BankTechShow

N26: néhány kattintással elérhetőek Európa legjobb megtakarítási ajánlatai

Szerző: | 2017. 05. 11. | Fintech startupok, Nemzetközi fintech startupok, Összes hír

A N26 digitális bank küldetése, hogy egyfajta fintech hubként funkcionáljon, azaz fogyasztóit teljes mértékben kiszolgálja digitális pénzügyi szolgáltatásokkal. A N26 ezúttal a szintén német Raisin startuppal együttműködésben egy új mobil feature-rel rukkolt elő.  

Újabb funkcióval gazdagodott a berlini székhelyű N26 digitális bank. Csupán néhány kattintással számlát nyithatunk, és az éppen nem szükséges pénzünket biztonságos helyen tudhatjuk.

savings fintech N26 megtakaritasok

 

30 ország megtakarítási ajánlatai egy helyen

Az új szolgáltatáshoz a szintén német Raisin WeltSparenként is ismert – pénzügyi vállalkozással állt össze, amely egyébként 30 ország 31 partnerbankjának megtakarítási ajánlatait mutatja be, és segít a céloknak leginkább megfelelő ajánlat kiválasztásában

Az N26 integrációt a Raisin által fejlesztett API-val (lásd a fintech szótárban) valósították meg. Így a fogyasztónak a legtöbb szolgáltatás igénybevételélhez nem kell az appból kilépnie.

 

raisin n26 fintech megtakaritas

 

Akár évi 1,5% kamat

Az ügyfél elég ha arra válaszol, hogy mennyi pénzt mennyi időre szeretne félretenni, és máris több nemzetközi bank ajánlataiból válogathat. A N26 szerinti az elérhető kamat évi 1,5 százalék is lehet, ráadásul a nemzeti betétvédelmi garancia alap részeként bankonként 100 ezer euróig garanciát élveznek.

A szolgáltatás jelenleg Németországban érhető el, de a Raisin még ebben az évben “átlépi a határokat”. A fogyasztót továbbá akár a papírmunkától is megkíméli, mivel a számlanyitást elvégzi helyette.

N26 megtakaritas savings fintech

 

Hamarosan jön az 1 napos megtakarítási ajánlat is

A két éve működő és jelenleg 300 ezer ügyféllel rendelkező N26 pedig már fejleszti a rövid távú, akár egynapos megtakarítási szolgáltatását is. A digitális bank egyébként Olaszország felé kacsintgat, ezért leszerződtetett egy országmenedzsert, s  megkezdte a helyi team felépítését.

N26 fintech users

Forrás: N26 Magazine

 

A cikk a TechCrunch „N26 launches savings accounts with Raisin” c. cikk alapján készült.

BankTechShow

A fintechzone.hu kiadója a FinTech Group Kft.
„A digitális pénzügyi technológiák, FinTech szolgáltatások terjedését segítjük.”
Web: fintechgroup.hu

Aktuális cikkeink:

A szerzőről

Németh Monika

A Magyar Telekomnál szabályozással, majd “smart” projektekkel foglakozott. A pénzügyi szektorban végmenő digitális transzformáció kísértetiesen hasonlít a telko iparág átalakulására, így korábbi tapasztalatait most a digi pénzügyek világában hasznosítja. Ha ma lenne óvodás, akkor a PSD2 lenne belevarrva a takarójába. A #regtech trendeket és megoldásokat is vizsgálja a szabályozói kihívások mellett. #banktech #regtechguru
BankTechShow

ELEKTRONIKUS FIZETÉSI MEGOLDÁSOK KÉZIKÖNYVE (MÁSODIK KIADÁS)

elektronikus fizetés bankkártyás fizetés QR-kódos fizetés
Elektronikus fizetési megoldások kereskedőknek, vállalkozásoknak. A bankkártya elfogadástól a bankszámla alapú fizetési lehetőségeken át az integrált megoldásokig.

HUNFINTECH 2022

fintech hunfintech
Magyarország 20 legígéretesebb fintech cége és 22 új fintech megoldása

GPE softPOS

softpos gpe bankkartya elfogadas mobilon globalpayments
Androidos mobilod van? Töltsd le a GPE softPOS alkalmazást és fogadj egyszerűen érintés nélküli fizetéseket közvetlenül az okostelefonodon keresztül!