November végén jön a kilencedik HWSW digitális termékfejlesztési konferencia

írta | 2019.11.04. | Események, Összes hír

kh webinarium

Kötelező program azoknak, akik pénzügyi technológiákkal foglalkoznak és szeretnék feltérképezni a legújabb technológiai trendeket, meghallgatni a legfrissebb szakértői tapasztalatokat. November 27-28-án immár kilencedik alkalommal rendezi meg a HWSW az éves digitális termékfejlesztési konferenciáját, a HWSW mobile-t.

A HWSW mobile a hazai szakma legnagyobb fóruma, amely az elmúlt években telt házzal futott, közel 900 szakmabeli részvételével.

Forrás: HWSW mobile 2018

2 nap 90 előadó a HWSW mobile konferencián

A konferencia két napján 90 előadó áll majd színpadra, köztük nemzetközi vendégelőadók.

Az első napon hagyományos konferenciaelőadásokra lehet számítani, amelyek a digitális termékfejlesztési folyamat minden területét lefedik, így a klasszikus témák (mint a fejlesztés, a UX, az analitika, az IoT és a fintech) mellett ismét önálló szekciót kap az alkalmazott AI, újdonságként pedig az agilitás, a csapat, az együttműködések és a módszertanok témaköre is kiemelt figyelmet élvez majd.

A folytatásban workshopokkal készülnek a szervezők, a második napon tíz, egyenként háromórás, gyakorlat-orientált előadással segítenek elmélyülni változatos témákban: többek között az iOS-es machine learning, a Flutter, a Python, a DevSecOps, a JAMStack és a Service Mesh is terítékre kerül.

Forrás: HWSW mobile 2018

Előadások a FinTechZone ajánlásával

A FinTechZone évek óta aktív résztvevője a HWSW mobile-nak és mindig megtaláljuk azokat az előadásokat, amelyek hasznosak lehetnek az üzleti oldalról érkező bankosoknak, pénzügyi szakembereknek is. Az idei évi konferencián az alábbi előadásokat biztosan megnézzük majd:

  • 11:00-11:20 „Amit senki sem mond el egy AI-projektről” – Gulyás Máté, Datapao
  • 11:20-11:40 „Huawei Mobile Services: the third front of mobile ecosystems” – Andreas Zimmer, Huawei
  • 11:40-12:00 „Think beyond recommendations” – Pierre Lupi Chen, Aliz Technologies
  • 12:20.12:40 „UX, mint üzleti szemlélet” – Pollák András, Drukka Startup Studio
  • 14.00-14.20 „Platformkannibalizáció: Desktoptól a natív appig” – Verebély Melinda, ingatlan.com

Regisztráció

A HWSW mobile! részletes programját a rendezvény hivatalos weboldalán lehet megtekinteni, és ugyanitt lehet regisztrálni is az eseményre.

kh webinarium

kh webinarium

Itt követhetsz minket:

Tudósítás

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
A FinTechZone.hu kiadója a FinTech Group Kft.

WEBINÁRIUM

KH webinarium
Mit hoz a jövő? Hogyan alakítják át az újabb és újabb innovációk a pénzügyeinket, a munka világát, a környezetünket vagy akár a táplálkozásunkat?

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI TÉRKÉP

“elektronikus fizetesi terkep
Betekintést adunk az elektronikus fizetési piac átalakulásába, az új fizetési megoldások világába.

HUNFINTECH 20/20

“HUNFINTECH FINTECH BOOK
A Magyar FinTech Book: A 20 legígéretesebb magyar fintech.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!

Azonnali Fizetési Megoldások

“simplepay azonnali fizetési kiadvanyok
Új lehetőségek az elektronikus fizetésben. Azonnali fizetési megoldások kereskedőknek, bankoknak, technikai aggregátoroknak.