Bevásárolt a Worldline a SoftPOS.eu fintech cégbe

Szerző: | 2022. 11. 04. | Banki és fintech hírek, Elektronikus fizetés, Nemzetközi fintech hírek, Összes hír

BankTechShow | A jövő digitális bankja

A Worldline, a fizetési szolgáltatások globális piacvezető vállalata a minap bejelentette, hogy lezárja a varsói székhelyű, az Android-eszközöket biztonságos fizetési terminálokká átalakító fintech, a SoftPos.eu 55%-os részesedésének megvásárlását. A SoftPos.eu segítségével a Worldline nemzetközileg új terméket vezet be, a “Worldline Tap on Mobile”-t.

A SoftPos.eu oldalt 2019-ben két fizetési vállalkozó hozta létre Lengyelországban. A fintech a hagyományos Android-eszközöket biztonságos fizetési terminálokká alakítja, lehetővé téve a kereskedők számára, hogy további hardver használata nélkül is elfogadják a kártyás fizetést.

Worldline Tap on Mobile

A Worldline Tap on Mobile egy egyedülálló, Android-alkalmazáson alapuló, teljes körű megoldás, amely lehetővé teszi, hogy minden kereskedő – a mikrokereskedőktől a nagykereskedőkig – egyetlen érintéssel (koppintással) fogadjon el fizetést okostelefonról, táblagépről vagy vállalati eszközről. A megoldást úgy tervezték, hogy kis összegeket is elfogadjon egyszerű „koppintással”, ugyanakkor nagyobb összegek is befizethetők legyenek a PIN-kód képernyőn való megadásával.

A Worldline Tap on Mobile ügyfelei növekedését az alábbiak révén támogatja:

  • Az érintésmentes fizetési tranzakciók modern, kényelmes, egyszerű és gyors elfogadása.
  • Rugalmasság, további hardver nélkül, minden ágazathoz igazodva.
  • Biztonságos, PCI-tanúsítvánnyal rendelkező, a PIN-kód megadását igénylő megoldás
    nagyobb összegű fizetéseknél.
  • A meglévő flotta helyettesítésére vagy kiegészítésére szolgáló költséghatékony megoldás.
  • Integrálási lehetőség harmadik féltől származó alkalmazásokhoz.

A Worldline Tap on Mobile a Zebra Technologies által tanúsított első fizetési alkalmazás. A Zebra Technologies világelső a vállalati „asset intelligence” megoldások terén, amely számos ágazat számára kínál kézi eszközöket. A Zebra teljes körűen tanúsította a terméket, így a Worldline világszerte a Zebra első számú fizetési partnere. E partnerség révén a szakosodott integrátorok és partnerek Android-eszközeiken keresztül minden szegmensben fizetési szolgáltatásokkal egészíthetik ki a vásárlói kínálatot.

„Mind a fogyasztók, mind a vállalkozások részéről jelentkezik a mobilfizetések iránti igény. A SoftPos.eu megszerzésével és a Worldline Tap on Mobile konkrét üzleti megvalósításával a Worldline immár minden növekedési ambícióhoz igazodó megoldáscsomagot kínál ügyfeleinek. Meglévő ajánlataink kiegészítésével a Worldline Tap on Mobile kényelmet és rugalmasságot kínál minden kereskedelmi méretben, és ehhez csupán egyetlen – és biztonságos – koppintás szükséges.

A Worldline most maga felel a fizetési értéklánc egy új alapvető funkciójáért, lehetővé téve annak igény szerinti telepítését – meglévő és új ügyfelek számára egyaránt. Ez új kulcsfontosságú stratégiai pozíciót jelent vállalatunk számára a jelenlegi helyzetben, számos üzleti lehetőséget kínálva. Izgatottan várjuk, mit tartogat a jövő!”

Niklaus Santschi

a Worldline Merchant Services részlegének vezetője

Worldline Financial Services - Püspök Ernest

Worldline: A magyar pénzügyi intézmények preferált partnere szeretnénk lenni a fizetési szolgáltatások területén | 2022.10.03.

“A Worldline Financial Services Európa első számú processzora, illetve a negyedik világviszonylatban. Egy nagyon ismert brand Nyugat-Európában, viszont a közép-kelet-európai régióban eddig kevésbé voltunk jelen. Ez az, amin változtatni szeretnénk, meglehetősen nagy terveink vannak a régióban, és ennek Magyarország is részét képezi.”

Forrás: Worldline | Címlapfotó: SoftPOS.eu

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
“A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

blank

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit

KÖVETKEZŐ ESEMÉNY

PAYTECHSHOW 5.0

KEDVEZMÉNYES JEGYÁR:
02.29-IG

FinTechShow-7.0

Terítéken a legújabb elektronikus fizetési trendek, megoldások, iránymutatások

2024. április 16.

Budapest Kongresszusi Központ

TOVÁBBI ESEMÉNYEINK

FINTECHSHOW 8.0: Minden, ami fintech | 2024.10.15.

BANKTECHSHOW 2.0: Megoldások a jövő digitális bankjához | 2024.11.26.