FinTechShow-7.0

Számlanyitás online 1500 km-re Magyarországtól

Szerző: | 2017. 08. 08. | Digitális pénzügyek, Hazai digitális bankolás, Összes hír

FinTechShow-7.0
BankTechShow | A jövő digitális bankja

Számlanyitás online a tengerpartról, pénteken 17.00 után, a banki nyitvatartási időn túl? Már ez is lehetséges! Leteszteltük, így nyithatsz számlát online!

 

Pár hasznos útravaló az online számlanyitáshoz

Pár napja számolt be Dóra az online számlanyitásos élményéről kendőzetlen formában. Mi sem voltunk rest, telefont ragadtunk és meztelen igazságában rögzítettük a teljes folyamatot. Íme pár hasznos tipp, ha az MKB-nál nyitnál számlát online:

  • Mobilinternet: A telefonon keresztül osztottuk meg a mobilinternetet. Nem esett szét a kapcsolat, a videó-azonosítás is rendben ment. Bátran nekivághatsz mobilnetről (azért valószínűleg nem árt, ha szélessávon kapod a mannát).
  • Böngésző: Safari alól indultunk, végül a Google Chrome-ban kötöttünk ki. Ha nem akarsz úgy járni, mint mi, akkor felejtsd el – egyelőre – a Safarit.
  • Számlacsomagok: Nem baj, ha a nekifutás előtt tájékozódsz a számlacsomagokról. A videóchat folyamata kb. 8 percet vesz igénybe. A többi folyamat azon múlik, tudod-e, milyen számlacsomagot szeretnél, illetve milyen gyorsan gépeled be a személyes adataidat.
  • Okmányok: Legyen nálad a személyi igazolványod, a lakcímkártyád és az adókártyád is (ha szeretnél a promócióban részt venni)!
  • Heuréka: A videó-azonosítás után 69 percen belül megkaptuk az e-mail-t a bankszámlánk megnyitásáról, illetve sms-ben megérkeztek a belépési kódok (netbank, telebank). 120 percet ígérnek, így azon belül Neked is megnyitják a számlát (hacsak nem akadsz fenn a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozás elleni ellenőrzésen).

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow 1.0 | A jövő digital bankja

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

LEMÁK GÁBOR

A Szabadidő Központban (a KÖZGÁZ-on) végzett, a Duna bal partján. Kimaradt a bölcsi és a multikulti szocializáció az életéből, így lettek eretnek gondolatai. Néha kiengedik a zártosztályról, de már egyre ritkábban. A gumiszobából pattantak ki a FinTechZone, a FinTech Akadémia, a FinTech Verseny, a HUNFINTECH25 és a FinTechShow ötletek, amiket sajnos továbbiak is követnek majd. #fintechterapia #gumiszoba

FINTECHSHOW 7.0

fintech fintechshow
Terítéken a legújabb fintech innovációk.

BANKTECHSHOW 1.0

banktech banktechshow
Megoldások a láthatatlan bankoláshoz.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!