2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2017.06.17.

A Tinder lehet a pénzügyeink jövője. Így segít a magyar fintech startup

Szerző:

Kategóriák:

Mersz kockáztatni, vagy inkább a tutira mész? Befektetnéd, amid van, de nem tudod, hogyan állj neki? Nem tudod, milyen a számodra tökéletes bróker? Akkor lehet, ezt a magyar fintech startupot, a Brokerchoosert neked találták ki. A FinTechShow egyik üdvöskéje egyformán illatozik bármilyen befektetni vágyónak.

 

Mindegy, ki hogyan szereti, náluk minden befektető megtalálja a számára legjobb szolgáltatót, és csak a befektetésekre kell koncentrálniuk, mondják az első hazai brókerválasztó (“Tinder”) alkalmazás, a Brokerchooser ötletgazdái.

magyar fintech startup Brokerchooser befektetések

 

A kereskedési díj kétharmadát is megspórolhatod

„Ez azért is fontos, mert a szolgáltatók között hatalmas árkülönbségek vannak, és a segítségünkkel akár az éves kereskedési díj kétharmadát is meg lehet spórolni” – teszi hozzá a magyar fintech startup ügyvezetője, Bedő Tibor. De természetesen itt sem csupán az ár számít: a Brokerchooserrel azt is megtudhatjuk, melyek a biztonságos brókerek, vagy melyiknél vehetünk kínai részvényt, ha elég bátrak vagyunk.

Brokerchooser magyar fintech startup

 

Ha magad kezeled a pénzügyeidet, segít a magyar fintech

“Vajon miért nincs egyetlen olyan összehasonlító oldal se, amelyik az egész világra kitekintve segít megtalálni a legjobb brókercéget? Két magyar pénzügyi szakember sem értette, ezért létrehozták maguk” – olvashatjuk az alapítókkal készített Forbes interjúban.

Hogy kinek szól ez a szolgáltatás? Mindenkinek, aki szereti, pontosabban mindenkinek, aki szeretné saját maga kezelni a tőkepiaci befektetéseit. Itthon nem tudsz hasonló alkalmazást kipróbálni, de más európai országokban léteznek már bróker aggregátorok.

“A Brokerchooser azt ígéri, hogy a legjobb brókercéget kereső európai befektetőknek személyes preferenciáik megadása után a rendszer megmondja, kivel jár a legjobban” – nyilatkozták a Forbesnak.

fintech magyar startup Brokerchooser befektetés brokerek

 

Következő lépés: brókerszámla váltás egy kattintással

„Most azon dolgozunk, hogy a befektetők egyetlen kattintással brókerszámlát tudjanak váltani nálunk, ez a következő időszak kihívása és feladata” – mondja a magyar fintech cég vezetője.

Címkék:
blank
blank