2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2022.11.03.

Erste EasyPay: A „Vásárolj most, fizess később részletekben” szolgáltatás most különösen jól jöhet

Szerző:

Kategóriák:

Az Erste Bank „Vásárolj most, fizess később részletekben”, Erste EasyPay néven elérhető szolgáltatása nagy segítség lehet a pénzügyileg sérülékenyebb háztartások számára. A szolgáltatással a bank ügyfelei bankkártyás vásárlásaik összegét egyenlő részletekben több hónapra leosztva akár 0%-os kamat mellett fizethetik vissza. És mindez pár kattintással igénybe vehető George Weben és a George Appon.

Egyre több pénzügyi szolgáltató, fintech cég, vagy szupermarket vezet be könnyen elérhető, kamatmentes részletfizetési lehetőséget a világban az infláció ellensúlyozása érdekében. Az egyik legnépszerűbb halasztott, vagy részletfizetési lehetőség a „Vásárolj most, fizess később” (BNPL – Buy Now, Pay Later), amely az idei évben már Magyarországon is megjelent.

Az Erste Banknál is elérhető a BNPL-hez hasonló szolgáltatás. A rezsiszámlák növekedésével, a vásárlóerő csökkenésével várhatóan Magyarországon is egyre többen keresik majd az egyszerűen és gyorsan, akár hitelügyintézés nélkül, online igénybe vehető alternatív finanszírozási lehetőségeket.

A magyar háztartások mintegy kétharmada pénzügyileg sérülékeny

Az Erste Bank felmérése alapján a népesség kétharmadát egy váratlan kiadás már nehéz helyzetbe hozza, egyharmadnak semmilyen pénzügyi tartaléka nincs. Már a magyar háztartások 44 százaléka érzi, hogy romlott az anyagi helyzete az utóbbi 2-3 évben.

„A magyar háztartásokat felkészületlenül érte a kétszámjegyű pénzromlás”

– mondta Harmati László, az Erste Bank lakossági területért felelős vezérigazgató-helyettese.

Felmérések szerint a magyar háztartások mintegy kétharmada pénzügyileg sérülékeny, egy váratlan helyzet bármikor felboríthatja a családi költségvetést. A bank a pénzügyi sérülékenység magas szintjére reagálva olyan szolgáltatást vezetett be az Erste EasyPay keretében, amely most három hónapon át kamatmentesen segít.

Az idén indult Erste EasyPay olyan váratlanul megugró kiadásoknál kínál például jó megoldást, amelyekre – megtakarítások nélkül – sok családban nincs fedezet. A kamatmentes lehetőség jelenleg havi százezer forintig érhető el, ám januártól a közműszámlák kiegyenlítésekor 150 ezer forintig lesz igényelhető.

Néhány kattintással igénybe vehető az Erste EasyPay

Az Erste EasyPay egyszerűen, néhány kattintással igénybe vehető szolgáltatás. A George mobilapplikációjában vagy webes felületén, a kártyás fizetéseket követően lehet igényelni a részletfizetési szolgáltatást, a tranzakció után.

A részletfizetésre minden 20 ezer vagy afeletti kártyás fizetés esetén lehetőség van. A könnyen igényelhető részletfizetés feltétele a meglévő folyószámlahitel vagy hitelkártya. A kölcsön bármikor előtörleszthető, a részletfizetést a kamatmentes három hónapon túl is igénybe lehet venni.

Miben más az Erste EasyPay, mint más hiteltermékek?

Az alábbiakban öt pontban összefoglaltuk, miben más az Erste EasyPay más hiteltermékekhez képest:

  1. A vásárló maga döntheti el, hogy mely – a feltételeknek megfelelő – kártyás fizetési tranzakcióra kívánja igénybe venni a részletfizetést.
  2. A vásárló kiválaszthatja azt is, hány részletben (3/6/12/24) szeretné az összeget visszafizetni. Most az akciós időszakban (2022. december 31-ig) a három egyenlő részletben történő fizetés 0%-os kamattal vehető igénybe 100 ezer forintig.
    3. A folyószámlahitel, vagy a hitelkártya kamatainál kedvezőbb feltételekkel vehető igénybe az EasyPay részletfizetés.
    4. Nincs szükség külön hitelügyintézésre. Elegendő csak az adott tranzakciót kiválasztani a George Weben, vagy a George Appban, majd a „Részletfizetési szolgáltatások” menüpontra kattintani. Pár kattintás és már kész a részletfizetés.
    5. Az igényléstől számított 14 napon belül, díjmentesen lemondható a részletfizetési szolgáltatás.
George MoneyBack penzvisszaterites cashback

Indul a Moneyback, az Erste pénzvisszatérítési kedvezményprogramja | 2022.04.26.

Kártyás vásárlásaik után akár a költésük 10 százalékát is visszakaphatják az Erste ügyfelei a bank most induló kedvezményprogramjában. A George App új, Moneyback funkciója a vásárlási szokások alapján kínál személyre szabott ajánlatokat.

A cikk az Erste Bank támogatásával készült. | Címlapfotó: Ketut Subiyanto fotója a Pexels oldaláról

Címkék:
blank
blank