2018.04.27.

Helló, van egy ötleted? Hozd a HelloLabor-ba!

Szerző:

Jövőt alakító ötleteket várnak a május elején induló HelloLabor nevű mentorprogramba. A Magyar Posta Biztosítóhoz tartozó Hello márka startup neveldéje olyan tehetséges fiatalok jelentkezésére számít, akik az insurtech vagy a fintech területen szeretnének alkotni. Kész, vagy még kidolgozásra váró ötletekkel is lehet nevezni.

 

A fintech után az insurtech területen is kitörni látszik a forradalom. Így egyre kevesebben szeretnének kimaradni e történelmi lehetőségből. A hazai biztosítók közül ezúttal a Magyar Posta Biztosító jelentkezett be egy mentorprogrammal, ami segíthetné a biztosítós szcéna megújulását és a tehetséges fiatalok önmegvalósítását.

 

Indul a helloLab program

Bármilyen stádiumban is legyen még a világmegváltó biztosítós vagy pénzügyi ötleted, akár üzleti tervvel vagy anélkül, a helloLAB inkubátorában most nagy segítséget kaphatsz, ha fiatal startupper vagy, és főleg az insurtech és a fintech vonalon mozogsz. A május 11-én induló rendezvénysorozat biztosítói- és banki szakemberekkel, kockázati tőkebefektetőkkel, kommunikációs és fintech szakemberekkel járul hozzá az ötletek kibontásához, felépítéséhez, továbbfejlesztéséhez.

hellolab posta biztosito insurtech

 

Már lehet jelentkezni

A meghallgatásokra előre kell bejelentkezni a hello@hello.hu e-mail címen, amire egy pár mondatos bemutatkozást is kérnek az ötletről vagy a startup vállalkozásról. A legjobbakra közös munka vár cégekkel, befektetőkkel.

A benyújtott ötlet lehet egy konkrét biztosítási termék vagy szolgáltatás, ami a digitális térben elérhető vagy kialakítható, és ami a HELLO célcsoport számára érdekes lehet. Külföldön már bevált koncepciók hazai adaptációjával is lehet nevezni, illetve olyan technológiai fejlesztésnek (vagy ötletének) is nagyon örülnének a szervezők, amik könnyebbé és egyszerűbbé tehetik a biztosításkötéshez kapcsolódó folyamatokat.

hellolab insurtech startup mentorprogram

 

helloLab klubkártya közösségi szolgáltatásokhoz

Akiket pedig most nem választanak ki, azok se kesereghetnek, ők egy helloLab klubkártyát kapnak, amivel ingyenesen használhatják az URBAN coffee közösségi iroda szolgáltatásait. A kávék mellé kapnak sok jó tanácsot és még mentorokat is, cserébe a következő hónapokban bizonyítaniuk és prezentálniuk kell a fejlődésüket.

 

Részletek és jelentkezés: hello.hu/labor

Címkék: