2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2017.09.04.

Elstartolt a Fundamenta innovációs versenye a Fundamenta Digiverzum

Szerző:

Kategóriák:

Mától lehet jelentkezni a Fundamenta innovációs versenyére, a Fundamenta Digiverzumra. A verseny célja olyan forradalmi digitális megoldások, új üzleti konstrukciók megtalálása, amik hozzájárulnak az ügyfélélmény növeléséhez az otthonteremtésben, a lakáscélok megvalósításában. A pályázatokat 2017. október 20-ig lehet beküldeni.

 

Új innovációs módszerekre van szükség

A digitális kihívások kezelésére, az ügyfélélmény növelésére a hitelintézeteknek új innovációs módszereket kell bevetniük. Ennek egyik módja a technológia-intenzív startupokkal, fejlesztő cégekkel, fintech megoldásokat szállítókkal az együttműködési lehetőségek aktív keresése. A Fundamenta ezt felismerve hirdette meg innovációs versenyét, a Fundamenta Digiverzumot.

„A technológiai cégek, a fintech startupok számára a legnagyobb kihívás a megoldásuk piaci bevezetése, hasznosítása. A Fundamenta a verseny győztesei számára ebben kíván most segíteni. A Fundamenta Digiverzum keretében kiválasztásra kerülő megoldások a Fundamentával közösen kerülnek hasznosításra Magyarországon. Emellett elősegítjük, hogy a győztesek a Fundamenta külföldi anya-, és testvérvállalatai számára is bemutathassák megoldásukat”

– emelte ki Tátrai Bernadett, a Fundamenta elnök-vezérigazgatója.

 

Fundamenta Digiverzum: keresik a digitális ügyfélélményt növelő megoldásokat

Pályázni minden olyan digitális megközelítéssel, alkalmazással, megoldással lehet, amik növelik az ügyfélélményt a lakásfinanszírozás terén, vagy azon túl. Lehet az akár nagyon radikális, forradalmian új, a belső folyamatokat, vagy az ügyfelekkel való kapcsolattartást, kommunikációt újra értelmező megközelítés, új digitális eszköz is.

Fundamenta digitalis plakat

 

Felkészítik a potenciális pályázókat

A Fundamenta a versenyre való felkészüléshez külön workshopon, internetes előadások és virtuális fogadóórák keretében is segítséget nyújt.

„Egyrészt bemutatjuk, hol tartunk a digitális átalakulásban, hogyan néznek ki a pénzügyi termékeink, az ügyfélfolyamataink. Másrészt megismertetjük az érdeklődőket olyan nemzetközi és hazai innovatív digitális pénzügyi megoldásokkal, amik a jövőben hozzájárulhatnak az ügyfelek lakáscélú álmainak könnyebb megvalósításához”

– tette hozzá a társaság elnök-vezérigazgatója.

A pályázatokat 2017. október 20-ig lehet benyújtani. A legígéretesebb megoldásokkal pályázók bekerülnek a második fordulóra, ahol a Fundamenta felsővezetése kiválasztja a győzteseket. További részletek a digiverzum.fundamenta.hu weboldalon.

Fundamenta Digiverzum Innovacios Verseny lakaskassza

A verseny hivatalos oldala

 

Kapcsolódó cikkek:

Címkék:
blank
blank