Bevásárolt a Worldline a SoftPOS.eu fintech cégbe

Szerző: | 2022. 11. 04. | Banki és fintech hírek, Elektronikus fizetés, Nemzetközi fintech hírek, Összes hír

PayTechShow 4.0

A Worldline, a fizetési szolgáltatások globális piacvezető vállalata a minap bejelentette, hogy lezárja a varsói székhelyű, az Android-eszközöket biztonságos fizetési terminálokká átalakító fintech, a SoftPos.eu 55%-os részesedésének megvásárlását. A SoftPos.eu segítségével a Worldline nemzetközileg új terméket vezet be, a „Worldline Tap on Mobile”-t.

A SoftPos.eu oldalt 2019-ben két fizetési vállalkozó hozta létre Lengyelországban. A fintech a hagyományos Android-eszközöket biztonságos fizetési terminálokká alakítja, lehetővé téve a kereskedők számára, hogy további hardver használata nélkül is elfogadják a kártyás fizetést.

Worldline Tap on Mobile

A Worldline Tap on Mobile egy egyedülálló, Android-alkalmazáson alapuló, teljes körű megoldás, amely lehetővé teszi, hogy minden kereskedő – a mikrokereskedőktől a nagykereskedőkig – egyetlen érintéssel (koppintással) fogadjon el fizetést okostelefonról, táblagépről vagy vállalati eszközről. A megoldást úgy tervezték, hogy kis összegeket is elfogadjon egyszerű „koppintással”, ugyanakkor nagyobb összegek is befizethetők legyenek a PIN-kód képernyőn való megadásával.

A Worldline Tap on Mobile ügyfelei növekedését az alábbiak révén támogatja:

  • Az érintésmentes fizetési tranzakciók modern, kényelmes, egyszerű és gyors elfogadása.
  • Rugalmasság, további hardver nélkül, minden ágazathoz igazodva.
  • Biztonságos, PCI-tanúsítvánnyal rendelkező, a PIN-kód megadását igénylő megoldás
    nagyobb összegű fizetéseknél.
  • A meglévő flotta helyettesítésére vagy kiegészítésére szolgáló költséghatékony megoldás.
  • Integrálási lehetőség harmadik féltől származó alkalmazásokhoz.

A Worldline Tap on Mobile a Zebra Technologies által tanúsított első fizetési alkalmazás. A Zebra Technologies világelső a vállalati „asset intelligence” megoldások terén, amely számos ágazat számára kínál kézi eszközöket. A Zebra teljes körűen tanúsította a terméket, így a Worldline világszerte a Zebra első számú fizetési partnere. E partnerség révén a szakosodott integrátorok és partnerek Android-eszközeiken keresztül minden szegmensben fizetési szolgáltatásokkal egészíthetik ki a vásárlói kínálatot.

„Mind a fogyasztók, mind a vállalkozások részéről jelentkezik a mobilfizetések iránti igény. A SoftPos.eu megszerzésével és a Worldline Tap on Mobile konkrét üzleti megvalósításával a Worldline immár minden növekedési ambícióhoz igazodó megoldáscsomagot kínál ügyfeleinek. Meglévő ajánlataink kiegészítésével a Worldline Tap on Mobile kényelmet és rugalmasságot kínál minden kereskedelmi méretben, és ehhez csupán egyetlen – és biztonságos – koppintás szükséges.

A Worldline most maga felel a fizetési értéklánc egy új alapvető funkciójáért, lehetővé téve annak igény szerinti telepítését – meglévő és új ügyfelek számára egyaránt. Ez új kulcsfontosságú stratégiai pozíciót jelent vállalatunk számára a jelenlegi helyzetben, számos üzleti lehetőséget kínálva. Izgatottan várjuk, mit tartogat a jövő!”

Niklaus Santschi

a Worldline Merchant Services részlegének vezetője

Worldline Financial Services - Püspök Ernest

Worldline: A magyar pénzügyi intézmények preferált partnere szeretnénk lenni a fizetési szolgáltatások területén | 2022.10.03.

“A Worldline Financial Services Európa első számú processzora, illetve a negyedik világviszonylatban. Egy nagyon ismert brand Nyugat-Európában, viszont a közép-kelet-európai régióban eddig kevésbé voltunk jelen. Ez az, amin változtatni szeretnénk, meglehetősen nagy terveink vannak a régióban, és ennek Magyarország is részét képezi.”

Forrás: Worldline | Címlapfotó: SoftPOS.eu

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

HUNFINTECH 2022 - MAGYAR FINTECH
PayTechShow 4.0

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

PAYTECHSHOW 2023

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
2023-ban is jön a PayTechShow, ahol bemutatjuk az aktuális elektronikus fizetési trendeket, a legújabb paytech megoldásokat és a szabályozói iránymutatásokat.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!