2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024.03.21.

Az összes előfizetés egy helyen! Előfizetés-kezelő funkcióval bővülhetnek a mobilbanki alkalmazások

Szerző:

Kategóriák:

A Mastercard olyan új megoldással állt elő, amely egyszerűbbé teheti az előfizetések kezelését. Ez a nyílt bankoláson alapuló eszköz könnyen integrálható bármely banki alkalmazásba, így gyorsan vonzóvá válhat a pénzintézetek körében.

A Smart Subscriptions szolgáltatás egy helyre gyűjti össze és jeleníti meg az ügyfelek minden előfizetését, így könnyen képet kaphatnak arról, hány szolgáltatásra költenek pontosan. A nyílt banki hátterű előfizetés-kezelő megoldást a pénzintézetek könnyedén integrálhatják webes és mobilos alkalmazásaikba.

A szolgáltatás igazi felhasználóbarát élményt nyújt, hisz nemcsak alapvető felügyeleti funkciókat kínál, hanem egyedülálló költéselemzést, kategorizálást és személyre szabott ajánlatokat is. A bankok sem járnak rosszul az új előfizetés-kezelő megoldással; növelhetik az ügyfeleik elköteleződését és csökkenthetik a visszatérítések számát.

Ügyféligényekre szabott innováció

A Mastercard megoldása valódi fogyasztói igényekre reagálva született.

A fizetéstechnológiai cég kutatása szerint az ügyfelek 73%-a szívesen használna olyan eszközt, amely segít azonosítani és nyomon követni előfizetéseiket, valamint az előfizetések lemondását és megújításait is egy felületen kezeli.

A Smart Subscriptions egyesíti a kényelmet, a pénzügyi kontrollt és egyedi lehetőséget kínál a pénzintézetek és a fogyasztók számára is.

,,Függetlenül attól, hogy hányféle szolgáltatásért fizetünk, elvárhatjuk, hogy kezelésük könnyű és zökkenőmentes legyen. A Smart Subscriptions pontosan ezt a célt szolgálja, elősegítve a fogyasztók és bankjaik közötti gördülékeny kommunikációt és interakciót. Ennek a funkciónak a sikere növelheti az ügyfélhűséget is.”

– nyilatkozta Raj Seshadri, a Mastercard Data & Services részlegének elnöke.

A szolgáltatás jelenleg az Egyesült Államokban érhető el, de várhatóan még ebben az évben további piacokra is megérkezik.

[Forrás: Mastercard] | Címlapfotó: stock.adobe.com | Licenc: FinTech Group Kft.

Címkék:
blank