2024. október 15.
FinTechShow
Terítéken a legújabb digitális pénzügyi szolgáltatások és megoldások

EARLY BIRD JEGYEK    2024. ÁPRILIS 30-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow
Megoldások a jövő digitális bankjához

EARLY BIRD JEGYEK    2024. ÁPRILIS 30-IG! 

2018.05.18.

Budapesten lesz a régió első proptech konferenciája!

Szerző:

Kategóriák:

Felsorakoztak a PropTech Hungary előadói: a május 30-án a HWSW és az ingatlan.com együttműködésében megszervezett ingatlan digitalizációs konferencián az IT és az ingatlan iparágak fontos szereplői is színpadra állnak, hogy itthon is közelebb hozzák egymáshoz a két szegmenst és kezdőlökést adjanak azok együttműködésének.

 

A régió első proptech konferenciáján összesen 34 előadó, köztük nemzetközi vendégelőadók beszélnek majd tapasztalataikról és az ingatlan- és az IT-piac metszetében várható kiemelt trendekről, illetve nem utolsó sorban a szegmens még kiaknázatlan lehetőségeiről. A rendezvény nem titkolt célja, hogy ennek kapcsán ne csak az új információkat hozza el a két iparág képviselőinek, de találkozásukat, együttműködésüket is elősegítse.

digital proptech hwsw

 

Digitalizálódó ingatlanpiac

Az IT területéről érkezők az eseményen képet kaphatnak az ingatlanpiac működéséről, trendjeiről, illetve arról is, hogyan lehet bevenni ezt a hatalmas és szűz piacot. Ezzel párhuzamosan az ingatlanoldalról bekapcsolódó közönség az informatikai csapatok által kínált lehetőségeket ismerheti meg első kézből, legyen szó a jövőbeli elképzelésekről, vagy akár már kész termékekről.

A rendezvényen egy sor előremutató megoldás felvonul, az AI alapú, parametrikus épülettervezéstől a kereskedelmi és lakóépületek felokosítását célzó IoT megoldásokon át, egészen az ingatlanértékesítést megreformáló VR-ig és digitális platformokig.

 

Kormányzati ingatlandigitalizációs tervek

A plenáris előadások után két párhuzamos szekcióval folytatódó konferencián nem csak a piaci szereplők kapnak helyet a színpadon, a rendezvény kiemelt vendége Pomázi Gyula, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságszabályozásért felelős helyettes államtitkára, aki a kormányzat ingatlandigitalizációs terveinek részleteibe enged majd betekintést.

 

Proptech: május 30.

A rendezvény részletes programja már megtalálható a PropTech Hungary weboldalán, továbbá ugyanitt van lehetőség a regisztrációra is. Utóbbival nem érdemes sokat várni, a konferenciára ugyanis már csak 50 jegy érhető el. A rendezvény időpontja tehát május 30., helyszíne pedig a Budapest Music Center.

Címkék: