2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2023.11.16.

Trónfosztó devizakártyával rukkolt elő a Gránit Bank

Szerző:

Kategóriák:

A piacon legkedvezőbb árazással vezette be azonnali devizaváltási szolgáltatását mobilbanki applikációjában a Gránit Bank. Az új szolgáltatást az app-ban azonnal igényelhető és használható EUR és USD alapú devizakártya egészíti ki.

Az új funkció bevezetéséhez kapcsolódva a mobilapplikációban a bankban már forintszámlával rendelkező ügyfelek három kattintással, az új ügyfelek pedig a forintszámla nyitással együtt egy szelfivel, vagy Videóbankon keresztül is kényelmesen nyithatnak devizaszámlát. A bank deviza értékajánlatát kedvező devizautalási díjak és a versenytársakhoz képest vonzó devizabetét-kamatok teszik teljes körűvé.

Újabb innovatív funkciókkal bővült a Gránit Bank mobilalkalmazása, amelyben mától díjak és egyéb költségek nélkül kiemelten kedvező devizapiaci középárfolyamon lehet napközben (munkanapokon 9 és 17 óra között) devizát váltani EUR, USD, CHF és GBP devizanemű bankszámlákon.

A váltáshoz magas ügyfélélményt nyújtó, látványos grafikonokon követhető a devizák árfolyamának napi és múltbéli alakulása, az appba épített kalkulátor pedig azonnal megmutatja a váltás utáni összeget.

A Bank által jegyzett és 5 percenként frissített kedvezményes devizapiaci középárfolyamon havi 550 ezer forintig lehet munkaidőben devizát váltani, ami kiemelkedő ajánlatnak számít nemcsak a hazai piacon, de külföldi fintech-ek ajánlatához képest is.

Munkaidőn kívüli és a limitösszegen túli devizaváltáskor a Bank az aktuális – a piaci ajánlatokhoz képest ugyancsak kedvező – számlakonverziós árfolyamon vált, szintén díjmentesen.

Fotó forrása: Gránit Bank

A devizaváltáshoz – akcióban – év végéig díjmentes EUR és USD számla nyitható, amelyet a banknál már forintszámlával rendelkező ügyfelek az applikációban három kattintással megtehetnek, és azonnal használhatnak is.

Az új ügyfelek pedig a forintszámlával együtt nyithatnak devizaszámlát a Bank mobilalkalmazásában egy szelfivel, vagy Videóbankon keresztül. Az EUR és USD számla mellé digitálisan elérhető, azonnal használható, és az első évben díjmentes devizakártya is igényelhető néhány kattintással.

„Több élethelyzet is indokolta az új termék bevezetését. Egyrészt jön a téli külföldi utak szezonja, de emellett a Black Friday időszakban a (külföldi) webshopokban történő fizetési tranzakciók száma is ugrásszerűen nőni fog. Így azzal számolunk, hogy a kedvezményes középárfolyamon való devizaváltás a lakosság széles köre számára lesz vonzó megoldás.

Az innovatív devizaszolgáltatásunkat kedvező értékajánlattal tettük teljessé, amely az app-ban való azonnali díjmentes devizaváltás és a digitálisan igényelhető és azonnal használható EUR és USD alapú devizakártyák mellett, vonzó devizabetéti kamatokat és csökkentett devizautalási díjakat is tartalmaz.”

Jendrolovics Péter

a Gránit Bank vezérigazgató-helyettese, a Lakossági Divízió vezetője

Az App Store-ba belépve már mindenki számára elérhető az új alkalmazásverzió, az androidos eszközök esetében pedig fokozatosan frissül az új funkciókat tartalmazó verzióra.

[Gránit Bank sajtóközlemény]

Címkék: