GRÁNIT Family app már a Google Play áruházban is

Szerző: | 2022. 10. 21. | Digitális pénzügyek, Fintech kitekintő, Hazai digitális bankolás, Összes hír

PayTechShow 4.0

Piacon elsőként már 6 éves gyermeküknek is nyithatnak online számlát a szülők a digitális pénzügyi edukációt támogató GRÁNIT Family app használatához. Az App Store-ból már szeptember vége óta letölthető alkalmazás elérhetővé vált a Google Play áruházban is. Az Android verzió is díjmentes, a hozzá kapcsolódó gyermekszámlának nincs számlavezetési díja, és a bankkártya is díjmentes 18 éves korig.

Már Android mobileszközökre is letölthető a GRÁNIT Family app, amely a legkisebbeket is megtanítja a pénzügyi alapokra és a bankkártya-használatra, miközben a szülőnek teljes kontrollt biztosít a kártyás költések felett.

Az alkalmazás valódi gyermekalkalmazás ennek megfelelően dizájnolt felülettel. Az alkalmazásban a szülők feladatokat is kijelölhetnek, amiért a gyermeknek pénzt utalhatnak a kártyára, míg a kisiskolások előre megjelölt célokra (focilabda, gördeszka stb) takarékoskodhatnak. A megtakarításokra a Bank – év végéig tartó akcióban – évi 5 százalékos kamatot fizet.

További részletek itt.

GRÁNIT Family alkalmazás

GRÁNIT Family: A piacon elsőként online számlanyitás már 6 éveseknek is közösen a szülővel | 2022.09.29.

Kisiskolás kortól bevezethetik a szülők gyermeküket a pénzügyek világába a GRÁNIT Bank GRÁNIT Family mobilapplikációjával, amely több elemében is előnyösebb megoldásokat kínál, mint a piacon elérhető egyéb pénzügyi gyermekalkalmazások.

Forrás: GRÁNIT Bank

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH
PayTechShow 4.0

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

PAYTECHSHOW 2023

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
2023-ban is jön a PayTechShow, ahol bemutatjuk az aktuális elektronikus fizetési trendeket, a legújabb paytech megoldásokat és a szabályozói iránymutatásokat.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!