéseiről és a közeljövő kilátásairól fogunk beszélni. Elemezzük a piacot, beszélünk stratégiáról, márkákról, innovációkról, szabályozásról, a piaci környezet változásairól, az előttünk álló lehetséges kihívásokról gyártói és kereskedői oldalról egyaránt. A meghívott előadók és kerekasztal-résztvevők független gazdasági szakemberek, piackutatók, mindennap FMCG gyártói vagy kereskedelmi céget vezető ikonikus személyek, szövetséget és érdekképviseletet képviselők, a szolgáltatói kör elismert kollégái, illetve a minisztériumok képviselői.”

Az évente egy alkalommal sorra kerülő rendezvényünkről egy kis ízelítőt mutatunk a 2018-as konferencia videójának segítségével:

Amennyiben megtekintené részletes programunkat vagy jelentkezni szeretne, kérem, hogy kattintson!

Jelentkezési határidő: augusztus 26.!

Várjuk szeretettel szeptember 16-20. között Tapolcán, a Hotel Pelionban!

Címkék: