HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH

Téma:

HOGYAN JUTUNK EL AZ API-TÓL A PIACTÉR ALAPÚ BANKOLÁSIG?
Ismét eljött a Fintech Akadémia ideje! Idén három alkalommal az adatvezérelt bankolás rejtelmeibe avatjuk be az érdeklődőket. Miért pont ebbe? Mert úgy gondoljuk, ez lesz az alapja a jövő digitális bankolásának! És ezt nem csak mi gondoljuk így, hanem egyre többen az innovatív bankok, a fintech startupok, a technológia orientált unicornisok sorából is. Mert most már minden az ADAT körül forog!

Az első alkalommal a Starling Bank és az Open Bank Working Group felsővezetői is csatlakoznak hozzánk az éteren keresztül és megosztják velünk a nyílt bankolással kapcsolatos nemzetközi tapasztalataikat.

A Starling Bank, Európa egyik legígéretesebb “fintech bankja” elsőként nyitotta meg API hozzáféréseit, majd vágott bele a piactér alapú bankolásba. Ám mielőtt elmerülnénk a részletekben, előtte az Open Bank Working Group társelnöke segít nekünk megérteni, miért és hogyan bolygatja fel a nyílt API a hagyományos pénzügyi szektort, illetve miért lesz ez jó a bankoknak és a (fintech) startupoknak.

Emellett megnézzük a legjobb hazai gyakorlatokat is. Megtudhatjuk, a FintechBlocks, Magyarország első API aggregátora hogyan kapcsolja össze a bankokat a startupokkal, továbbá bepillanthatunk az  első hazai banki API sandboxba is az MKB “túravezetésében”.

ELSŐ ALKALOM: 2017.11.14.
ÉRDEKEL A FINTECH AKADÉMIA 2.0
PROGRAM
17:00 – KAPUNYITÁS
17:30 – START
17:40 – 18:00

@webcast

Open Future

dr. Louise Beaumont

Open Bank Working Group

18:00 – 18:20

API aggregátor

Gémes Tamás

FintechBlocks

18:20 – 18:40

@webcast

Fintech Bank

Megan Caywood

Starling Bank

18:40 – 19:00
 

MKB API hozzáférések

Koczka Dániel

MKB Bank

ÉRDEKEL A FINTECH AKADÉMIA 2.0
HÁZIGAZDÁK
Hetenyi Mark Fintech Akademia 2.0
Hetényi Márk
MKB Bank
Vezérigazgató-helyettes
Pereczes Janos Fintech Akademia
Pereczes János
MKB Fintechlab
Ügyvezető igazgató
HELYSZÍN
EXTRA Budapest
H-1072 Budapest, Klauzál utca 15.
ÉRDEKEL A FINTECH AKADÉMIA 2.0

A program- és helyszínváltozás jogát a szervezők fenntartják!

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH
HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

LEMÁK GÁBOR

A Szabadidő Központban (a KÖZGÁZ-on) végzett, a Duna bal partján. Kimaradt a bölcsi és a multikulti szocializáció az életéből, így lettek eretnek gondolatai. Néha kiengedik a zártosztályról, de már egyre ritkábban. A gumiszobából pattantak ki a FinTechZone, a FinTech Akadémia, a FinTech Verseny, a HUNFINTECH25 és a FinTechShow ötletek, amiket sajnos továbbiak is követnek majd. #fintechterapia #gumiszoba

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!