CIB Google Pay

CIB Google Pay

A Tinder lehet a pénzügyeink jövője. Így segít a magyar fintech startup

írta | 2017.06.17. | Fintech startupok, FinTechShow, Magyar fintech startupok, Összes hír

Brokerchooser befektetes brokerszamla magyar fintech startup

GIRO Fizetési kérelem

Mersz kockáztatni, vagy inkább a tutira mész? Befektetnéd, amid van, de nem tudod, hogyan állj neki? Nem tudod, milyen a számodra tökéletes bróker? Akkor lehet, ezt a magyar fintech startupot, a Brokerchoosert neked találták ki. A FinTechShow egyik üdvöskéje egyformán illatozik bármilyen befektetni vágyónak.

 

Mindegy, ki hogyan szereti, náluk minden befektető megtalálja a számára legjobb szolgáltatót, és csak a befektetésekre kell koncentrálniuk, mondják az első hazai brókerválasztó (“Tinder”) alkalmazás, a Brokerchooser ötletgazdái.

magyar fintech startup Brokerchooser befektetések

 

A kereskedési díj kétharmadát is megspórolhatod

„Ez azért is fontos, mert a szolgáltatók között hatalmas árkülönbségek vannak, és a segítségünkkel akár az éves kereskedési díj kétharmadát is meg lehet spórolni” – teszi hozzá a magyar fintech startup ügyvezetője, Bedő Tibor. De természetesen itt sem csupán az ár számít: a Brokerchooserrel azt is megtudhatjuk, melyek a biztonságos brókerek, vagy melyiknél vehetünk kínai részvényt, ha elég bátrak vagyunk.

Brokerchooser magyar fintech startup

 

Ha magad kezeled a pénzügyeidet, segít a magyar fintech

“Vajon miért nincs egyetlen olyan összehasonlító oldal se, amelyik az egész világra kitekintve segít megtalálni a legjobb brókercéget? Két magyar pénzügyi szakember sem értette, ezért létrehozták maguk” – olvashatjuk az alapítókkal készített Forbes interjúban.

Hogy kinek szól ez a szolgáltatás? Mindenkinek, aki szereti, pontosabban mindenkinek, aki szeretné saját maga kezelni a tőkepiaci befektetéseit. Itthon nem tudsz hasonló alkalmazást kipróbálni, de más európai országokban léteznek már bróker aggregátorok.

“A Brokerchooser azt ígéri, hogy a legjobb brókercéget kereső európai befektetőknek személyes preferenciáik megadása után a rendszer megmondja, kivel jár a legjobban” – nyilatkozták a Forbesnak.

fintech magyar startup Brokerchooser befektetés brokerek

 

Következő lépés: brókerszámla váltás egy kattintással

„Most azon dolgozunk, hogy a befektetők egyetlen kattintással brókerszámlát tudjanak váltani nálunk, ez a következő időszak kihívása és feladata” – mondja a magyar fintech cég vezetője.

Itt követhetsz minket:

BUPA

BUPA
ANDOR MÁRIÓ

ANDOR MÁRIÓ

Még nem volt hat éves, amikor elkezdett írni, amit sajnos vagy szerencsére azóta sem hagyott abba. Az elmúlt években dolgozott startupok mellett is közösségi kommunikátorként, de egy nagy IT-klaszter webes dolgait is terelgette. Mindemellett kettős életet él: úgy az offline, mint az online bankolást is szereti. Mert szerinte az érme mindkét oldala érdekes tud lenni. Címkéi: #marioszerint

GOOGLE PAY A CIB BANKNÁL

CIB Bank, Google Pay
Fizessen egyszerűen és biztonságosan a Google Pay használatával!

WEBINÁRIUM: FIZETÉSI KÉRELEM

GIRO, Fizetési Kérelem, webinárium
2021. december 14-én a GIRO Zrt. és a FinTechZone közös webináriumán górcső alá vesszük a fizetési kérelem terjedését segítő új eszközöket.

BUPA: PÉNZÜGYI ASSZISZTENS

BUPA
Ismerd meg vállalkozásod teljes értékű pénzügyi asszisztensét, a BUPA-t.

KIBERBIZTONSÁG

clico paloalto networks it-biztonsag
A FinTechShow résztvevőinek díjmentes fenyegetettségi felmérést ajánlott fel a Palo Alto Networks.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI TÉRKÉP

“elektronikus fizetesi terkep
Betekintést adunk az elektronikus fizetési piac átalakulásába, az új fizetési megoldások világába.

HUNFINTECH 20/20

“HUNFINTECH FINTECH BOOK
A Magyar FinTech Book: A 20 legígéretesebb magyar fintech.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!

Azonnali Fizetési Megoldások

“simplepay azonnali fizetési kiadvanyok
Új lehetőségek az elektronikus fizetésben. Azonnali fizetési megoldások kereskedőknek, bankoknak, technikai aggregátoroknak.