2024. október 15.
FinTechShow
Terítéken a legújabb digitális pénzügyi szolgáltatások és megoldások

EARLY BIRD JEGYEK    2024. ÁPRILIS 30-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow
Megoldások a jövő digitális bankjához

EARLY BIRD JEGYEK    2024. ÁPRILIS 30-IG! 

2021.06.16.

Elektronikus fizetés, Pénztárgép és Számlázás egyben a CMO-tól! ALL In! [x]

Szerző:

Kategóriák:

A CMO-nál azt gondoljuk, hogy mindenki, aki a kereskedelemben és a szolgáltatásokban tevékenykedik szeretné megkönnyíteni az életét, és valahogy több pénzt benntartani a cégében és több időt fordítani másra. Ez általában fordítottan arányos, de most néhány okos technológiai újításnak köszönhetően megváltozhat. Összevont fiskális és fizetési megoldásokkal igyekszünk a digitális pénztárcák terjedését elősegíteni miközben valós előnyöket adunk a vállalkozásoknak.

A 2021. január 1-jén hatályba lépett jogszabály szerint minden online pénztárgépet használó vállalkozásnak biztosítania kell az elektronikus fizetés lehetőségét. A CMO erre a lehetőségre reagál mind az alkalmazott technológiákkal, mind szolgáltatásaival. Hasznos és jól működő újításokkal rukkoltunk elő, melyeket már piacra is állítottunk és élesben működnek.

Megérkeztünk! Minden vállalkozás részére havi néhány ezer forintért tudjuk biztosítani a törvénynek megfelelő legegyszerűbb megoldásokat. Egy cégtől egy helyen mindent el tud intézni a vállalkozó pénzt és időt megspórolva, ráadásul a piaci ár alatt! A megtakarított pénzt és időt pedig a vállalkozása fejlesztésére fordíthatja.

Szerettünk volna valami valóban egyszerű megoldással szolgálni a vállalkozásoknak, ahol egy eszközzel oldhatnak meg számos funkciót, egy szolgáltatónál. Létrehoztuk az A920-as terminált CMO applikációval.

Így elérhetővé vált a bankkártyás és a QR kódos fizetés egy eszközön belül!

Ugyanezen az okos terminálon a CMO ingyenes applikációjával számlázhatunk is, ami teljes mértékben NAV álló és közvetlen NAV kapcsolattal rendelkezik, valamint a számlát is ki tudjuk nyomtatni, ha szükséges.

A CMO A920-as terminálra telepített applikációja azért forradalmi, mert egy platformon képes kezelni a bankkártyás, QR kódos fizetéseket miközben nem kell külön számlázó programot sem használnunk, mert a CMO applikáción belül ezt is biztosítjuk! A készülék természetesen akkumulátorról is üzemel, így könnyen mozoghatunk a tevékenységünk helyszínei között vele.

varkonyi-gabor-cmo
Várkonyi Gábor, CMO24 Zrt., vezérigazgató

Úgy gondoltuk, hogy három csomagajánlatot készítünk, melyek különböző fizetési rendszereket tartalmaznak a vállalkozók fizettetési szokásaihoz és pénztárcájukhoz igazítva.

All-in csomag: pénztárgép, A920 –as bankkártya terminál, QR kódos fizetési lehetőség és számlázás egyben!

Minden innováció egy helyen! Ebben a csomagban található egy CashBox vagy Fiscat pénztárgép, mely minden igényt kielégítő kereskedelmi teljesítménnyel bír, okos és könnyen kezelhető.

A csomagban megtalálhatod még az A920 okos terminált is, melyen a CMO applikációja biztosítja a széleskörű elektronikus fizetési és számlázási lehetőséget! Elfogadja a SZÉP kártyát, az Egészségkártyákat, valamint Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákat.

Ugyanebben a csomagban található a CMO QR kódos fizetési megoldása, mely már önmagában is elég lehet a kereskedők számára az elektronikus fizetés biztosításának teljesítésére. További piaci előnye és reményeink szerint terjedésének egyik fő mozgatórugója, hogy a kereskedők akár 50% tranzakciós díjat is spórolhatnak rajta. A fizetések 5 másodpercen belül megérkeznek a vállalkozó bankszámlájára.

Továbbá jár még a csomaghoz a CMO számlázó, mely egyszerűen kezelhető és korlátlan mennyiségű számla kiállítását lehetővé tevő Partnertörzzsel és Cikktörzzsel rendelkező program. Garantáltan NAV-álló, a kiállított számlákat azonnal, automatikusan továbbítjuk a NAV rendszerébe.

Már a Free csomagban is elérhetőek az alap statisztikák, azaz lekérhetőek az egy időszakon belül kiállított számlák, és szűrni is lehet a kiegyenlítetlen számláidra. A csomag egyedülálló lehetősége, hogy a számlázót hamarosan összekapcsoljuk a pénztárgéppel is és akár távolról is követhető lesz majd annak napi forgalma, vagy ha cikktörzset is kezelne a pénztárgépen, akkor a pillanatnyi fogyást és raktárkészletet is elérheti a kereskedő!

allincsomag CMO elektronikus fizetes

All-in csomag: pénztárgép, bankkártya terminál, QR kódos fizetés és számlázás egyben

A COOL tradicionális csomag: Pénztárgép, Q92 terminál és számlázás

Egy egyszerűbb megoldást kínálunk a magyar vállalkozásoknak. A korábban említett pénztárgép mellé a Q92, 4G adat átvitelű terminált párosítottuk! A terminál természetesen akkumulátoros módban is működik, és összekapcsolható a kereskedő saját, meglevő bankszámlájával!

Számos bankkártyát elfogad: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, Vpay, American Express, (Magyarországon kizárólagos joggal) JCB, Union Pay, valamint SZÉP kártyát és egészségpénztári kártyákat is. További extrának szántuk, hogy a Q92-es terminálnak nincsen telepítési díja! A számlázó természetesen a csomag részét képezi, hogy a CMO-t használó vállalkozás teljes értékű fiskális és payment rendszerrel üzemelhessen.

cool csomag CMO elektronikus fizetes

COOL tradicionális csomag: pénztárgép, bankkárya terminál és számlázás egyben

SMART – az okos CMO csomag: Pénztárgép, QR kódos fizetés, bankkártya elfogadás és számlázás saját mobilon!

A SMART olyan szolgáltatáscsomag, amely nemcsak a pénztárgépet és egy QR kódos fizetési megoldást biztosít a kereskedő számára, hanem egy olyan forradalmian új technológiát is elérhetővé teszünk, ami a meglevő mobil telefonból majdnem teljes értékű bankkártya-terminált varázsol. Így gyakorlatilag külön erre a célra fenntartott eszköz nélkül válhat bármelyik szolgáltató vagy kereskedő, bankkártya-elfogadó hellyé.

Továbbá díjmentesen az előfizető rendelkezésére bocsátjuk a CMO számlázót is, amit tetszés szerint lehet használni mobilon vagy asztali gépen. Az előfizetés 36 hónap hűségidővel jön létre, havidíjas fizetési konstrukcióval.

smartcsomagok cmo elektronikus fizetes

SMART csomag: pénztárgép, valamint bankkárya elfogadás (softPOS), QR kódos fizetés és számlázás mobilon

A címek linkjein több információt is megtudhat a csomagokról és a benne foglalt szolgáltatásokról. A CMO biztos benne, hogy sikerrel tudják majd használni a magyar vállalkozások az összevont technológiáinkat pénzügyeik intézésének leegyszerűsítésére. Mi biztosan azon leszünk, hogy újabb innovációkkal segítsük a vállalkozások munkáját és érdemes lesz nézni a weboldalunkat és social média csatornáinkat, mert hamarosan érkeznek újabb szolgáltatásaink!

A cikk a CMO24 Zrt. támogatásával jelent meg.

Címkék: