2024.03.20.

Revolut: Összecsomagoltuk a leghasznosabb dolgokat egy iPad alkalmazásba a vendéglátóhelyek számára

Szerző:

A Revolut bemutatta új, értékesítéstámogató iPad alkalmazását, a Revolut POS-t, amellyel egyszerűsítenék a vendéglátóhelyek működtetését. „A kis butikoktól a nagy étteremláncokig, a Revolut POS digitalizálja és racionalizálja az operatív feladatokat, javítja a vásárlói élményt, és soha nem látott módon ösztönzi a növekedést” – osztotta meg a társaság az oldalán.

A legújabb fizetési trendek, fizetési megoldások, szabályozói iránymutatások és piaci várakozások kerülnek górcső alá 2024. április 16-án az ötödik PayTechShow-n. Kiemelt témák között az azonnali fizetés 2.0, a bankszámla alapú (A2A) fizetési megoldások, az új digitális tárcák és a digitális euró is.

További részletek itt: PayTechShow 5.0

“A Revolut POS felhasználóbarát felülete és robusztus funkciói racionalizálják a vállalkozások üzletmenetét, míg alacsony tranzakciós díjaink és 24 órás elszámolásunk biztosítja a pénzhez való gyors hozzáférést. Alig várjuk, hogy egyre több üzlet és étterem bővítse üzleti tevékenységét a Revolut megoldásaival”

Alex Eguileor, a Revolut kereskedői akvizícióért felelős vezérigazgatója.

A Revolut POS alkalmazás kezeli a rendelésfelvételt, az asztalfoglalásokat és a Revolut Reader kártyaolvasóval összekövetve az érintéses fizetéseket is. Az alkalmazás képes egyszerre több helyszín üzletmenetét is kezelni és egyetlen felületen megjeleníteni.

A Revolut Business számlán keresztül pedig az üzleti jelentéseket, az értékesítési trendeket, a készletinformációkat is elérhetik a vendéglátóhelyek.

“A Revolut POS egy olyan alkalmazás, amely leegyszerűsíti az üzleten belüli és az éttermi műveletek kezelését függetlenül a helyszínek számától. Lehetővé tesszük a vállalkozók számára, hogy a saját növekedésükre koncentrálhassanak a mindennapi működtetés kihívásai helyett”

Jesus Romo, a Revolut személyes fizetésekért felelős vezérigazgatója.

Revolut Reader kártyaolvasó már Magyarországon is

A napokban jelentette be a Revolut, hogy Magyarországon is elérhetővé teszi a kereskedők számára pehelykönnyű kártyaolvasóját, a Revolut Readert, amellyel bárhol, bármikor fogadhatnak fizetéseket. Akár egész napos használatra is alkalmas és olyan okos funkciókkal rendelkezik, mint a termékkatalógus létrehozása, vagy a „borravaló hozzáadása”.

A Revolut Business számla pedig lehetővé teszi, hogy az ügyfelek egy helyen fogadjanak fizetéseket, valamint elszámolják és tárolják a bejövő pénzösszegeket.

A Revolut Reader a benne integrált SDK-megoldásnak és API-nak köszönhetőn összekapcsolható a vállalkozás által már használt, egyéb POS-rendszerekkel, illetve a Revolut saját POS megoldásával (szerk. a Revolut POS Magyarországon még nem érhető el. Egyelőre csak az Egyesült Királyságban).

A belföldi kártyák esetében 10 forint + 0,8% tranzakciónkénti díjat számol fel a Revolut, a készülék egyszeri költsége pedig 17 900 forinttól kezdődik, de a nagy volumennel rendelkező vállalkozások esetében személyre szabott díjszabást alkalmaznak.

[Forrás: Revolut] | Címlapfotó: stock.adobe.com alapján FinTechZone szerkesztése | Licenc: FinTech Group Kft.

Címkék: