FinTechShow-7.0

Így csinált a magyar csapat a számviteli jelentéskészítőből hiteltermék ajánlót

Szerző: | 2017. 04. 23. | Fintech startupok, Magyar fintech startupok, Összes hír

FinTechShow-7.0
BankTechShow | A jövő digitális bankja

Van, aki elkészíteni, más tanulmányozni nem szereti a havi menedzsment jelentéseket. Az itthon úttörőnek számító alkalmazással, a R!porttal azonban, ha nem is gyerekjátékká, de fogyaszthatóbbá válik ez a feladat is. A FinTechShow 2017-en már bemutatkoztak, most is bemutatjuk őket.

 

R!port: Jelentésvarázsló alkalmazás

Se nem ERP (azaz vállalatirányítási rendszer), se nem könyvelőprogram, se nem „dashboarding” termék a R!PORT. Hanem akkor mi? Wannabe touch-point, azaz idővel platform alkalmazás lenne a jelentésvarázsló alkalmazás.

 

Mutatják a hitel lehetőségeket is

A fejlesztő csapat 3 évvel ezelőtt egy kicsi tanácsadási szegmens, a számviteli adatokon alapuló menedzsment jelentések készítését automatizálta. Ez volt a core termékük, ami mellé azonban számos új funkciót építettek. Például egyszerű eredményterveket lehet készíteni terv/tényadatok követéséhez, vagy éppen hüvelykujj szabályok alapján megjelenítik, mekkora hitelt kapna a cég a hazai finanszírozási piacon. A főkönyvi adatok egyszerű importjával és egy nagyon gyors paraméterezési eljárással pedig egy komplett jelentéscsomag készíthető jellemzően kis- és középvállalati igényekhez mérten.

FinTechShow 2017 R!port

A R!port megmutatja, cége mennyi hitelt kaphat

 

Eszköz a jövő vállalati pénzügyi szolgáltatóinak, tanácsadóinak

Az alkalmazást a jelenlegi verziójában elsősorban olyan számviteli szolgáltatóknak ajánlják, akik le akarják nyűgözni ügyfeleiket. A könyvelőtől származó „száraz adatokat” strukturáltan és esztétikusan jeleníti meg, amivel sokkal szexibb, eladhatóbb lehet egy könyvelőiroda. De olyan kis- és középvállalkozások is örömmel használhatják, ahol a menedzsment és a tulajdonosi kör viszonylag „távolabb” helyezkedik el egymástól, vagy bármilyen egyéb okból elvárás a menedzsment jelentések készítése.

Mert Kristó Zoltán, a R!port egyik ötletgazdája szerint is a jövő tanácsadói már nemcsak fizikai értelemben lesznek decentralizáltak.

„A jövő tanácsadója egy-egy vállalati folyamatban, mint egy plazmába nyúl majd bele, és végtelen rugalmassággal tud bármilyen folyamatot megváltoztatni, elindítani, serkenteni” – teszi hozzá a FinTechShow 2017-en.”

Platformot építenek

A R!PORT-nál úgy látják, a tőke teljes mértékben a felhőbe kerül, beleértve a kis- és középvállalatok üzleti folyamatait, az azt finanszírozó tőkét és az azt működtető embereket is. A különböző szférák közötti információ- és tőkeáramlást, azaz a kapcsolatot pedig touch-pointok, platformok, middleware-ek, fogják biztosítani. Olyanok, mint például a R!PORT is.

BankTechShow | A jövő digitális bankja
BankTechShow 1.0 | A jövő digital bankja

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

ANDOR MÁRIÓ

Még nem volt hat éves, amikor elkezdett írni, amit sajnos vagy szerencsére azóta sem hagyott abba. Az elmúlt években dolgozott startupok mellett is közösségi kommunikátorként, de egy nagy IT-klaszter webes dolgait is terelgette. Mindemellett kettős életet él: úgy az offline, mint az online bankolást is szereti. Mert szerinte az érme mindkét oldala érdekes tud lenni. Címkéi: #marioszerint

FINTECHSHOW 7.0

fintech fintechshow
Terítéken a legújabb fintech innovációk.

BANKTECHSHOW 1.0

banktech banktechshow
Megoldások a láthatatlan bankoláshoz.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!