CIB Google Pay

CIB Google Pay

Fintech világpremier Magyarországon: azonnali bankkártyás pénzküldő szolgáltatás indul

írta | 2019.10.03. | Digitális pénzügyek, Összes hír

penzkuldes moneytou mastercard

GIRO Fizetési kérelem

A Viber felhasználói napokon belül könnyen küldhetnek kisebb-nagyobb összegeket egymásnak az alkalmazáson belül elérhető, magyar fejlesztésű szolgáltatás, a Moneytou segítségével. Az új funkció a világon elsőként magyar kibocsátású bankkártyákkal lesz használható, de a tervek szerint más piacokon is bevezetik majd – jelentette be ezekben a percekben a Mastercard.

A Mastercard MoneySend technológiáján alapuló szolgáltatás a Rakuten Viber és a Mastercard együttműködésének eredménye, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan, kényelmesen és bizontságosan küldjenek és fogadjanak pénzt az applikáción keresztül, a küldött összeg pedig azonnal elérhetővé is válik a kedvezményezett számára.

A Moneytou szolgáltatást a NeoPay fejlesztette ki. A Viberen keresztüli pénzküldés a legtöbb magyar banki ügyfél számára napokon belül elérhetővé válikaz MKB Bank, a Cetelem és a K&H Bank kivételével. Az utóbbi bankok ügyfelei várhatóan 2020. első negyedévétől használhatják majd a szolgáltatást – hangzott el a sajtótájékoztatón. További részletek és Moneytou demo 2019.10.15-én a PayTechShow-n.

“A Mastercarddal és a NeoPayjel való együttműködésnek köszönhetően családtagok és barátok könnyedén küldhetnek és fogadhatnak pénzt egymás között”

– mondta el Cristina Constandache, a Rakutan Viber CRO-ja.

Így működik majd a Moneytou

A küldött összeg még az esti órákban és hétvégén is néhány percen belül elérhetővé válik a kedvezményezett kártyáján, így azonnal fizethet vele, vagy felveheti készpénzben.

A funkció elindításához a Viber alkalmazáson belül a MoneyTou ikont kell kiválasztani és az app már készen is áll arra, hogy pénzt küldjünk barátainknak vagy családtagjainknak anélkül, hogy a bankszámlaszámukat ismernénk.

A zökkenőmentes felhasználói élmény érdekében a fogyasztók akár több kártyát (Mastercard, Visa) is regisztrálhatnak a Viber alkalmazásban, és az egyes tranzakciók előtt dönthetik el, melyiket szeretnék használni.

Jobb oldalon Kiricsi Tamás a NeoPay-től, balra Racskó Tamás, a Mastercard termékfejlesztési menedzsere, aki 2019.10.15-én a PayTechShow-n is bemutatja az új szolgáltatást

“Közös éttermi számla, irodai ajándék megvásárlása, vagy zsebpénz a gyermeknek készpénz használata nélkül? A Moneytou többek között ezekre nyújt megoldást rendkívül gyorsan, egyszerűen és biztonságosan minden Viber felhasználó számára”

– mondta el Gabriel Ghita, a Mastercard üzletfejlesztési alelnöke (lásd a cikk címplap fotóján).

Mennyibe kerül a Moneytou?

Az EU pénzmosásról szóló szabályozásának megfelelően a Viber Moneytou funkciójával a felhasználók havonta maximum 125.000 forintot, évente pedig maximum 780.000 forintot küldhetnek, de a kártyakibocsátó bank is meghatározhat további limiteket.

2019. végéig a Moneytou szolgáltatást szombatonként kedvezményes áron vehetik igénybe a felhasználók. Vasárnaptól péntekig a pénzküldés díja 3.000 forintig 79 forint, 3.000 forint felett 79 forint + a 3.000 forintot meghaladó részösszeg 1,5%-a.

A kedvezményes időszakban szombatonként ez a díj 49 forint lesz 3.000 forint alatti pénzküldés esetén. 3.000 forint felett 49 forint + a 3.000 forint feletti részösszeg 1,5%-a.

Itt követhetsz minket:

BUPA

BUPA
Tudósítás

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

GOOGLE PAY A CIB BANKNÁL

CIB Bank, Google Pay
Fizessen egyszerűen és biztonságosan a Google Pay használatával!

WEBINÁRIUM: FIZETÉSI KÉRELEM

GIRO, Fizetési Kérelem, webinárium
2021. december 14-én a GIRO Zrt. és a FinTechZone közös webináriumán górcső alá vesszük a fizetési kérelem terjedését segítő új eszközöket.

BUPA: PÉNZÜGYI ASSZISZTENS

BUPA
Ismerd meg vállalkozásod teljes értékű pénzügyi asszisztensét, a BUPA-t.

KIBERBIZTONSÁG

clico paloalto networks it-biztonsag
A FinTechShow résztvevőinek díjmentes fenyegetettségi felmérést ajánlott fel a Palo Alto Networks.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI TÉRKÉP

“elektronikus fizetesi terkep
Betekintést adunk az elektronikus fizetési piac átalakulásába, az új fizetési megoldások világába.

HUNFINTECH 20/20

“HUNFINTECH FINTECH BOOK
A Magyar FinTech Book: A 20 legígéretesebb magyar fintech.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!

Azonnali Fizetési Megoldások

“simplepay azonnali fizetési kiadvanyok
Új lehetőségek az elektronikus fizetésben. Azonnali fizetési megoldások kereskedőknek, bankoknak, technikai aggregátoroknak.