2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2018.03.05.

Májusban újra a fintech fővárosa lesz Budapest

Szerző:

Kategóriák:

A legígéretesebb adatbányász, MI és blokklánc startupokat várják Magyarország legnagyobb fintech versenyére. Az új hazai fejlesztések mellett a legfrissebb fintech trendekről is első kézből lehet értesülni a Budapest Kongresszusi Központban megrendezendő FinTechShow-n, ahol ingyenes szakmai konzultációkra is be lehet majd ülni a témák hazai szakértőihez.

 

Mindenki, aki csak a fintech szcénában utazik, a blokklánccal (aka blockchain) egészen különleges viszonyt ápol. Lehet ezt a technológiát kedvelni, vagy nem kedvelni, de egy dolgot nem lehet tenni: közömbösnek lenni iránta. Rengeteg új és eddig még nem ismert területen robbanhat be a következő években az eddig leginkább csak a bitcoin miatt ismert fejlesztés. A május 3-i konferencián egyebek mellett kiderül, hogy a pénzügyi területen való használhatóságán túl a közigazgatás, a személyazonosítás vagy netán az ingatlanbérlés lesz-e a megfelelő terep e technológiának.

FinTechShow 2017 fintech startupok

FinTechShow 2017, AnKert

 

Fintech tudást mindenkinek!

Huszonnégy szakmai előadás, öt kerekasztal, negyven szakértő és vizionárius lesz jelen a második magyarországi FinTechShow-n. A májusi rendezvényen öt mini akadémiára is beülhetnek a résztvevők, ahol olyan témákat vesznek górcső alá, mint a PSD2, az azonnali fizetés, az insurtech, a blockchain lehetőségei, valamint a hazai sandboxok.

Akiket e témák még jobban izgatnak, vagy még mélyebbre merülnének bennük – akár személyre szabottan is –, azok szakértői konzultációkra is beülhetnek az alábbi témákban: PSD2, RTS, AFR, MNB sandbox, Legaltech, GDPR. A konzultációkra április 25-ig lehet jelentkezni, de addig akár új témákat is lehet ajánlani a szervezők figyelmébe.

 

A hazai fintech Forma-1

Az előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett természetesen a legjobb fintech fejlesztések is helyet kapnak. A tizenkét legígéretesebb fintech startup mutatkozhat be az itthoni pénzügyi világ krémje előtt. Ide elsősorban olyan csapatok jelentkezhetnek március 20-ig, akik adatbányászattal, mesterséges intelligenciával, blockchain fejlesztéssel, esetleg más, úttörő technológiával szeretnék megváltani a hazai és nemzetközi pénzügyi világot.

„Olyan startupok, fejlesztők jelentkezését is várjuk, akik a saját ötletükkel, megoldásukkal az eddigieknél sokkal egyszerűbbé, gyorsabbá és hatékonyabbá tennék a bankok és biztosítók működését is

– mondta a versennyel kapcsolatban Németh Monika, a FinTechShow főszervezője.

fintechshow 15 fintech startup

FinTechShow 2017

 

Mit kap az idei győztes?

A díj elnyerése mellett hazai és nemzetközi inkubációs és tőkebefektetési programokban vehet részt a győztes csapat, valamint ott lehetnek a legnagyobb hazai bankok és biztosítók felsővezetői körében szervezett roadshow-n is. Mindezek mellett pedig személyre szabott felkészítést kapnak az MNB sandboxra, az év végéig pedig exkluzív médiamegjelenést biztosítanak nekik a szervezők.

Címkék:
blank
blank