CIB Google Pay

CIB Google Pay

Jön a fintech pornó! Avagy fintechről másképp

írta | 2017.05.08. | Fintech startupok, Összes hír

hwsw fintech meetup

GIRO Fizetési kérelem

Gombamódra szaporodnak a fintech témában a konferenciák. A HWSW csavart a potmétereken és hiánypótló jelleggel fejlesztői és üzemeltetői oldalról nyúlt a témához. Fintech fejlesztők zsonglőrködnek a banki adatokkal 250 szakmabeli vidám társaságában. Május 16-án és 17-én 17.00 órától programod van.

 

Wyze, Seon, FintechBlocks, Ethereum és még sokan mások a HWSW fintech meetupján. Itt lesz az Uber magyar fejlesztője is, aki az Uber következő generációs fizetési platformján dolgozik. Kicsit másképp, más szemszögből a fintechről május 16-án fejlesztőknek, május 17-én üzemeltetőknek.

HWSW fintech meetup

Fotó: HWSW

 

Akarsz API-zni? És banki adatokat hasznosítani?

Hamarosan térdig rongyolhatunk a banki adatokban, ám ehhez auditáltatni kell magunknak. A túlmisztifikált API (lásd fintech szótár) szárnyra kapott, de már nem csak a szavak szintjén. Hogy ki és hogyan fogjon hozzá az API-záshoz, abba a FintechBlocks avat be a felvezető előadásában. Emellett azt is megtudhatjuk május 17-én, mi van pontosan a FintechBlocks motorháztető alatt. Szó lesz még a biztonságról, a bankkártyaadatok kezeléséről és az információbiztonsági törvény anomáliáiról és hiányosságairól.

 

Okosszerződések és PSD2 megoldások

Az előjáték már május 16-án elkezdődik, amikor a fintech fejlesztések bugyraiban merülhetünk el a hazai szcéna legjobb fejlesztőinek előadásaiban. A fellépők között ott lesz a banki adataink védelmére vállalkozó SEON, de szóba kerülnek egzotikusabb témák is, mint a blockchain-alapú okosszerződések. Az Aggreg8.io-val elmerülhetünk az adataggregálási API megoldások világában és felfedik, milyen alkalmazásokat lehet majd ezekre az API-kra építeni különös tekintettel a PSD2 (lásd a szótárban) megérkezésére.

hwsw fintech meetup

Fotó: HWSW

 

Van programod: HWSW fintech meetup

2 nap, 9 előadás a meetupon. A felvezető előadásokat kötetlen beszélgetés és sörözés követi a 250 szakmabeli társaságában!

Az esemény ingyenes, a részvételhez csupán előzetes regisztrációra van szükség. További infok itt.

Itt követhetsz minket:

BUPA

BUPA
LEMÁK GÁBOR

LEMÁK GÁBOR

A Szabadidő Központban (a KÖZGÁZ-on) végzett, a Duna bal partján. Kimaradt a bölcsi és a multikulti szocializáció az életéből, így lettek eretnek gondolatai. Néha kiengedik a zártosztályról, de már egyre ritkábban. A gumiszobából pattantak ki a FinTechZone, a FinTech Akadémia, a FinTech Verseny, a HUNFINTECH25 és a FinTechShow ötletek, amiket sajnos továbbiak is követnek majd. #fintechterapia #gumiszoba

GOOGLE PAY A CIB BANKNÁL

CIB Bank, Google Pay
Fizessen egyszerűen és biztonságosan a Google Pay használatával!

WEBINÁRIUM: FIZETÉSI KÉRELEM

GIRO, Fizetési Kérelem, webinárium
2021. december 14-én a GIRO Zrt. és a FinTechZone közös webináriumán górcső alá vesszük a fizetési kérelem terjedését segítő új eszközöket.

BUPA: PÉNZÜGYI ASSZISZTENS

BUPA
Ismerd meg vállalkozásod teljes értékű pénzügyi asszisztensét, a BUPA-t.

KIBERBIZTONSÁG

clico paloalto networks it-biztonsag
A FinTechShow résztvevőinek díjmentes fenyegetettségi felmérést ajánlott fel a Palo Alto Networks.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI TÉRKÉP

“elektronikus fizetesi terkep
Betekintést adunk az elektronikus fizetési piac átalakulásába, az új fizetési megoldások világába.

HUNFINTECH 20/20

“HUNFINTECH FINTECH BOOK
A Magyar FinTech Book: A 20 legígéretesebb magyar fintech.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!

Azonnali Fizetési Megoldások

“simplepay azonnali fizetési kiadvanyok
Új lehetőségek az elektronikus fizetésben. Azonnali fizetési megoldások kereskedőknek, bankoknak, technikai aggregátoroknak.