2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024.06.03.

FinTechShow győztes megoldással bővíti kínálatát a Vodafone

Szerző:

Kategóriák:

Májusban tette közzé a Vodafone Magyarország, hogy üzleti szolgáltatásai körét a 2021-es FinTechShow győztes megoldással, az Acountóval bővíti. A stratégiai együttműködés keretében a Vodafone Magyarország az Acountóval segíti a kisvállalkozók pénzügyeinek digitalizálását. Az év legnagyobb hazai fintech seregszemléje, a FinTechShow idén októberben immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre, amelynek fókuszába a vállalkozások pénzügyeit segítő digitális megoldások kerülnek.

“A FinTechShow-nak köszönhetjük.”

– mondta el Brachmann Ferenc, az Acounto Magyarország Kft. társalapítója a FinTechZone-nak. A Vodafone Magyarország felsővezetője a 2021-es FinTechShow-n ismerte meg az Acounto digitális könyvelési szolgáltatását, amely a független szakmai zsűri értékelése alapján az év legígéretesebb fintech megoldása lett.

Az eseményt követően a Vodafone felsővezetője megkeresett minket, majd a hosszas egyeztetések után stratégiai együttműködési megállapodást kötöttünk, amit idén májusban hoztunk nyilvánosságra – osztotta meg Brachmann Ferenc.

Ez a stratégiai partnerség lehetővé teszi az Acounto számára, hogy növelje az online könyvelési és AI megoldásainak elérését, mégpedig olyan egyedi díjcsomagokban, amelyek kizárólag a Vodafone kínálatában találhatóak meg, a telekommunikációs vállalat ügyfeleire szabott konstrukciókban.

A Vodafone évek óta elkötelezett abban, hogy támogassa a magyar vállalkozások digitális fejlődését, így az együttműködés kialakítása során mindkét fél számára elsődleges szempont volt, hogyan tudják minél szélesebb körben elérhetővé tenni az Acounto által nyújtott automatizált és integrált megoldásokat, amelyekkel a hazai vállalatok javítani tudják a pénzügyi és számviteli folyamataik hatékonyságát.

„A Vodafone-nal való együttműködésünk révén tovább erősítjük elkötelezettségünket a digitális technológiák iránt, és egyre több vállalkozásnak nyújthatunk lehetőséget adózási és könyvelési feladataik optimalizálásához”

– mondta el Brachmann Ferenc, az Acounto társalapítója.

FinTechShow, Magyarország legnagyobb fintech seregszemléje

Idén október 15-én immár nyolcadik alkalommal jön Magyarország legnagyobb fintech seregszemléje, a FinTechShow, amely több meglepetést is tartogat a résztvevők számára. Idén elsősorban az üzleti partnereket megcélzó fintech megoldások kerülnek előtérbe, amire eddig nem volt példa.

“Különösen fontosnak tartjuk, hogy olyan megoldások is bemutatásra kerüljenek, amelyek a mikro- és kisvállalkozásokat segítik pénzügyeik kezelésében”

– emelte ki Egri Szilvia, a FinTechShow-t megrendező FinTech Group ügyvezetője.

Emellett idén először nemcsak a fintech startupokat, hanem a bankok legújabb digitális pénzügyi megoldásait is értékeljük – tette hozzá Egri Szilvia. Végül, de nem utolsó sorban itt lesznek a közép-kelet-európai régió ígéretes fintech megoldásai is.

Az elmúlt hét évben közel 70 fintech megoldás mutatkozott be a FinTechShow-n, amelyek közül minden évben független szakmai zsűri választja ki az év legígéretesebb digitális pénzügyi megoldását.

Az esemény egyrészt iránymutató a digitális pénzügyi technológiák területén, másrészt kiváló networking lehetőséget biztosít a bankokkal, biztosítókkal, pénzügyi szolgáltatókkal partnerséget kereső fintech cégek számára.

Fotón balra Németh Monika, a FinTechShow háziasszonya, jobbra a FinTechShow győztes csapat, az Acounto. Fotó forrása: FinTechShow | FinTech Group

Címkék:
blank