Mikro- és kisvállalkozások digitalizációját segíti a Mastercard

írta | 2020.04.20. | Digitális pénzügyek, Fintech szolgáltatások, Összes hír

A CRM startup, a vcita és a Mastercard Európában indítja el a Business Unusual nevű programot, mely egy olyan komplett tanulási és menedzsment megoldás, amellyel kifejezetten a mikro- és kisvállalkozások digitalizációját szeretnék segíteni.

A platform az adminisztrációs feladatok automatizálását egyetlen alkalmazás használatával teszi elérhetővé és több, a mindennapi működést támogató funkcióval rendelkezik:

  • Ügyfélkezelés,
  • Számlázás,
  • E-számlázás,
  • Online feladat ütemezés,
  • E-mail marketing,
  • Oktatási és tanulási platform.

A Mastercard saját, kiterjedt európai partnerhálózata számára teszi lehetővé, hogy a Business Unusual platformmal a hagyományos banki szolgáltatásokon felül is támogatni tudják a kisvállalkozói ügyfélkört.

A szolgáltatást a regisztrációtól számított 3 hónapig ingyenesen vehetik igénybe a kis- és mikrovállalkozások. A programot úgy alakították ki, hogy rövid – és hosszútávon is megoldást jelentsen a helyi vállalkozók és vállalkozások üzleti igényeire.

Business Unusual: tanulhatunk egymástól

A Business Unusual használatával a kisvállalkozók nemcsak gyakorlati tanácsokkal segíthetik egymást, de a sikereikről és kudarcaikról is beszámolhatnak

Ezek a források megmutatják, hogy a vállalkozók hogyan kezelhetik jól a most felmerült problémákat, hogyan vihetik át vállalkozásukat az online térbe, hogyan maradhatnak kapcsolatban az ügyfeleikkel, és hogyan tervezhetik meg a következő napjukat.   

„A fejlesztések során a két legértékesebb kapcsolatunkra támaszkodtunk – az elsőt a minket körülvevő vállalkozói közösség jelenti:

a vcita felhasználók tanácsokkal és egymás támogatásával segítenek társaiknak a mostani bizonytalan gazdasági helyzetben.

A második pedig a Mastercard csapata, akik hozzánk hasonlóan gondolkodnak és osztoznak abban a szilárd meggyőződésünkben, hogy ezzel az együttműködéssel segíthetünk a gazdaságaink gerincét adó vállalkozásoknak a felemelkedésben, szilárd alapot biztosítva a sikerhez”

– mondta Adi Engel, a vcita üzletfejlesztési vezetője.

A vcita-ról

 A Vcita célja, hogy segítse a vállalkozásokat abban, hogy versenyképessé váljanak a digitális gazdaságban, mindezt pedig az oktatás egy olyan egyedülálló kombinációjának biztosításával, egy dedikált üzleti menedzsment platformon keresztül, egyetlen alkalmazásban teszik elérhetővé.

A vcita felhőalapú megoldásai egyedülálló segítséget nyújtanak a vállalkozások irányításában, az olyan időigényes feladatok egyetlen kattintással történő műveletté alakításában, mint például az ütemezés, a fizetésgyűjtés, vagy a marketing kampányok kialakítása.

„A vcita-val együttműködve valódi segítséget nyújtunk a kisvállalkozások számára, mivel a Business Unusual segít számukra a digitális készségeket mindennapi működésük részévé tenni.

A kisvállalkozások nehézségeit a helyi gazdaságok is megérzik, ezért a Mastercard örömmel támogatja közösségeink ezen fontos pilléreit” – mondta Marcus O’Toole, a Mastercard Europe kisvállalati szegmenséért felelős alelnöke.

Címlapfotó forrása: pixabay.com

Itt követhetsz minket:

Tudósítás

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
A FinTechZone.hu kiadója a FinTech Group Kft.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI TÉRKÉP

“elektronikus fizetesi terkep
Betekintést adunk az elektronikus fizetési piac átalakulásába, az új fizetési megoldások világába.

HUNFINTECH 20/20

“HUNFINTECH FINTECH BOOK
A Magyar FinTech Book: A 20 legígéretesebb magyar fintech.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!

Azonnali Fizetési Megoldások

“simplepay azonnali fizetési kiadvanyok
Új lehetőségek az elektronikus fizetésben. Azonnali fizetési megoldások kereskedőknek, bankoknak, technikai aggregátoroknak.