LegalTech Mastermind Day: Ötletbörze jogi digitalizációhoz

Szerző: | 2022. 03. 21. | Események, LegalTech, Összes hír

PayTechShow 4.0

2022. márciusában ünnepli az InvestCEE LegalTech Consultancy elindításának 5. évfordulóját és tanácsadói csapatuk sajátos szakmai rendezvénnyel készült. A LegalTech Mastermind Day keretében egy egész napos virtuális szakmai “házibulira” invitálják a hazai és régiós közösséget, ahol többek között a demo maraton keretében 7 jogi technológiai platform is bemutatkozik.

A üzleti folyamatokhoz szükségszerűen kapcsolódó jogi szolgáltatások technológiával történő támogatása elengedhetetlen a digitális átállás sikeres megvalósításához.

A mai gyorsan változó üzleti környezetben, ahol kiemelt szerep jut az adatbázisoknak és az adatelemzésnek, a jogászok is különösen nagy nyomás alá kerültek: a jogi munkafolyamatok optimalizálása, hozzáadott értékének felmutatása technológia nélkül már nehezen megvalósítható. Okos iratszerkesztés, adatvezérelt jogi ügyvitel, digitális szerződéskezelés és jogi adat analitika – néhány kulcs téma az ötletbörze programjából, amelyet vállalati jogászoknak, ügyvédeknek, üzleti döntéshozóknak, IT vezetőknek és mindazoknak ajánljuk, akik digitális eszközökkel szeretnék emelni a jogi és üzleti munkafolyamatok szakmai színvonalát és hatékonyságát.

A LegalTech Mastermind Day március 24-én, közép-európai idő szerint 9 és 18 óra között kerül megrendezésre – a részvétel ingyenes, előzetes regisztrációhoz kötött. Az online eseményhez való csatlakozás linkjét (és a webináriumok utólag is hozzáférhető video anyagait) a regisztrált érdeklődők részére küldik meg a szervezők.

A LegalTech Mastermind Day programja

 • 9:00 – 14:00 >> Demo maraton: hét jogi technológiai platform bemutatkozása:
  • Xakia Technologies: adatvezérelt ügyvitel vállalati jogi osztályok számára
  • ClauseBase: dinamikus szövegszerkesztés, automatizált dokumentumkészítés
  • Dealsign: digitális szerződéskötés
  • Nalytics: okos jogi adatkeresés és adatelemzés
  • Matters.Cloud: digitális ügyvitel ügyvédi irodák számára
  • Zefort: adatközpontú szerződéskezelés
  • Contract Mill: szerződés tervezés és automatizálás
 • 15:00 – 16:00 >> Magyar nyelvű webinárium: az InvestCEE üzleti tanácsadói, Hofer Noémi és Drávai Gabriella beszélnek vállalati befektetési trendekről, technológiai megoldások bevezetésről és kapcsolódó HR stratégiákról vállalati, illetve ügyvédi irodai környezetben.
 • 16:00-17:00 >> Angol nyelvű webinárium: az InvestCEE jogi technológiai tanácsadói, Zbyszek Konieczny és Szabó Orsolya beszélnek a jogi munkafolyamatokat támogató okos megoldások bevezetéséről, a szükséges befektetések megtérülési (ROI) számításairól és az implementációval kapcsolatos kihívásokról, lehetőségekről.
 • 17:00-18:00 >> Kérdések és válaszok: beszélgetés az InvestCEE szakértőivel, tanácsadóival
A LegalTech Mastermind Day hivatalos oldala: ITT érhető el!
Címlapfotó forrása: stock.adobe.com by andrew_rybalko | Licenc: FinTech Group

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH
PayTechShow 4.0

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

DR. SZABÓ ORSOLYA

Szabó Orsolya az InvestCEE LegalTech tanácsadói iroda társalapítója, innovatív jogász, aki 11+ év után kiugrott a nemzetközi ügyvédi irodák üvegdobozából, hogy új távlatokat nyisson a jogi pályán. Stratégiai tanácsadóként az a célja, hogy elősegítse a jogi folyamatok digitalizációját és ezzel értékes emberi kapacitást szabadítson fel a rutinmunka alól. Megtaláljátok Twitter-en és LinkedIn-en.

PAYTECHSHOW 2023

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
2023-ban is jön a PayTechShow, ahol bemutatjuk az aktuális elektronikus fizetési trendeket, a legújabb paytech megoldásokat és a szabályozói iránymutatásokat.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!