2022.04.22.

Bárhol Számla: Bankkártya-elfogadás, nyugta- és számlaadás egyetlen mobil eszközben

Szerző:

A Bárhol Számla egyetlen eszközben kínál bankkártya-elfogadást és digitális számlatömböt beépített nyomtatóval. Nincs szükség többé külön bankkártya-elfogadó terminálra, speciális blokknyomtatóra és mobilon sem kell küzdeni a számlaadatok begépelésével. A Bárhol Számlával a bankkártya terminálról elérhető az elektronikus fizetés, a számla és nyugta kiállítás, valamint a nyomtatási funkció is.

Napjainkra a bankkártyás fizetés nyújtása már az egyéni vállalkozók, a mikro- és kisvállalkozások számára is polcról levehető megoldásnak számít. Talán már az sem meglepő, hogy a mozgó árusok, vagy a helyszínre kiszálló szolgáltatók képesek a helyszínen számlát nyomtatni.

Annak ellenére, hogy a számlázás, kártya-elfogadás, bizonylat nyomtatás gyakran összekapcsolódó feladatok, a szolgáltatók külön-külön eszközökkel nyújtanak ezekre megoldást. Ha egy ügyfél a helyszínen – pl. a kazánkarbantartás után – bankkártyával szeretne fizetni és az online számlát papír alapon kéri, akkor a kiszálló szerelőnél kell legyen egy bankkártya-elfogadó terminál (a bankkártyás fizetéshez), egy mobiltelefon (a számla kiállításához és a NAV-hoz történő beküldéséhez), valamint egy blokknyomtató (a számla kinyomtatásához).

Ami igazán kuriózum, ha mindezt egyetlen eszközzel is meg lehet oldani. A Bárhol Számlával már ez is lehetséges, mert a bankkártya terminál egyben a nyugta- és számlaadást, valamint a bizonylatok nyomtatását is elvégzi.

Mi a Bárhol Számla?

A Bárhol Számla egy myPOS Carbon bankkártya terminálra telepíthető online számlázást segítő alkalmazás, melynek célja, hogy a legkisebb vállalkozók, szolgáltatók, kereskedők számára az online számlakiállítás egyszerű és gyors legyen.

A Bárhol Számlával kibocsátott számlák azonos megítélés alá esnek az online számlázó programmal készített papír alapú számlákkal, így mindenben megfelelnek a hatályos jogszabályoknak.

A Bárhol Számla újdonság, de megbízható, széles körben használt megoldásokra épül; a számlázást a Számlázz.hu végzi, a bankkártya elfogadást a myPOS kezeli.

Barhol Szamla - bankkartya terminal digitalis szamlatomb nyugtaadas egyetlen eszkozben

Kiknek előnyös a Bárhol Számla?

A Bárhol Számla megoldást jelent minden mozgó értékesítőnek vagy szolgáltatónak, például a helyszínre kiszálló szerelőknek, szolgáltatóknak, személyszállító és futár cégeknek, piaci árusoknak, szépségiparban a kozmetikusoknak, fodrászoknak, a sport és egészségiparban a személyi edzőknek, gyógytornászoknak, masszőröknek, akik a bankkártyás fizetéshez és az online számlázáshoz, nyugtaadáshoz egyetlen eszközt szeretnének használni.

Mit kínál a Bárhol Számla?

Egyetlen mobil eszközzel NAV kompatibilis módon kibocsátható a számla, az ellenérték bankkártyával kifizethető és a számla azonnal kinyomtatható. A megoldás egy digitális számlatömb és bankkártya terminál egyetlen mobil eszközben, ami lehetővé teszi számla, illetve nyugta kibocsátását készpénzes és bankkártyás fizetés esetén is. A terminál beépített nyomtatóval rendelkezik, így nem kell külön blokknyomtatót is magunkkal vinnünk.

A Bárhol Számla alapját adó myPOS bankkártya terminál a legtöbb ismert bankkártyát, így többek között a VISA, Mastercard, American Express kártyákat is elfogadja. A terminálon Google Payjel, Apple Payjel is fizethetnek a vásárlók. A kártyás fizetések pénzösszege azonnal jóváírásra kerül a vállalkozó myPOS számláján, így a számlához tartozó bankkártyával azonnal felhasználható. Minden terminállal együtt díjmentes bankkártya is érkezik a csomagban.

A szolgáltatás hűségidő nélkül is igénybe vehető és akár fenntartási költség nélkül is elérhető. A bankkártya terminál egyszeri díjért vásárolható meg, ezen felül a kártyaelfogadáshoz tartozó tranzakciós díjjal kell számolni. A számlázási megoldás alkalmi díjazás mellett, vagy havidíjas előfizetéssel is elérhető. A Bárhol Számla megoldáshoz díjmentes számlavezetés, valamint ingyenes üzleti bankkártya is jár.

Az egyszerű használhatóság a Bárhol Számlánál kiemelt szempont, a számlakiállítást sablonokkal, automatikus kitöltéssel is segítik. A kiállított számlák a Számlázz.hu számlázási fiókban is azonnal megjelennek és onnan is elérhetők, kinyomtathatók.

Mire van szükség a Bárhol Számla használatához?

A Bárhol Számla a myPOS ökoszisztéma része, ezért egy myPOS Carbon terminálra lesz szükséged. Ha még nincs megfelelő terminálod, a Bárhol Számlától kedvezményes feltételekkel vásárolhatod meg. Szükséges még Számlázz.hu és myPOS felhasználói fiók, melyeket a Bárhol Számla alkalmazás a regisztráció során automatikusan elkészíti, vagy hozzákapcsolódik a már meglévő fiókodhoz.

A lényeg, hogy a Bárhol Számla csapatán keresztül mindent elintézhetsz, ami a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges. További információk és részletek itt érhetők el.

FinTechZone: Miben más a Bárhol Számla?

Valóban kényelmes mobil megoldás bankkártya-elfogadáshoz, online számlázáshoz és nyugtaadáshoz, mivel minden szolgáltatás elérhető egyetlen eszközben.

Nem kell több eszközt magunkkal vinni, mobilalkalmazások között váltogatni, külön szerződni bankkártya-elfogadásra és előfizetni a számlázóra. Elegendő csupán a Bárhol Számlával szerződni és egyetlen helyről, egyetlen eszközön keresztül nyújthatjuk a bankkártyás fizetést, valamint a számla- és nyugtaadást. Az ügyfél kérésére pedig a helyszínen kinyomtathatjuk a számlát, a nyugtát ugyanabból a mobileszközből.

A Bárhol Számla szolgáltatás elérhető Bárhol Számla Maxi és Bárhol Számla Flexi előfizetési csomagokkal. Az utóbbi kifejezetten azok számára hasznos, akiknek ritkán van szüksége számlázásra és bankkártya-elfogadásra. Számukra havi előfizetői díjat sem kell fizetni, csak az adott napi használat után 390 Ft + ÁFA-t.

Akik korlátok nélkül szeretnék használni a Bárhol Számla megoldást, azok számára a havi előfizetési díj 4 690 Ft+ÁFA. A kártyaelfogadás díja 0,9% hazai kibocsátású lakossági kártyákkal végrehajtott fizetések esetén.

A cikk a Bárhol Számla támogatásával készült. Címlapfotó forrása: Bárhol Számla

Címkék: