2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2017.08.08.

Számlanyitás online 1500 km-re Magyarországtól

Szerző:

Kategóriák:

Számlanyitás online a tengerpartról, pénteken 17.00 után, a banki nyitvatartási időn túl? Már ez is lehetséges! Leteszteltük, így nyithatsz számlát online!

 

Pár hasznos útravaló az online számlanyitáshoz

Pár napja számolt be Dóra az online számlanyitásos élményéről kendőzetlen formában. Mi sem voltunk rest, telefont ragadtunk és meztelen igazságában rögzítettük a teljes folyamatot. Íme pár hasznos tipp, ha az MKB-nál nyitnál számlát online:

  • Mobilinternet: A telefonon keresztül osztottuk meg a mobilinternetet. Nem esett szét a kapcsolat, a videó-azonosítás is rendben ment. Bátran nekivághatsz mobilnetről (azért valószínűleg nem árt, ha szélessávon kapod a mannát).
  • Böngésző: Safari alól indultunk, végül a Google Chrome-ban kötöttünk ki. Ha nem akarsz úgy járni, mint mi, akkor felejtsd el – egyelőre – a Safarit.
  • Számlacsomagok: Nem baj, ha a nekifutás előtt tájékozódsz a számlacsomagokról. A videóchat folyamata kb. 8 percet vesz igénybe. A többi folyamat azon múlik, tudod-e, milyen számlacsomagot szeretnél, illetve milyen gyorsan gépeled be a személyes adataidat.
  • Okmányok: Legyen nálad a személyi igazolványod, a lakcímkártyád és az adókártyád is (ha szeretnél a promócióban részt venni)!
  • Heuréka: A videó-azonosítás után 69 percen belül megkaptuk az e-mail-t a bankszámlánk megnyitásáról, illetve sms-ben megérkeztek a belépési kódok (netbank, telebank). 120 percet ígérnek, így azon belül Neked is megnyitják a számlát (hacsak nem akadsz fenn a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozás elleni ellenőrzésen).

Címkék:
blank