CIB Google Pay

CIB Google Pay

Így szerethetik a bankok a fiatalokat. A fintech startupokat talán majd jobban

írta | 2016.11.21. | Fintech kitekintő, Összes hír

fiatalok bankolas

GIRO Fizetési kérelem

Ha bank lennék, nem kicsit tartanék attól, hogy 2020-ban, vagy 10 évvel később (vagy sokkal korábban?) milyenek lesznek az ügyfeleim, egyáltalán lesznek-e (mert a fintech startupok elviszik Őket).

Megértem-e őket, a gondjaikat, a kívánságaikat, vagy nyom(t)atom továbbra is a brosúrákat és a magazinokat a fiókjaimban, és legfeljebb üres papírok és színes ceruzák formájában gondolok a fiatalabb generációra.

 

A változásnak két biztos ismérve van. Az egyik ugye önmaga, a folyamatos változás. A másik, hogy senki sem kerülheti el, és minél jobban ellenállunk neki, annál jobban fáj, hogy elkerül bennünket.

 

Épp ezért, ha bank lennék és a fiatal Z-generációt (és befektetéseiket, számlakezelésüket, stb.) szeretném megnyerni magamnak, akkor úgy tennék, ahogyan Pop András javasolta az MKB FinTech Akadémián.

 

Azaz:

  • ismerve a pénzügyi szokásaidat, javasolnék neked releváns szolgáltatást, terméket, vagy ha nagy fesztiválarc vagy, akkor akciós Sziget-jegyet.
  • gyorsan megváltoztathatnád az adataidat. (és nem kérnék hozzá 1700-ig visszamenőleg igazolásokat egyik szülői ágadról sem.)
  • egy snapchatelés és instázás között egy perc alatt átutalhatnád a haverodnak a tegnap esti sörözés árát, vagy bármit és bármikor és bárkinek.
  • És mindez olyan könnyű lenne, hogy nem kell sem Bsc-s diáknak lenned, sem másoddiplomásnak az IBS-en. Laikus, de pénzügyeidre érzékeny cukrászként is egyforma eséllyel forgathatod az appomat. És a pénzedet.

Szóval, ha bank lennék, akkor legalább így állnék a fiatalokhoz és a pénzügyeikhez. És persze a fintech cégekre nyitottan, amit főleg mai fiatalok csinálnak mai fiataloknak és a holnap érkezőknek.

Itt követhetsz minket:

BUPA

BUPA
ANDOR MÁRIÓ

ANDOR MÁRIÓ

Még nem volt hat éves, amikor elkezdett írni, amit sajnos vagy szerencsére azóta sem hagyott abba. Az elmúlt években dolgozott startupok mellett is közösségi kommunikátorként, de egy nagy IT-klaszter webes dolgait is terelgette. Mindemellett kettős életet él: úgy az offline, mint az online bankolást is szereti. Mert szerinte az érme mindkét oldala érdekes tud lenni. Címkéi: #marioszerint

GOOGLE PAY A CIB BANKNÁL

CIB Bank, Google Pay
Fizessen egyszerűen és biztonságosan a Google Pay használatával!

WEBINÁRIUM: FIZETÉSI KÉRELEM

GIRO, Fizetési Kérelem, webinárium
2021. december 14-én a GIRO Zrt. és a FinTechZone közös webináriumán górcső alá vesszük a fizetési kérelem terjedését segítő új eszközöket.

BUPA: PÉNZÜGYI ASSZISZTENS

BUPA
Ismerd meg vállalkozásod teljes értékű pénzügyi asszisztensét, a BUPA-t.

KIBERBIZTONSÁG

clico paloalto networks it-biztonsag
A FinTechShow résztvevőinek díjmentes fenyegetettségi felmérést ajánlott fel a Palo Alto Networks.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI TÉRKÉP

“elektronikus fizetesi terkep
Betekintést adunk az elektronikus fizetési piac átalakulásába, az új fizetési megoldások világába.

HUNFINTECH 20/20

“HUNFINTECH FINTECH BOOK
A Magyar FinTech Book: A 20 legígéretesebb magyar fintech.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!

Azonnali Fizetési Megoldások

“simplepay azonnali fizetési kiadvanyok
Új lehetőségek az elektronikus fizetésben. Azonnali fizetési megoldások kereskedőknek, bankoknak, technikai aggregátoroknak.