2024. október 15.
FinTechShow
Terítéken a legújabb digitális pénzügyi szolgáltatások és megoldások

EARLY BIRD JEGYEK    2024. ÁPRILIS 30-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow
Megoldások a jövő digitális bankjához

EARLY BIRD JEGYEK    2024. ÁPRILIS 30-IG! 

2022.10.21.

GRÁNIT Family app már a Google Play áruházban is

Szerző:

Kategóriák:

Piacon elsőként már 6 éves gyermeküknek is nyithatnak online számlát a szülők a digitális pénzügyi edukációt támogató GRÁNIT Family app használatához. Az App Store-ból már szeptember vége óta letölthető alkalmazás elérhetővé vált a Google Play áruházban is. Az Android verzió is díjmentes, a hozzá kapcsolódó gyermekszámlának nincs számlavezetési díja, és a bankkártya is díjmentes 18 éves korig.

Már Android mobileszközökre is letölthető a GRÁNIT Family app, amely a legkisebbeket is megtanítja a pénzügyi alapokra és a bankkártya-használatra, miközben a szülőnek teljes kontrollt biztosít a kártyás költések felett.

Az alkalmazás valódi gyermekalkalmazás ennek megfelelően dizájnolt felülettel. Az alkalmazásban a szülők feladatokat is kijelölhetnek, amiért a gyermeknek pénzt utalhatnak a kártyára, míg a kisiskolások előre megjelölt célokra (focilabda, gördeszka stb) takarékoskodhatnak. A megtakarításokra a Bank – év végéig tartó akcióban – évi 5 százalékos kamatot fizet.

További részletek itt.

GRÁNIT Family alkalmazás

GRÁNIT Family: A piacon elsőként online számlanyitás már 6 éveseknek is közösen a szülővel | 2022.09.29.

Kisiskolás kortól bevezethetik a szülők gyermeküket a pénzügyek világába a GRÁNIT Bank GRÁNIT Family mobilapplikációjával, amely több elemében is előnyösebb megoldásokat kínál, mint a piacon elérhető egyéb pénzügyi gyermekalkalmazások.

Forrás: GRÁNIT Bank

Címkék: