BankTechShow

Bárhol Számla: Bankkártya-elfogadás, nyugta- és számlaadás egyetlen mobil eszközben

Szerző: | 2022. 04. 22. | Elektronikus fizetési megoldások, Összes hír

A Bárhol Számla egyetlen eszközben kínál bankkártya-elfogadást és digitális számlatömböt beépített nyomtatóval. Nincs szükség többé külön bankkártya-elfogadó terminálra, speciális blokknyomtatóra és mobilon sem kell küzdeni a számlaadatok begépelésével. A Bárhol Számlával a bankkártya terminálról elérhető az elektronikus fizetés, a számla és nyugta kiállítás, valamint a nyomtatási funkció is.

Napjainkra a bankkártyás fizetés nyújtása már az egyéni vállalkozók, a mikro- és kisvállalkozások számára is polcról levehető megoldásnak számít. Talán már az sem meglepő, hogy a mozgó árusok, vagy a helyszínre kiszálló szolgáltatók képesek a helyszínen számlát nyomtatni.

Annak ellenére, hogy a számlázás, kártya-elfogadás, bizonylat nyomtatás gyakran összekapcsolódó feladatok, a szolgáltatók külön-külön eszközökkel nyújtanak ezekre megoldást. Ha egy ügyfél a helyszínen – pl. a kazánkarbantartás után – bankkártyával szeretne fizetni és az online számlát papír alapon kéri, akkor a kiszálló szerelőnél kell legyen egy bankkártya-elfogadó terminál (a bankkártyás fizetéshez), egy mobiltelefon (a számla kiállításához és a NAV-hoz történő beküldéséhez), valamint egy blokknyomtató (a számla kinyomtatásához).

Ami igazán kuriózum, ha mindezt egyetlen eszközzel is meg lehet oldani. A Bárhol Számlával már ez is lehetséges, mert a bankkártya terminál egyben a nyugta- és számlaadást, valamint a bizonylatok nyomtatását is elvégzi.

Mi a Bárhol Számla?

A Bárhol Számla egy myPOS Carbon bankkártya terminálra telepíthető online számlázást segítő alkalmazás, melynek célja, hogy a legkisebb vállalkozók, szolgáltatók, kereskedők számára az online számlakiállítás egyszerű és gyors legyen.

A Bárhol Számlával kibocsátott számlák azonos megítélés alá esnek az online számlázó programmal készített papír alapú számlákkal, így mindenben megfelelnek a hatályos jogszabályoknak.

A Bárhol Számla újdonság, de megbízható, széles körben használt megoldásokra épül; a számlázást a Számlázz.hu végzi, a bankkártya elfogadást a myPOS kezeli.

Barhol Szamla - bankkartya terminal digitalis szamlatomb nyugtaadas egyetlen eszkozben

Kiknek előnyös a Bárhol Számla?

A Bárhol Számla megoldást jelent minden mozgó értékesítőnek vagy szolgáltatónak, például a helyszínre kiszálló szerelőknek, szolgáltatóknak, személyszállító és futár cégeknek, piaci árusoknak, szépségiparban a kozmetikusoknak, fodrászoknak, a sport és egészségiparban a személyi edzőknek, gyógytornászoknak, masszőröknek, akik a bankkártyás fizetéshez és az online számlázáshoz, nyugtaadáshoz egyetlen eszközt szeretnének használni.

Mit kínál a Bárhol Számla?

Egyetlen mobil eszközzel NAV kompatibilis módon kibocsátható a számla, az ellenérték bankkártyával kifizethető és a számla azonnal kinyomtatható. A megoldás egy digitális számlatömb és bankkártya terminál egyetlen mobil eszközben, ami lehetővé teszi számla, illetve nyugta kibocsátását készpénzes és bankkártyás fizetés esetén is. A terminál beépített nyomtatóval rendelkezik, így nem kell külön blokknyomtatót is magunkkal vinnünk.

A Bárhol Számla alapját adó myPOS bankkártya terminál a legtöbb ismert bankkártyát, így többek között a VISA, Mastercard, American Express kártyákat is elfogadja. A terminálon Google Payjel, Apple Payjel is fizethetnek a vásárlók. A kártyás fizetések pénzösszege azonnal jóváírásra kerül a vállalkozó myPOS számláján, így a számlához tartozó bankkártyával azonnal felhasználható. Minden terminállal együtt díjmentes bankkártya is érkezik a csomagban.

A szolgáltatás hűségidő nélkül is igénybe vehető és akár fenntartási költség nélkül is elérhető. A bankkártya terminál egyszeri díjért vásárolható meg, ezen felül a kártyaelfogadáshoz tartozó tranzakciós díjjal kell számolni. A számlázási megoldás alkalmi díjazás mellett, vagy havidíjas előfizetéssel is elérhető. A Bárhol Számla megoldáshoz díjmentes számlavezetés, valamint ingyenes üzleti bankkártya is jár.

Az egyszerű használhatóság a Bárhol Számlánál kiemelt szempont, a számlakiállítást sablonokkal, automatikus kitöltéssel is segítik. A kiállított számlák a Számlázz.hu számlázási fiókban is azonnal megjelennek és onnan is elérhetők, kinyomtathatók.

Mire van szükség a Bárhol Számla használatához?

A Bárhol Számla a myPOS ökoszisztéma része, ezért egy myPOS Carbon terminálra lesz szükséged. Ha még nincs megfelelő terminálod, a Bárhol Számlától kedvezményes feltételekkel vásárolhatod meg. Szükséges még Számlázz.hu és myPOS felhasználói fiók, melyeket a Bárhol Számla alkalmazás a regisztráció során automatikusan elkészíti, vagy hozzákapcsolódik a már meglévő fiókodhoz.

A lényeg, hogy a Bárhol Számla csapatán keresztül mindent elintézhetsz, ami a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges. További információk és részletek itt érhetők el.

FinTechZone: Miben más a Bárhol Számla?

Valóban kényelmes mobil megoldás bankkártya-elfogadáshoz, online számlázáshoz és nyugtaadáshoz, mivel minden szolgáltatás elérhető egyetlen eszközben.

Nem kell több eszközt magunkkal vinni, mobilalkalmazások között váltogatni, külön szerződni bankkártya-elfogadásra és előfizetni a számlázóra. Elegendő csupán a Bárhol Számlával szerződni és egyetlen helyről, egyetlen eszközön keresztül nyújthatjuk a bankkártyás fizetést, valamint a számla- és nyugtaadást. Az ügyfél kérésére pedig a helyszínen kinyomtathatjuk a számlát, a nyugtát ugyanabból a mobileszközből.

A Bárhol Számla szolgáltatás elérhető Bárhol Számla Maxi és Bárhol Számla Flexi előfizetési csomagokkal. Az utóbbi kifejezetten azok számára hasznos, akiknek ritkán van szüksége számlázásra és bankkártya-elfogadásra. Számukra havi előfizetői díjat sem kell fizetni, csak az adott napi használat után 390 Ft + ÁFA-t.

Akik korlátok nélkül szeretnék használni a Bárhol Számla megoldást, azok számára a havi előfizetési díj 4 690 Ft+ÁFA. A kártyaelfogadás díja 0,9% hazai kibocsátású lakossági kártyákkal végrehajtott fizetések esetén.

A cikk a Bárhol Számla támogatásával készült. Címlapfotó forrása: Bárhol Számla

BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
BankTechShow

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!