2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024.04.05.

Japánt is meghódítja a magyar fintech startup, a SEON!

Szerző:

Kategóriák:

A japán Densan System a SEON kiberbiztonsági megoldását integrálta a nemrégiben elindított „PayLabo” digitális fizetési platformján.

A japán információs és technológiai vállalat az együttműködéssel a platform biztonságát kívánja elsősorban fokozni, de az ügyfélélmény racionalizálása is hosszútávú cél.

A PayLabo az APAC-régió különböző fizetési módjait egyetlen, kényelmes megoldásba foglalja össze.

A SEON többrétegű csalásmegelőzési megoldása gépi tanulást és mesterséges intelligenciát alkalmaz a PayLabo felhasználóinak védelme érdekében. A SEON skálázható megoldása úgy mérsékli a csalási kísérleteket, hogy közben nem veszélyezteti a PayLabo fizetési folyamatainak sebességét és egyszerűségét.

Ez a partnerség a SEON első együttműködése a japán fizetési szolgáltatóval (PSP), amely több mint 5000 ügyfelet szolgál ki 30 országban.

,,Segíteni szeretnénk, hogy a régió vállalkozásai a legmagasabb szintű csalásmegelőzési és kiberbiztonsági teljesítményt érjék el. Jelenleg több mint 150 termékfejlesztő mérnökünk dolgozik innovatív rendszerünk továbbfejlesztésén és finomításán.”

– mondta Kádár Tamás, a SEON vezérigazgatója és társalapítója.

Kádár Tamás elmondása szerint több, mint hatmillió csalási ellenőrzést hajtanak végre minden egyes nap, és több mint 100 milliót havonta.

A SEON vezérigazgatója egy korábbi FinTechZone interjúban elmondta, több, mint 5000 vállalat – köztük a Revolut, Patreon, Mollie vagy a NuBank – választotta a SEON egyedi, digitális lábnyomelemzésen és gépi tanuláson alapuló megoldását.

,,2017 óta pedig majd 160 milliárd euró értékben sikerült ügyfeleink számára online csalásokat, visszaéléseket megelőzni.”

– nyilatkozta Kádár Tamás.

[Forrás: Fintech News] Címlapfotón a SEON alapítói, balra Jendruszák Bence, a cég ügyvezető igazgatója, balra Kádár Tamás, a cég vezérigazgatója

Címkék: