FinTechShow-7.0

Két első díjat is elhozott a GRÁNIT Bank a banki innovációk éves seregszemléjén

Szerző: | 2023. 02. 17. | Banki és fintech hírek, Hazai digitális banki hírek, Összes hír

FinTechShow-7.0
BankTechShow | A jövő digitális bankja

Elsöprő sikert aratott a GRÁNIT Bank a Mastercard – Év Bankja 2022 versenyen. A Bank elnyerte „Az év digitális banki UX megoldása” és „Az év fiataloknak szóló programja” díjat, ezentúl második helyezést ért el „Az év fenntartható kezdeményezése” kategóriában, amellyel az ügyfelek kártyás költéseinek karbonlábnyomát bemutató Öko Kalkulátort ismerték el, míg „Az év prémium banki aktivitása” kategóriában a harmadik hellyel elsősorban a VideóBankon keresztül nyújtott prémium szolgáltatásokat díjazták a hazai kereskedelmi bankok legrangosabb szakmai seregszemléjén.

Immár másodszor ért el első helyezést a GRÁNIT Bank Az év UX megoldása kategóriában a Mastercard – Év Bankja versenyen, ahol tavaly óta ebben az új kategóriában ismerik el a leginkább ügyfélközpontú, legjobb ügyfélélményt nyújtó banki megoldásokat.

Míg a GRÁNIT Bank tavaly a webes lakáshiteligényléssel és az Otthon Kalkulátorral került a dobogó legfelsőbb fokára, idén a GRÁNIT Family mobilapplikációja révén kapta meg- az indoklás szerint elsöprő többséggel – a legjobb digitális banki UX megoldás díját. A pályázatok számát tekintve ez a kategória volt a legnépszerűbb, 8 bank versengett az első helyért.

„A GRÁNIT Bank Family app-ja nagyon jó minőségben hozott a piacra olyan képességet, ami nagyon fontos a családok számára, azt, hogy a gyerekek és a fiatal korosztály is könnyedén hozzáférjen bankszámlához, a család által együtt menedzselve. Különösen kiemelendő, hogy kifejezetten gyerekekre mérve nagyon jól volt tervezve a felhasználói útvonal, látszott, hogy ezt gyerekeknek tervezték és gyerekekkel tesztelték”

– indokolta többek között a verseny zsűrije az elsőséget.

A GRÁNIT Family értékajánlattal a gyermekek már 6 éves kortól 0 Ft-os számlavezetési díjjal elsajátíthatják a pénzkezelést, saját környezetbarát bankkártyát használhatnak, kamatot kapnak a virtuális malacperselyben gyűjtött pénzükre, edukálhatók a rendszeres megtakarításra, miközben a szülő saját app-jával követheti gyermeke pénzügyeit. Mindezt a bank online családi számlanyitással és gyermekekre optimalizált képi világgal támogatja.

GRÁNIT Family alkalmazás

GRÁNIT Family: A piacon elsőként online számlanyitás már 6 éveseknek is közösen a szülővel | 2022.09.29.

Kisiskolás kortól bevezethetik a szülők gyermeküket a pénzügyek világába a GRÁNIT Bank GRÁNIT Family mobilapplikációjával, amely több elemében is előnyösebb megoldásokat kínál, mint a piacon elérhető egyéb pénzügyi gyermekalkalmazások.

„A GRÁNIT Bank, alapítása óta digitális üzleti modellt képvisel a hazai bankolásban és célja, hogy folyamatos innovációival egyre magasabb ügyfélélményt nyújtson, mindezt a lehető legkedvezőbb áron”

– hangsúlyozta Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója, aki szerint az innovációk megtervezésénél fontos szempont a Bank számára, hogy a bonyolultnak tűnő bankolást minél egyszerűbbé, átláthatóbbá, néhány kattintással elvégezhetővé tegye ügyfelei számára, ugyanakkor fenntarthatóságot és pénzügyi tudatosság fejlesztését is szolgálja.

Idén további innovációkat tervez a Bank többek között a GRÁNIT eBank mobilbanki alkalmazás funkcióinak további bővítésére és a GRÁNIT Family app továbbfejlesztése is.

oko kalkulator mastercard granit bank

Mekkora a vásárlásaink karbonlábnyoma? A Gránit Bank elsőként mutatja meg | 2021.11.18.

Világviszonylatban is elsők között vezette be a Gránit Bank a Mastercard Carbon Calculatort, melynek köszönhetően a kártyabirtokosok mobilbankjukban láthatják, hogy vásárlásaiknak milyen hatása van a környezetükre. A Carbon Calculatort a Mastercard a svéd Doconomy-val közösen fejlesztette azzal a céllal, hogy így is segítse a fogyasztói kiadásokról való tájékoztatást és ösztönözze az éghajlat-tudatosabb vásárlási döntéseket.

Fotón jobbra: Hegedűs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója, balra Mondovics Péter, a Mastercard marketing managere. Fotó forrása: GRÁNIT Bank

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow 1.0 | A jövő digital bankja

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

FINTECHSHOW 7.0

fintech fintechshow
Terítéken a legújabb fintech innovációk.

BANKTECHSHOW 1.0

banktech banktechshow
Megoldások a láthatatlan bankoláshoz.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!