2024. október 15.
FinTechShow
Terítéken a legújabb digitális pénzügyi szolgáltatások és megoldások

EARLY BIRD JEGYEK    2024. ÁPRILIS 30-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow
Megoldások a jövő digitális bankjához

EARLY BIRD JEGYEK    2024. ÁPRILIS 30-IG! 

2019.07.22.

Új pénzügyi forradalom: mától minden nap lehet fizetésnap, elindult a Salarify!

Szerző:

Kategóriák:

A Salarify platform lehetővé teszi, hogy bármikor hozzáférhessünk a már ledolgozott, de még ki nem fizetett bérünkhöz, egyetlen kattintással. Nincs több hónap végi matekozás a fizetésnapig, a felhasználó dönti el, hogy mikor szeretné kézhez kapni fizetését. A 2018-as FinTechShow-n debütált magyar fintech startup a következő 12 hónapban 21 ezer munkavállaló számára teszi majd elérhetővé a rugalmas bérkifizetést. A Salarify platformot elsőként egy 2000 főt foglalkoztató munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó hazai nagyvállalatnál vezették be a napokban.

„Olyan gazdaságban élünk, ahol a háztartások adóssága folyamatosan növekszik, és káros hiteltermékek jönnek létre. Ennek eredményeként, költségeink fedezéséhez többé már nem elég, ha van egy stabil munkahelyünk. Bizonyított, hogy a gyakoribb bérciklusok segítenek pénzügyeink hatékonyabb tervezésében, csökkentik a stresszt, és elősegítik a munkahelyi elköteleződést. A Salarify pénzügyi innovációja egyszerre segíti a munkáltatókat és a munkavállalókat: egyszerű, de hatékony megoldás egy valódi problémára”

– mondta el Paolo, a Salarify társalapítója és CPO-ja, aki 12 Google-nél töltött év után csatlakozott a magyar fintech startuphoz.

Ezen káros pénzügyi termékek egy része elkerülhető lenne, ha az emberek pontosan akkor kapnák meg fizetésüket, amikor szükségük van rá. Így könnyebben tervezhetnek és a pénzügyi kihívásokra is nagyobb eséllyel tudnak sikeresen reagálni.

Bence, a Salarify társalapítója úgy látja, ezt a fajta rugalmasságot az Európa nagy részén jellemző havi fizetési ciklus nem tudja biztosítani:

“A havi bérrendszer pont azon munkavállalóknak a legrosszabb, akiknek a legnagyobb szükségük lenne a pénzügyi rugalmasságra. A Salarify célja, hogy az eszközöket és a tudást is megadja nekik ennek eléréséhez.”

Az eszköz ebben az esetben az applikáció – ami a rugalmasságot teszi lehetővé -, a szükséges tudást pedig pénzügyi edukációs előadásokon adjuk át vállalati ügyfeleink munkavállalóinak.

Röviden a Salarify platformról

Egy rövid regisztrációt követően a – vállalatirányitási rendszerhez kapcsolódó – Salarify ellenőrzi többek között a ledolgozott bértömeget. A belépés után a felhasználóknak már csak ki kell választaniuk a kívánt összeget és egy gombnyomással kezdeményezhetik az átutalást a bankszámlájukra.

A Salarify-t első hazai nagyvállalatként a munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó Man at Work Kft. vezette be.

“Számukra a platform használata jelentősen csökkenti a bérelőlegezéssel járó adminisztrációs terheket.”

– osztotta meg Baradits Bulcsú, Man at Work kölcsönzési üzletágának vezetője.

A Salarify idén alakult, azóta túl vannak egy angyal befektetési körön. Jelenleg azon dolgoznak, hogy Magyarországon minél több vállalat nyújthassa a rugalmas bérkifizetés lehetőségét munkavállalói számára. 2020-ban több funkcióval bővülve elkezdik az Európai terjeszkedést is. Hosszú távú céljuk, hogy létrehozzanak egy munkavállalóknak szóló, a ledolgozott bérhez való direkt hozzáférést biztosító digitális pénzügyi platformot.

Innovatív fizetési megoldások kerestetnek

Keressük a leginnovatívabb, legígéretesebb digitális fizetési megoldásokat, amelyek hozzájárulhatnak a készpénzes tranzakciók csökkentéséhez, az azonnali fizetés terjedéséhez! Ha megoldásotokat bemutatnátok a hazai pénzügyi szektor krémje, a legnagyobb elfogadók előtt, tőkefinanszírozásra és/vagy banki/inkubációs partnerre lenne szükségetek, akkor a PayTechShow megfelelő alkalom lehet számotokra.

Nevezni 2019. szeptember 5-ig lehet a digitális fizetési megoldás újdonságtartalmát és működését bemutató anyaggal. Részletek itt.

Címkék: