2019.11.04.

November végén jön a kilencedik HWSW digitális termékfejlesztési konferencia

Szerző:

Kötelező program azoknak, akik pénzügyi technológiákkal foglalkoznak és szeretnék feltérképezni a legújabb technológiai trendeket, meghallgatni a legfrissebb szakértői tapasztalatokat. November 27-28-án immár kilencedik alkalommal rendezi meg a HWSW az éves digitális termékfejlesztési konferenciáját, a HWSW mobile-t.

A HWSW mobile a hazai szakma legnagyobb fóruma, amely az elmúlt években telt házzal futott, közel 900 szakmabeli részvételével.

Forrás: HWSW mobile 2018

2 nap 90 előadó a HWSW mobile konferencián

A konferencia két napján 90 előadó áll majd színpadra, köztük nemzetközi vendégelőadók.

Az első napon hagyományos konferenciaelőadásokra lehet számítani, amelyek a digitális termékfejlesztési folyamat minden területét lefedik, így a klasszikus témák (mint a fejlesztés, a UX, az analitika, az IoT és a fintech) mellett ismét önálló szekciót kap az alkalmazott AI, újdonságként pedig az agilitás, a csapat, az együttműködések és a módszertanok témaköre is kiemelt figyelmet élvez majd.

A folytatásban workshopokkal készülnek a szervezők, a második napon tíz, egyenként háromórás, gyakorlat-orientált előadással segítenek elmélyülni változatos témákban: többek között az iOS-es machine learning, a Flutter, a Python, a DevSecOps, a JAMStack és a Service Mesh is terítékre kerül.

Forrás: HWSW mobile 2018

Előadások a FinTechZone ajánlásával

A FinTechZone évek óta aktív résztvevője a HWSW mobile-nak és mindig megtaláljuk azokat az előadásokat, amelyek hasznosak lehetnek az üzleti oldalról érkező bankosoknak, pénzügyi szakembereknek is. Az idei évi konferencián az alábbi előadásokat biztosan megnézzük majd:

  • 11:00-11:20 „Amit senki sem mond el egy AI-projektről” – Gulyás Máté, Datapao
  • 11:20-11:40 „Huawei Mobile Services: the third front of mobile ecosystems” – Andreas Zimmer, Huawei
  • 11:40-12:00 „Think beyond recommendations” – Pierre Lupi Chen, Aliz Technologies
  • 12:20.12:40 „UX, mint üzleti szemlélet” – Pollák András, Drukka Startup Studio
  • 14.00-14.20 „Platformkannibalizáció: Desktoptól a natív appig” – Verebély Melinda, ingatlan.com

Regisztráció

A HWSW mobile! részletes programját a rendezvény hivatalos weboldalán lehet megtekinteni, és ugyanitt lehet regisztrálni is az eseményre.

Címkék: