Új pénzügyi forradalom: mától minden nap lehet fizetésnap, elindult a Salarify!

írta | 2019.07.22. | Fintech startupok, Magyar fintech startupok, Összes hír

A Salarify platform lehetővé teszi, hogy bármikor hozzáférhessünk a már ledolgozott, de még ki nem fizetett bérünkhöz, egyetlen kattintással. Nincs több hónap végi matekozás a fizetésnapig, a felhasználó dönti el, hogy mikor szeretné kézhez kapni fizetését. A 2018-as FinTechShow-n debütált magyar fintech startup a következő 12 hónapban 21 ezer munkavállaló számára teszi majd elérhetővé a rugalmas bérkifizetést. A Salarify platformot elsőként egy 2000 főt foglalkoztató munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó hazai nagyvállalatnál vezették be a napokban.

„Olyan gazdaságban élünk, ahol a háztartások adóssága folyamatosan növekszik, és káros hiteltermékek jönnek létre. Ennek eredményeként, költségeink fedezéséhez többé már nem elég, ha van egy stabil munkahelyünk. Bizonyított, hogy a gyakoribb bérciklusok segítenek pénzügyeink hatékonyabb tervezésében, csökkentik a stresszt, és elősegítik a munkahelyi elköteleződést. A Salarify pénzügyi innovációja egyszerre segíti a munkáltatókat és a munkavállalókat: egyszerű, de hatékony megoldás egy valódi problémára”

– mondta el Paolo, a Salarify társalapítója és CPO-ja, aki 12 Google-nél töltött év után csatlakozott a magyar fintech startuphoz.

Ezen káros pénzügyi termékek egy része elkerülhető lenne, ha az emberek pontosan akkor kapnák meg fizetésüket, amikor szükségük van rá. Így könnyebben tervezhetnek és a pénzügyi kihívásokra is nagyobb eséllyel tudnak sikeresen reagálni.

Bence, a Salarify társalapítója úgy látja, ezt a fajta rugalmasságot az Európa nagy részén jellemző havi fizetési ciklus nem tudja biztosítani:

“A havi bérrendszer pont azon munkavállalóknak a legrosszabb, akiknek a legnagyobb szükségük lenne a pénzügyi rugalmasságra. A Salarify célja, hogy az eszközöket és a tudást is megadja nekik ennek eléréséhez.”

Az eszköz ebben az esetben az applikáció – ami a rugalmasságot teszi lehetővé -, a szükséges tudást pedig pénzügyi edukációs előadásokon adjuk át vállalati ügyfeleink munkavállalóinak.

Röviden a Salarify platformról

Egy rövid regisztrációt követően a – vállalatirányitási rendszerhez kapcsolódó – Salarify ellenőrzi többek között a ledolgozott bértömeget. A belépés után a felhasználóknak már csak ki kell választaniuk a kívánt összeget és egy gombnyomással kezdeményezhetik az átutalást a bankszámlájukra.

A Salarify-t első hazai nagyvállalatként a munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó Man at Work Kft. vezette be.

“Számukra a platform használata jelentősen csökkenti a bérelőlegezéssel járó adminisztrációs terheket.”

– osztotta meg Baradits Bulcsú, Man at Work kölcsönzési üzletágának vezetője.

A Salarify idén alakult, azóta túl vannak egy angyal befektetési körön. Jelenleg azon dolgoznak, hogy Magyarországon minél több vállalat nyújthassa a rugalmas bérkifizetés lehetőségét munkavállalói számára. 2020-ban több funkcióval bővülve elkezdik az Európai terjeszkedést is. Hosszú távú céljuk, hogy létrehozzanak egy munkavállalóknak szóló, a ledolgozott bérhez való direkt hozzáférést biztosító digitális pénzügyi platformot.

Innovatív fizetési megoldások kerestetnek

Keressük a leginnovatívabb, legígéretesebb digitális fizetési megoldásokat, amelyek hozzájárulhatnak a készpénzes tranzakciók csökkentéséhez, az azonnali fizetés terjedéséhez! Ha megoldásotokat bemutatnátok a hazai pénzügyi szektor krémje, a legnagyobb elfogadók előtt, tőkefinanszírozásra és/vagy banki/inkubációs partnerre lenne szükségetek, akkor a PayTechShow megfelelő alkalom lehet számotokra.

Nevezni 2019. szeptember 5-ig lehet a digitális fizetési megoldás újdonságtartalmát és működését bemutató anyaggal. Részletek itt.

Itt követhetsz minket:

Tudósítás

Tudósítás

A FinTechZone górcső alá veszi a legfrissebb hazai és nemzetközi digitális pénzügyi fejlesztésekről, megoldásokról szóló híreket, bejelentéseket. Megosztjuk azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hozzájárulnak a hagyományos pénzügyi közvetítői rendszer digitális fejlődéséhez, az ügyfélélmény növekedéséhez. Szakmai hátterünk a hitelességünk. #nobullshit
A FinTechZone.hu kiadója a FinTech Group Kft.

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI TÉRKÉP

“elektronikus fizetesi terkep
Betekintést adunk az elektronikus fizetési piac átalakulásába, az új fizetési megoldások világába.

HUNFINTECH 20/20

“HUNFINTECH FINTECH BOOK
A Magyar FinTech Book: A 20 legígéretesebb magyar fintech.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!

Azonnali Fizetési Megoldások

“simplepay azonnali fizetési kiadvanyok
Új lehetőségek az elektronikus fizetésben. Azonnali fizetési megoldások kereskedőknek, bankoknak, technikai aggregátoroknak.