CIB Google Pay

CIB Google Pay

Elérhető a Google Pay a GRÁNIT Banknál

írta | 2021.11.04. | Digitális pénzügyek, Google Pay, Összes hír

google pay alkalmazas Magyarorszagon

GIRO Fizetési kérelem

A GRÁNIT Bank ügyfelei számára is elérhetővé vált a Google Pay. Immár négy hazai banknál –  K&H Bank, CIB Bank, Erste Bank, GRÁNIT Bank – és négy neobank – Revolut, Wise, Curve, Monese – hazai ügyfelei használhatják a GPay-t érintéses mobilfizetésre.

A GRÁNIT Mastercard kártyabirtokosok könnyedén, néhány érintéssel adhatják hozzá bankkártyájukat a szolgáltatáshoz a Google Pay alkalmazásban. Az innovatív fizetési megoldás minden GRÁNIT Bank által kibocsátott bankkártyával kompatibilis.

A Google Pay használata során az okostelefont csak a terminálhoz kell tartani (aktív állapotban), az alkalmazást nem szükséges megnyitni. A 15 000 Ft feletti tranzakciók jóváhagyásához a telefon feloldása szükséges, így a fizetés során az ügyfélnek semmihez nem szükséges hozzáérnie a saját telefonján kívül.

Mi a Google Pay?

A Google Pay egy digitális pénztárca, amit különböző élethelyzetekben használhatunk fizetésre. A Google 2018 februárjában egy szolgáltatásban, a Google Pay márkanév alatt egyesítette korábbi fizetési megoldásait, a Google Wallet-ot és az Android Pay-t.

A fizetési módok elérhetősége országonként és eszközönként változhat. Miután elmentettük bankkártya adatainkat a Google Pay-ben, máris használhatjuk az alábbiakra: érintéses mobilfizetésre, fizetésre webshopban, alkalmazáson belüli fizetésre, pénzküldésre, Google-termékek vásárlására, kártyaadatok automatikus kitöltésére fizetési felületeken.

További részletek itt olvasható: “Mi a Google Pay?”

Google Pay fizetés okosórával

Online vásárlások során is praktikus segítség a Google Pay: azokon az oldalakon, ahol elérhető ez a fizetési megoldás, nem szükséges megadni minden kártyaadatot. Ezáltal sokkal gyorsabban, egyszerűbben végezhetik a Bank ügyfelei az internetes vásárlásaikat.

Az okosóra tulajdonosok számára is megoldást nyújt a kényelmes fizetésre a Google Pay szolgáltatás, amelyhez csak a Google Pay alkalmazás okosórára történő letöltése, illetve az okosóra és okostelefon összepárosítása szükséges. Okosórával való fizetéshez minden esetben szükséges az okosóra feloldása.

Az ügyfelek továbbra is használhatják a GRÁNIT Pay-t

A GRÁNIT Bank ügyfelei továbbra is használhatják a Bank saját fejlesztésű GRÁNIT Pay mobilfizetési megoldását is.

„A GRÁNIT Banknál kiemelt prioritás számunkra, hogy hasznos innovációkkal tegyük kényelmesebbé ügyfeleink életét. Az Android eszközökkel használható újgenerációs érintésmentes mobilfizetést Magyarországon és Európában is elsőként tettük elérhetővé ügyfeleink számára 2016-ban.

Természetes volt számunkra, hogy a mobilfizetés növekvő népszerűségét szem előtt tartva a rendkívül innovatív Google Pay szolgáltatással is bővítjük az Androidos mobilfizetési lehetőségeink választékát”

– mondta el az új szolgáltatás bevezetéséről Jendrolovics Péter, a GRÁNIT Bank ügyvezető igazgatója, a lakossági üzletág vezetője.

Címlapfotó: Memories Over Mocha – stock.adobe.com

Itt követhetsz minket:

BUPA

BUPA
Tudósítás

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

GOOGLE PAY A CIB BANKNÁL

CIB Bank, Google Pay
Fizessen egyszerűen és biztonságosan a Google Pay használatával!

WEBINÁRIUM: FIZETÉSI KÉRELEM

GIRO, Fizetési Kérelem, webinárium
2021. december 14-én a GIRO Zrt. és a FinTechZone közös webináriumán górcső alá vesszük a fizetési kérelem terjedését segítő új eszközöket.

BUPA: PÉNZÜGYI ASSZISZTENS

BUPA
Ismerd meg vállalkozásod teljes értékű pénzügyi asszisztensét, a BUPA-t.

KIBERBIZTONSÁG

clico paloalto networks it-biztonsag
A FinTechShow résztvevőinek díjmentes fenyegetettségi felmérést ajánlott fel a Palo Alto Networks.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI TÉRKÉP

“elektronikus fizetesi terkep
Betekintést adunk az elektronikus fizetési piac átalakulásába, az új fizetési megoldások világába.

HUNFINTECH 20/20

“HUNFINTECH FINTECH BOOK
A Magyar FinTech Book: A 20 legígéretesebb magyar fintech.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!

Azonnali Fizetési Megoldások

“simplepay azonnali fizetési kiadvanyok
Új lehetőségek az elektronikus fizetésben. Azonnali fizetési megoldások kereskedőknek, bankoknak, technikai aggregátoroknak.