2024. október 15.
FinTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

KEDVEZMÉNYES JEGYEK    2024.07.31-IG! 

2018.11.27.

Keresed a jövő évi kihívásokat? Miért ne lehetnél FinTechZone Influencer?

Szerző:

Kategóriák:

Turbulens világunkban egyre nagyobb kihívás nyomon követni a trendeket, megérteni a legújabb technológiákat és felismerni, mikor érdemes váltani. A FinTechZone Influencer Program keretében a jövő pénzügyeire való felkészülést tennénk eredményesebbé a legújabb technológiák és a pénzügyek közös területén jártas szakemberek bevonásával. Miért ne lehetnél Te is FinTechZone Influencer?

A missziónk

A FinTechZone missziója, hogy segítse a pénzügyi közvetítői rendszer szakembereinek, valamint a korai felhasználók felkészülését a pénzügyek új világára. Az elmúlt évek robbanásszerű technológiai fejlődésének (pl. cloud, big data, gépi tanulás, Internet of Things, virtuális valóság, elosztott rendszerek stb.) köszönhetően mára a digitális pénzügyek területe rendkívül szerteágazó lett , amelyek megismertetésébe szeretnénk bevonni a téma jártas és lelkes hazai fanatikusait.

Háttérinformációk: a FinTechZone story

Lelkesedésből, autodidakta módon kezdtünk el írni közel három évvel ezelőtt a Linkedin-en, majd 2016. szeptember 1-jén ketten elindítottuk a témának szentelt FinTechZone.hu oldalt. Azóta több mint 500 bejegyzés született és közel 20 szakember osztotta meg tapasztalatait, gondolatait az új digitális pénzügyi világgal és megoldásaival kapcsolatban a FinTechZone.hu „hasábjain”.

Háttéradatok:

 • Célcsoport: a pénzügyi közvetítői rendszerben dolgozó szakértők, közép- és felsővezetők, továbbá a korai felhasználók.
 • 2017.01.01.-2017.12.31. között 110 ezer olvasója volt a fintechzone.hu oldalnak.
 • 2018.01.01.-2018.11.27. között már 120 ezer olvasónk volt, így várhatóan év végre 20%-kal lesz magasabb a FinTechZone olvasóinak száma, mint a megelőző 12 hónapban.
 • Életkor alapján az olvasók 45%-a 25-34 év, 31%-a 35-44 év közötti.
 • Földrajzi elhelyezkedés alapján az olvasók 85%-a Budapestről és Pest-megyéből keresi fel a FinTechZone-t.
 • Nem alapján az olvasók 70%-a férfi.
 • Eszköz alapján: 55% okostelefonról és tabletről követi nyomon a FinTechZone írásait.
 • A mobil operációs rendszer alapján az olvasók több mint 40%-a iOS-ről éri el a FinTechZone-t. 
 • Facebook követők száma: 7.600.

FinTechZone Influencer Program

Keressük azokat a pénzügyek világában jártas és a technológiai újdonságok iránt érdeklődő – írói vénával is rendelkezőszakembereket, akik egy ideje tervezik gondolataik megosztását szélesebb szakmai és/vagy felhasználói közösség(ek)ben is. Ha már elkezdted az írást (bloggerkedést) és írásaidat a FinTechZone-on is szeretnéd megosztani, akkor is örömmel látunk.

A FinTechZone Influencer Programhoz csatlakozóknak az íráshoz szakmai segítséget, a publikáláshoz szerkesztőségi hátteret és a network építéshez a FinTechZone csatornáit biztosítjuk. Az elmúlt két év alatt megszerzett tapasztalataink megosztásával is hozzájárulunk ahhoz, hogy gondolataid “képernyőre vetése” a lehető legeredményesebb legyen. Végül, de nem utolsó sorban egy olyan szakértői, véleményformáló közösség tagjává válhatsz, akikkel a közös gondolkodás még többet hozhat ki belőled.

A jelentkezés előtt célszerű átgondolnod, mi a célod az írással (tanulás, self-branding, network építés stb.), valamint milyen célcsoportot szeretnél megszólítani. A célunk, hogy win-win-win szituációt teremtsünk az olvasók, a szerzők és a FinTechZone számára:

 1. az olvasóinknak hiteles, gyakorlati, a munkájukat (és/vagy pénzügyeik kezelését is) segítő tartalmat kívánunk biztosítani,
 2. szerzőink egyéni céljaik teljesüléséhez szeretnénk hozzájárulni, hogy
 3. tovább erősíthessük a FinTechZone influencer szerepét.

Jelentkezés: 2018. december 31-ig

Ha hiszel a missziónkban és betekintést adnál másoknak is a pénzügyek és a technológia közös világába, vagy bemutatnád fintech megoldásokkal kapcsolatos tapasztalataidat, akkor örömmel várunk a programba. Jelentkezésedet 2018. december 31-ig várjuk az alábbi linken található űrlapon keresztül. Ha kérdeznél, akkor fordulj hozzánk bátran a hello@fintechzone.hu e-mail címen!

RÓLUNK

A FinTechZone-nál azokat a 21. századi digitális pénzügyi megoldásokat keressük, amelyekkel a pénzügyek egyszerűbbé, gyorsabbá és átláthatóbbá válnak. Erre keresünk és hozunk fintech példákat itthonról és a nagyvilágból.

Megmutatjuk, milyen szolgáltatásokat alapoznak a legújabb technológiákra (pl. AI, blockchain), a legfrissebb törvényi, szabályozói változtatásokra (pl. PSD2), mire lesz jó a nyílt bankolás (open banking), vagy az azonnali fizetés. Emellett vizsgáljuk a jelenlegi digitális banki és biztosítói megoldások ügyfélélményét, árazását, hogy irányt mutathassunk az okosabb pénzügyi világba!

Címkék:
blank
blank