BankTechShow

Elstartolt a Fundamenta innovációs versenye a Fundamenta Digiverzum

Szerző: | 2017. 09. 04. | Banki és fintech hírek, Hazai digitális banki hírek, Összes hír

Mától lehet jelentkezni a Fundamenta innovációs versenyére, a Fundamenta Digiverzumra. A verseny célja olyan forradalmi digitális megoldások, új üzleti konstrukciók megtalálása, amik hozzájárulnak az ügyfélélmény növeléséhez az otthonteremtésben, a lakáscélok megvalósításában. A pályázatokat 2017. október 20-ig lehet beküldeni.

 

Új innovációs módszerekre van szükség

A digitális kihívások kezelésére, az ügyfélélmény növelésére a hitelintézeteknek új innovációs módszereket kell bevetniük. Ennek egyik módja a technológia-intenzív startupokkal, fejlesztő cégekkel, fintech megoldásokat szállítókkal az együttműködési lehetőségek aktív keresése. A Fundamenta ezt felismerve hirdette meg innovációs versenyét, a Fundamenta Digiverzumot.

„A technológiai cégek, a fintech startupok számára a legnagyobb kihívás a megoldásuk piaci bevezetése, hasznosítása. A Fundamenta a verseny győztesei számára ebben kíván most segíteni. A Fundamenta Digiverzum keretében kiválasztásra kerülő megoldások a Fundamentával közösen kerülnek hasznosításra Magyarországon. Emellett elősegítjük, hogy a győztesek a Fundamenta külföldi anya-, és testvérvállalatai számára is bemutathassák megoldásukat”

– emelte ki Tátrai Bernadett, a Fundamenta elnök-vezérigazgatója.

 

Fundamenta Digiverzum: keresik a digitális ügyfélélményt növelő megoldásokat

Pályázni minden olyan digitális megközelítéssel, alkalmazással, megoldással lehet, amik növelik az ügyfélélményt a lakásfinanszírozás terén, vagy azon túl. Lehet az akár nagyon radikális, forradalmian új, a belső folyamatokat, vagy az ügyfelekkel való kapcsolattartást, kommunikációt újra értelmező megközelítés, új digitális eszköz is.

Fundamenta digitalis plakat

 

Felkészítik a potenciális pályázókat

A Fundamenta a versenyre való felkészüléshez külön workshopon, internetes előadások és virtuális fogadóórák keretében is segítséget nyújt.

„Egyrészt bemutatjuk, hol tartunk a digitális átalakulásban, hogyan néznek ki a pénzügyi termékeink, az ügyfélfolyamataink. Másrészt megismertetjük az érdeklődőket olyan nemzetközi és hazai innovatív digitális pénzügyi megoldásokkal, amik a jövőben hozzájárulhatnak az ügyfelek lakáscélú álmainak könnyebb megvalósításához”

– tette hozzá a társaság elnök-vezérigazgatója.

A pályázatokat 2017. október 20-ig lehet benyújtani. A legígéretesebb megoldásokkal pályázók bekerülnek a második fordulóra, ahol a Fundamenta felsővezetése kiválasztja a győzteseket. További részletek a digiverzum.fundamenta.hu weboldalon.

Fundamenta Digiverzum Innovacios Verseny lakaskassza

A verseny hivatalos oldala

 

Kapcsolódó cikkek:

BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
BankTechShow

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!