Urbán Anikó, a technológia és innováció iránt szenvedélyes újságíró csatlakozik a FinTechZone-hoz

Szerző: | 2024. 02. 01. | FinTechCorner, Összes hír

BankTechShow | A jövő digitális bankja

Urbán Anikó szerkesztő újságíróként csatlakozik a FinTechZone csapatához.

Rendszeres olvasóink már biztosan találkoztak Anikó írásaival a FinTechZone oldalán. Lendületes és olvasmányos cikkei hónapok óta új színt hoztak az oldalunkon.

A jövőben szerkesztő újságíróként tovább erősíti a FinTechZone tartalmi fejlesztését, de eseményeinken partnereink is személyesen találkozhatnak majd vele.

Anikó önmagát valódi bölcsészként definiálja, mégis humán beállítottsága ellenére nagyon nyitott a technológiai újításokra.

,,Kíváncsiságom a társadalomtudományi karról az informatikai konferenciák első sorába sodort. Itt értettem meg, hogy a digitalizáció, a technológiai újítások és az etikai vonatkozások tényleg mindenkire hatással vannak és izgalmas híd-szerep tölthető be a felhasználók és a fejlesztők között.”

A pénzügyi szektor digitalizációjának témaköre még pályája elején beszippantotta, amikor is egy számlavezető rendszer bevezetését koordináló projektben dolgozott.

Szerkesztőként Anikó már korábban is vállalt nagyívű feladatot, hisz a Computerworld néven ismert (szerk.: ma már ComputerTrends) print lap tartalomigazgatójaként az informatikai szektor is szélesebb körben megismerhette nevét.

Címlapfotón Urbán Anikó, a FinTechZone szerkesztő újságírója 

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
“A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

blank

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

KÖVETKEZŐ ESEMÉNY

PAYTECHSHOW 5.0

KEDVEZMÉNYES JEGYÁR:
02.29-IG

FinTechShow-7.0

Terítéken a legújabb elektronikus fizetési trendek, megoldások, iránymutatások

2024. április 16.

Budapest Kongresszusi Központ

TOVÁBBI ESEMÉNYEINK

FINTECHSHOW 8.0: Minden, ami fintech | 2024.10.15.

BANKTECHSHOW 2.0: Megoldások a jövő digitális bankjához | 2024.11.26.