2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2022.03.21.

LegalTech Mastermind Day: Ötletbörze jogi digitalizációhoz

Szerző:

Kategóriák:

2022. márciusában ünnepli az InvestCEE LegalTech Consultancy elindításának 5. évfordulóját és tanácsadói csapatuk sajátos szakmai rendezvénnyel készült. A LegalTech Mastermind Day keretében egy egész napos virtuális szakmai “házibulira” invitálják a hazai és régiós közösséget, ahol többek között a demo maraton keretében 7 jogi technológiai platform is bemutatkozik.

A üzleti folyamatokhoz szükségszerűen kapcsolódó jogi szolgáltatások technológiával történő támogatása elengedhetetlen a digitális átállás sikeres megvalósításához.

A mai gyorsan változó üzleti környezetben, ahol kiemelt szerep jut az adatbázisoknak és az adatelemzésnek, a jogászok is különösen nagy nyomás alá kerültek: a jogi munkafolyamatok optimalizálása, hozzáadott értékének felmutatása technológia nélkül már nehezen megvalósítható. Okos iratszerkesztés, adatvezérelt jogi ügyvitel, digitális szerződéskezelés és jogi adat analitika – néhány kulcs téma az ötletbörze programjából, amelyet vállalati jogászoknak, ügyvédeknek, üzleti döntéshozóknak, IT vezetőknek és mindazoknak ajánljuk, akik digitális eszközökkel szeretnék emelni a jogi és üzleti munkafolyamatok szakmai színvonalát és hatékonyságát.

A LegalTech Mastermind Day március 24-én, közép-európai idő szerint 9 és 18 óra között kerül megrendezésre – a részvétel ingyenes, előzetes regisztrációhoz kötött. Az online eseményhez való csatlakozás linkjét (és a webináriumok utólag is hozzáférhető video anyagait) a regisztrált érdeklődők részére küldik meg a szervezők.

A LegalTech Mastermind Day programja

 • 9:00 – 14:00 >> Demo maraton: hét jogi technológiai platform bemutatkozása:
  • Xakia Technologies: adatvezérelt ügyvitel vállalati jogi osztályok számára
  • ClauseBase: dinamikus szövegszerkesztés, automatizált dokumentumkészítés
  • Dealsign: digitális szerződéskötés
  • Nalytics: okos jogi adatkeresés és adatelemzés
  • Matters.Cloud: digitális ügyvitel ügyvédi irodák számára
  • Zefort: adatközpontú szerződéskezelés
  • Contract Mill: szerződés tervezés és automatizálás
 • 15:00 – 16:00 >> Magyar nyelvű webinárium: az InvestCEE üzleti tanácsadói, Hofer Noémi és Drávai Gabriella beszélnek vállalati befektetési trendekről, technológiai megoldások bevezetésről és kapcsolódó HR stratégiákról vállalati, illetve ügyvédi irodai környezetben.
 • 16:00-17:00 >> Angol nyelvű webinárium: az InvestCEE jogi technológiai tanácsadói, Zbyszek Konieczny és Szabó Orsolya beszélnek a jogi munkafolyamatokat támogató okos megoldások bevezetéséről, a szükséges befektetések megtérülési (ROI) számításairól és az implementációval kapcsolatos kihívásokról, lehetőségekről.
 • 17:00-18:00 >> Kérdések és válaszok: beszélgetés az InvestCEE szakértőivel, tanácsadóival
A LegalTech Mastermind Day hivatalos oldala: ITT érhető el!
Címlapfotó forrása: stock.adobe.com by andrew_rybalko | Licenc: FinTech Group
Címkék:
blank