BankTechShow

A Tinder lehet a pénzügyeink jövője. Így segít a magyar fintech startup

Szerző: | 2017. 06. 17. | Fintech startupok, FinTechShow, Magyar fintech startupok, Összes hír

Mersz kockáztatni, vagy inkább a tutira mész? Befektetnéd, amid van, de nem tudod, hogyan állj neki? Nem tudod, milyen a számodra tökéletes bróker? Akkor lehet, ezt a magyar fintech startupot, a Brokerchoosert neked találták ki. A FinTechShow egyik üdvöskéje egyformán illatozik bármilyen befektetni vágyónak.

 

Mindegy, ki hogyan szereti, náluk minden befektető megtalálja a számára legjobb szolgáltatót, és csak a befektetésekre kell koncentrálniuk, mondják az első hazai brókerválasztó („Tinder”) alkalmazás, a Brokerchooser ötletgazdái.

magyar fintech startup Brokerchooser befektetések

 

A kereskedési díj kétharmadát is megspórolhatod

„Ez azért is fontos, mert a szolgáltatók között hatalmas árkülönbségek vannak, és a segítségünkkel akár az éves kereskedési díj kétharmadát is meg lehet spórolni” – teszi hozzá a magyar fintech startup ügyvezetője, Bedő Tibor. De természetesen itt sem csupán az ár számít: a Brokerchooserrel azt is megtudhatjuk, melyek a biztonságos brókerek, vagy melyiknél vehetünk kínai részvényt, ha elég bátrak vagyunk.

Brokerchooser magyar fintech startup

 

Ha magad kezeled a pénzügyeidet, segít a magyar fintech

„Vajon miért nincs egyetlen olyan összehasonlító oldal se, amelyik az egész világra kitekintve segít megtalálni a legjobb brókercéget? Két magyar pénzügyi szakember sem értette, ezért létrehozták maguk” – olvashatjuk az alapítókkal készített Forbes interjúban.

Hogy kinek szól ez a szolgáltatás? Mindenkinek, aki szereti, pontosabban mindenkinek, aki szeretné saját maga kezelni a tőkepiaci befektetéseit. Itthon nem tudsz hasonló alkalmazást kipróbálni, de más európai országokban léteznek már bróker aggregátorok.

„A Brokerchooser azt ígéri, hogy a legjobb brókercéget kereső európai befektetőknek személyes preferenciáik megadása után a rendszer megmondja, kivel jár a legjobban” – nyilatkozták a Forbesnak.

fintech magyar startup Brokerchooser befektetés brokerek

 

Következő lépés: brókerszámla váltás egy kattintással

„Most azon dolgozunk, hogy a befektetők egyetlen kattintással brókerszámlát tudjanak váltani nálunk, ez a következő időszak kihívása és feladata” – mondja a magyar fintech cég vezetője.

BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

ANDOR MÁRIÓ

Még nem volt hat éves, amikor elkezdett írni, amit sajnos vagy szerencsére azóta sem hagyott abba. Az elmúlt években dolgozott startupok mellett is közösségi kommunikátorként, de egy nagy IT-klaszter webes dolgait is terelgette. Mindemellett kettős életet él: úgy az offline, mint az online bankolást is szereti. Mert szerinte az érme mindkét oldala érdekes tud lenni. Címkéi: #marioszerint
BankTechShow

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!