Számlanyitás online 1500 km-re Magyarországtól

írta | 2017.08.08. | Digitális pénzügyek, Hazai digitális bankolás, Összes hír

Számlanyitás online a tengerpartról, pénteken 17.00 után, a banki nyitvatartási időn túl? Már ez is lehetséges! Leteszteltük, így nyithatsz számlát online!

 

Pár hasznos útravaló az online számlanyitáshoz

Pár napja számolt be Dóra az online számlanyitásos élményéről kendőzetlen formában. Mi sem voltunk rest, telefont ragadtunk és meztelen igazságában rögzítettük a teljes folyamatot. Íme pár hasznos tipp, ha az MKB-nál nyitnál számlát online:

  • Mobilinternet: A telefonon keresztül osztottuk meg a mobilinternetet. Nem esett szét a kapcsolat, a videó-azonosítás is rendben ment. Bátran nekivághatsz mobilnetről (azért valószínűleg nem árt, ha szélessávon kapod a mannát).
  • Böngésző: Safari alól indultunk, végül a Google Chrome-ban kötöttünk ki. Ha nem akarsz úgy járni, mint mi, akkor felejtsd el – egyelőre – a Safarit.
  • Számlacsomagok: Nem baj, ha a nekifutás előtt tájékozódsz a számlacsomagokról. A videóchat folyamata kb. 8 percet vesz igénybe. A többi folyamat azon múlik, tudod-e, milyen számlacsomagot szeretnél, illetve milyen gyorsan gépeled be a személyes adataidat.
  • Okmányok: Legyen nálad a személyi igazolványod, a lakcímkártyád és az adókártyád is (ha szeretnél a promócióban részt venni)!
  • Heuréka: A videó-azonosítás után 69 percen belül megkaptuk az e-mail-t a bankszámlánk megnyitásáról, illetve sms-ben megérkeztek a belépési kódok (netbank, telebank). 120 percet ígérnek, így azon belül Neked is megnyitják a számlát (hacsak nem akadsz fenn a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozás elleni ellenőrzésen).

Itt követhetsz minket:

LEMÁK GÁBOR

LEMÁK GÁBOR

A Szabadidő Központban (a KÖZGÁZ-on) végzett, a Duna bal partján. Kimaradt a bölcsi és a multikulti szocializáció az életéből, így lettek eretnek gondolatai. Néha kiengedik a zártosztályról, de már egyre ritkábban. A gumiszobából pattantak ki a FinTechZone, a FinTech Akadémia, a FinTech Verseny, a HUNFINTECH25 és a FinTechShow ötletek, amiket sajnos továbbiak is követnek majd. #fintechterapia #gumiszoba
A FinTechZone.hu kiadója a FinTech Group Kft.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI TÉRKÉP

“elektronikus fizetesi terkep
Betekintést adunk az elektronikus fizetési piac átalakulásába, az új fizetési megoldások világába.

HUNFINTECH 20/20

“HUNFINTECH FINTECH BOOK
A Magyar FinTech Book: A 20 legígéretesebb magyar fintech.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!

Azonnali Fizetési Megoldások

“simplepay azonnali fizetési kiadvanyok
Új lehetőségek az elektronikus fizetésben. Azonnali fizetési megoldások kereskedőknek, bankoknak, technikai aggregátoroknak.