FinTechShow-7.0

Mikro- és kisvállalkozások digitalizációját segíti a Mastercard

Szerző: | 2020. 04. 20. | Digitális pénzügyek, Fintech szolgáltatások, Összes hír

FinTechShow-7.0
BankTechShow | A jövő digitális bankja

A CRM startup, a vcita és a Mastercard Európában indítja el a Business Unusual nevű programot, mely egy olyan komplett tanulási és menedzsment megoldás, amellyel kifejezetten a mikro- és kisvállalkozások digitalizációját szeretnék segíteni.

A platform az adminisztrációs feladatok automatizálását egyetlen alkalmazás használatával teszi elérhetővé és több, a mindennapi működést támogató funkcióval rendelkezik:

  • Ügyfélkezelés,
  • Számlázás,
  • E-számlázás,
  • Online feladat ütemezés,
  • E-mail marketing,
  • Oktatási és tanulási platform.

A Mastercard saját, kiterjedt európai partnerhálózata számára teszi lehetővé, hogy a Business Unusual platformmal a hagyományos banki szolgáltatásokon felül is támogatni tudják a kisvállalkozói ügyfélkört.

A szolgáltatást a regisztrációtól számított 3 hónapig ingyenesen vehetik igénybe a kis- és mikrovállalkozások. A programot úgy alakították ki, hogy rövid – és hosszútávon is megoldást jelentsen a helyi vállalkozók és vállalkozások üzleti igényeire.

Business Unusual: tanulhatunk egymástól

A Business Unusual használatával a kisvállalkozók nemcsak gyakorlati tanácsokkal segíthetik egymást, de a sikereikről és kudarcaikról is beszámolhatnak

Ezek a források megmutatják, hogy a vállalkozók hogyan kezelhetik jól a most felmerült problémákat, hogyan vihetik át vállalkozásukat az online térbe, hogyan maradhatnak kapcsolatban az ügyfeleikkel, és hogyan tervezhetik meg a következő napjukat.   

„A fejlesztések során a két legértékesebb kapcsolatunkra támaszkodtunk – az elsőt a minket körülvevő vállalkozói közösség jelenti:

a vcita felhasználók tanácsokkal és egymás támogatásával segítenek társaiknak a mostani bizonytalan gazdasági helyzetben.

A második pedig a Mastercard csapata, akik hozzánk hasonlóan gondolkodnak és osztoznak abban a szilárd meggyőződésünkben, hogy ezzel az együttműködéssel segíthetünk a gazdaságaink gerincét adó vállalkozásoknak a felemelkedésben, szilárd alapot biztosítva a sikerhez”

– mondta Adi Engel, a vcita üzletfejlesztési vezetője.

A vcita-ról

 A Vcita célja, hogy segítse a vállalkozásokat abban, hogy versenyképessé váljanak a digitális gazdaságban, mindezt pedig az oktatás egy olyan egyedülálló kombinációjának biztosításával, egy dedikált üzleti menedzsment platformon keresztül, egyetlen alkalmazásban teszik elérhetővé.

A vcita felhőalapú megoldásai egyedülálló segítséget nyújtanak a vállalkozások irányításában, az olyan időigényes feladatok egyetlen kattintással történő műveletté alakításában, mint például az ütemezés, a fizetésgyűjtés, vagy a marketing kampányok kialakítása.

„A vcita-val együttműködve valódi segítséget nyújtunk a kisvállalkozások számára, mivel a Business Unusual segít számukra a digitális készségeket mindennapi működésük részévé tenni.

A kisvállalkozások nehézségeit a helyi gazdaságok is megérzik, ezért a Mastercard örömmel támogatja közösségeink ezen fontos pilléreit” – mondta Marcus O’Toole, a Mastercard Europe kisvállalati szegmenséért felelős alelnöke.

Címlapfotó forrása: pixabay.com

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow 1.0 | A jövő digital bankja

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

FINTECHSHOW 7.0

fintech fintechshow
Terítéken a legújabb fintech innovációk.

BANKTECHSHOW 1.0

banktech banktechshow
Megoldások a láthatatlan bankoláshoz.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!